Н У Х Т

Ефективна виробнича практика – запорука майбутнього успіху здобувачів

06 жовтня 2020

Ефективна виробнича практика – запорука майбутнього успіху здобувачів

Традиційно на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів щорічно на загальних зборах кафедри відбувається підсумкова конференція здобувачів по результатах проходження виробничої практики на передових м'ясопереробних підприємствах країни.

Ось цього року 5 жовтня відповідальним по кафедрі за практичну підготовку студентів, доцентом Олегом Галенком була організована конференція за результатами проходження здобувачами 4-го курсу практики на м'ясопереробних підприємствах України. На конференції, що відбулася з дотриманням усіх протиепідемічних заходів, були присутні завідувач кафедри Василь Пасічний та викладачі кафедри.

Здобувачі-практиканти підготували мультимедійні презентації по кожному підприємству, серед яких лідери галузі ПрАТ «АПК-Інвест» (найбільший виробник свинини в Україні), ТОВ «УПГ-ІНВЕСТ» (лідер по виробництву м'яса індички та продукції з нього), ТОВ «Житомирський м'ясокомбінат» (підприємство-гігант із проєктною потужністю 100 тон за зміну), ТОВ «Глобинський м'ясокомбінат» (підприємство, що входить до трійки найкращих в Україні) та ін.

Доповідачі поділилися враженнями від першої реальної практики на виробництві, інноваційними технологіями та новинками, з якими їм пощастило ознайомитися. Важливо відзначити, що незважаючи на складні реалії в Україні, пов’язані з карантинними обмеженнями, усі здобувачі пройшли практику не дистанційно, а працюючи на реальних сучасних підприємствах.

Віримо, що отримані знання допоможуть із легкістю підготуватися до виконання та успішного захисту кваліфікаційної бакалаврської роботи і подальшого вступу здобувачів до магістратури!

Опублікований: 06-10-2020
Читайте також:
Міжнародне стажування доцентів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

З 13 вересня по 24 жовтня 2021 року доценти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Людмила Дейниченко, Наталія Стукальська та Ігор Устименко пройшли науково-педагогічне стажування «Прикладні науково-технічні дослідження: європейський досвід і напрями розвитку» у Чеському технічному університеті у Празі, яке відбулося за підтримки Це...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародне стажування доцентів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 04 листопада 2021

Управління активами підприємства на гостьовій лекції для фінансистів

За ініціативи доцентки кафедри фінансів Інни Дем’яненко 28 жовтня 2024 року в режимі онлайн відбулася зустріч здобувачів освіти з аналітиком відділу балансного планування Департаменту інтегрованого бізнес-планування дирекції фінансів та стратегічної підтримки бізнесу ПрАТ МХП, к.е.н. Михайлом Буряком. Фахівець-практик висвітлив практичні аспекти з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Управління активами підприємства на гостьовій лекції для фінансистів 29 жовтня 2024

Тренд ‒ здобуття двох бакалаврських освіт одночасно!

У вересневу додаткову вступну сесію 2025 року здобувачі третього курсу денної форми навчання за освітньо-професійною програмою «Технології харчування» факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В. Ф. Доценка Михайло Кобиляцький, Юлія Єрьоменко та Ірина Сич вирішили паралельно здобути й економічну освіту. Вони успішно вступ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тренд ‒ здобуття двох бакалаврських освіт одночасно! 02 жовтня 2025