Н У Х Т

Дозвілля під час воєнного стану

22 листопада 2022

Дозвілля під час воєнного стану

Нині Україна переживає найскладніший період в своїй новітній історії. Дякуючи ЗСУ, колективи закладів вищої освіти мають можливість продовжувати навчально-виховний процес. Зосереджувати свою увагу лише на новинах з фронту психологи не рекомендують, потрібні періоди відпочинку. Саме прогулянки, відвідування музеїв, театрів сприяють відпочинку нервової системи. Умови воєнного стану та онлайн-навчання стають на заваді особистому відвідуванню закладів культури. Крім того, частина здобувачів вищої освіти перебуває кордоном. На допомогу приходять онлайн-технології, що дозволяють нині, перебуваючи у безпечному місці, відвідати багато цікавих місць світу.

Знайомство з таким форматом екскурсій здобувачі групи ХЕ-2-12 разом із наставницею академічної групи, професоркою кафедри експертизи харчових продуктів Оксаною Шульгою розпочали з музеїв просто неба. У таких музеях можна познайомитися з народною архітектурою та побутом, а також дізнатися про історію та особливості різних регіонів.

Для прогулянок онлайн доступні сім локацій, розташованих просто неба: Музей архітектури та побуту «Шевченківський гай» (м. Львів), Мамаєва Слобода (м. Київ), Запорізька Січ (м. Запоріжжя), Музей народної архітектури та побуту (м. Ужгород), Резиденція Богдана Хмельницького (м. Чигирин), Національний музей народної архітектури та побуту України (м. Київ), Музей народної архітектури та побуту Середньої Наддніпрянщини (м. Переяслав-Хмельницький).

Представлені локації показують автентичність нашої нації, розвиток побуту протягом історії нашої країни, етапи відстоювання незалежності, крім того, демонструють глибину історії України. Слава Україні! Героям Слава! 

Опублікований: 22-11-2022
Читайте також:
Академічна мобільність третьокурсниці кафедри технології молока і молочних продуктів

У рамках академічної мобільності за програмою Еразмус+ здобувачка третього курсу освітнього ступеня «бакалавр» кафедри технології молока і молочних продуктів Навчально-наукового інституту харчових технологій Анна Гончар успішно завершила літній семестр навчання в Жешувському Університеті (м. Жешув, Польща). Протягом весняно-літнього семестру 2022-...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Академічна мобільність третьокурсниці кафедри технології молока і молочних продуктів 01 серпня 2023

Триває профорієнтаційний марафон фахівців Підготовчого відділення університету Київщиною

7 жовтня завідувачка Підготовчого відділення Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету Валентина Кудіна відвідала Кучаківську загальноосвітню школу І-III ступенів Бориспільської міської Ради Київської області, де її гостинно зустріла  директорка Лариса Кравцова. Підсумком зустрічі стало підписання угоди про співпра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває профорієнтаційний марафон фахівців Підготовчого відділення університету Київщиною 08 вересня 2021

Профорієнтаційний івент для ліцеїстів міста Вишневе

7 травня 2024 року доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, відповідальний за профорієнтаційну роботу по кафедрі та Навчально-науковому інституту харчових технологій Ігор Страшинський провів виїзні профорієнтаційні заходи для учнів 10-11 класів Вишневського академічного ліцею «Основа» та Вишневського академічного ліцею №2 Вишневої міськ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційний івент для ліцеїстів міста Вишневе 08 травня 2024

Про біотехнологію – учням Авдіївської ЗОШ І-ІІІ ступенів №7

Представники кафедри біотехнології і мікробіології продовжують профорієнтаційний марафон. Цього разу асистентка кафедри Ірина Ковшар разом зі студентами другого курсу Максимом Клименком та Анастасією Сахневич провели дві профорієнтаційні онлайн-зустрічі з вихованцями Авдіївської ЗОШ І-ІІІ ступенів №7. Перша зустріч відбулася для учнів 7, 8 та 9 кл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про біотехнологію – учням Авдіївської ЗОШ І-ІІІ ступенів №7 04 грудня 2023