Н У Х Т

Дванадцятирічна традиція – зимова практика першокурсників спеціальності «Туризм» у Карпатах

19 січня 2022

Дванадцятирічна традиція – зимова практика першокурсників спеціальності «Туризм» у Карпатах

Кожна сім’я має свої традиції, які передаються від покоління до покоління. Не виключенням є і сім’я факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка, а її традиції передаються від старшокурсників молодшим курсам. І зимова практика студентів першого курсу спеціальності «Туризм» – це не тільки обов’язковий елемент навчального графіку здобувачів, але й традиція, яка не порушується вже дванадцятий рік.

Першокурсники відвідують мальовничій куточок України – зимові Карпати, а до того ж вони мають можливість отримати знання про цей регіон, його туристичні дестинації, туристичні можливості. Під керівництвом кваліфікованих фахівців-інструкторів здобувачі опановують уміння та навички катання на лижах.

Одним із найважливіших завдань практики є формування колективу та напрацювання певних правил життя у соціумі, адже в сучасних умовах пандемії доступність живого спілкування стає все актуальнішою.

За результатами цьогорічної практики оцінок нижче «відмінно» не отримано!

Опублікований: 19-01-2022
Читайте також:
Доцент кафедри теплоенергетики та холодильної техніки отримав міжнародну кваліфікацію International DGNB Consultant

Доцент кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Роман Грищенко склав іспит, що проводився організацією Deutsche Gesellschaft für Nachhaltiges Bauen та отримав міжнародну кваліфікацію International DGNB Consultant. DGNB (Deutsche Gesellschaft für Nachhaltiges Bauen) – ні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доцент кафедри теплоенергетики та холодильної техніки отримав міжнародну кваліфікацію International DGNB Consultant 28 березня 2023

Практичні будні четвертокурсників-екологів

Наразі триває практика здобувачів бакалаврату освітньої програми «Екологія та екоменеджмент». Зокрема четвертокурсник Тимофій Литовченко проходить виробничу та переддипломну практику у ТОВ «Київський Пекарний Дім» (м. Бровари) і вважає, що йому дуже пощастило з базою практики. Підприємство постійно оновлює технологічне обладнання та використовує пе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні будні четвертокурсників-екологів 18 лютого 2025

Кріогенні технології для студентів кафедри технології консервування від фахівців кафедри теплоенергетики та холодильної техніки

За доброю багаторічною традицією старший викладач кафедри технології консервування Ольга Бендерська провела лабораторне заняття з дисципліни «Основи кріогенних технологій» для студентів групи ТК-3-9 ск на кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки. Асистент кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Юрій Гришуков детально розповів студента...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кріогенні технології для студентів кафедри технології консервування від фахівців кафедри теплоенергетики та холодильної техніки 07 травня 2019

Про HR-консалтинг у готельно-ресторанному бізнесі нашим здобувачам від управляючої мережі ресторанних підприємств

Кафедра готельно-ресторанної справи організувала гостьову онлайн-лекцію «HR-консалтинг для готельно-ресторанного бізнесу»на платформі Zoom. Запрошений лектор – управляюча мережі закладів ресторанного господарства «EuroCityFamily», магістр з готельно-ресторанної справи і випускниця факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу НУХТ 2014 ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про HR-консалтинг у готельно-ресторанному бізнесі нашим здобувачам від управляючої мережі ресторанних підприємств 16 квітня 2020