Н У Х Т

Дозвілля під час воєнного стану

22 листопада 2022

Дозвілля під час воєнного стану

Нині Україна переживає найскладніший період в своїй новітній історії. Дякуючи ЗСУ, колективи закладів вищої освіти мають можливість продовжувати навчально-виховний процес. Зосереджувати свою увагу лише на новинах з фронту психологи не рекомендують, потрібні періоди відпочинку. Саме прогулянки, відвідування музеїв, театрів сприяють відпочинку нервової системи. Умови воєнного стану та онлайн-навчання стають на заваді особистому відвідуванню закладів культури. Крім того, частина здобувачів вищої освіти перебуває кордоном. На допомогу приходять онлайн-технології, що дозволяють нині, перебуваючи у безпечному місці, відвідати багато цікавих місць світу.

Знайомство з таким форматом екскурсій здобувачі групи ХЕ-2-12 разом із наставницею академічної групи, професоркою кафедри експертизи харчових продуктів Оксаною Шульгою розпочали з музеїв просто неба. У таких музеях можна познайомитися з народною архітектурою та побутом, а також дізнатися про історію та особливості різних регіонів.

Для прогулянок онлайн доступні сім локацій, розташованих просто неба: Музей архітектури та побуту «Шевченківський гай» (м. Львів), Мамаєва Слобода (м. Київ), Запорізька Січ (м. Запоріжжя), Музей народної архітектури та побуту (м. Ужгород), Резиденція Богдана Хмельницького (м. Чигирин), Національний музей народної архітектури та побуту України (м. Київ), Музей народної архітектури та побуту Середньої Наддніпрянщини (м. Переяслав-Хмельницький).

Представлені локації показують автентичність нашої нації, розвиток побуту протягом історії нашої країни, етапи відстоювання незалежності, крім того, демонструють глибину історії України. Слава Україні! Героям Слава! 

Опублікований: 22-11-2022
Читайте також:
Розвиток Soft Skills викладачів кафедри експертизи харчових продуктів

Саморозвиток і підвищення рівня навичок викладачів відіграють важливу роль у якості надання освітніх послуг, у становленні студента як кваліфікованого та реалізованого робітника, в удосконаленні та забезпеченні освітнього процесу. Саме тому заходи на зразок «Uni-Biz Bridge: сучасний викладач» від компанії UGEN є дуже важливими. На воркшопах в межа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розвиток Soft Skills викладачів кафедри експертизи харчових продуктів 18 березня 2024

Нова перемога вихованців кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

Кафедра мехатроніки та пакувальної техніки вітає призерів та їх керівників Міжнародного конкурсу студентських наукових праць «Black Sea Science 2023», який щорічно проводиться на базі Одеського національного технологічного університету під егідою Black Sea Universities Network та ISEKI-FoodAssociation! Організаційний комітет Конкурсу за напрямом «...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нова перемога вихованців кафедри мехатроніки та пакувальної техніки 06 квітня 2023

Майстер-клас «Косметичні маски» у виконанні випускниці кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів

Третій рік поспіль на кафедрі технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів відбувається навчання за сертифікатною програмою «Косметологія». Традиційно вона приваблює студенток різних курсів і факультетів. Цього року у програмі беруть участь 16 слухачок. За традицією кафедра запрошує поділитися своїм досвідом випускників кафедри, які працюют...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас «Косметичні маски» у виконанні випускниці кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів 27 листопада 2018

Злиття технології та медицини: викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів підкорили нові горизонти

Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів взяли участь у дводенному навчанні, присвяченому медичним питанням, що перевернуло звичний спосіб мислення та надало новий рівень розуміння медичних питань. Тематика навчання на цьому інтенсиві була безперечно важливою та актуальною. Його учасники навчались різним аспектам медичної допомоги, вивчал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Злиття технології та медицини: викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів підкорили нові горизонти 23 жовтня 2023