Н У Х Т

Довгоочікувана виробнича практика на АТ «Київмедпрепарат»

13 лютого 2023

Довгоочікувана виробнича практика на АТ «Київмедпрепарат»

За декілька сходинок до отримання омріяного диплому бакалавра четвертокурсникам-біотехнологам настав час проходження виробничої практики, де кожен зможе реалізувати свої знання й навички на реальному підприємстві. Цьогоріч, на користь фармацевтичного підприємства АТ «Київмедпрепарат», яке досі залишається національним лідером із виробництва антибактеріальних препаратів, зробили свій вибір Анна Воробей, Марина Грищенко, Дар’я Благодир, Марія Дзюба, Павло Асмоловський та Євгеній Сенін.

На підприємстві їх зустріла випускниця кафедри біотехнології і мікробіології, нині провідна фахівчиня з навчання персоналу Катерина Покойовець. Враховуючи воєнні умови сьогодення та нестабільну ситуацію з Covid-19, деякі ресурси були для практикантів обмежені, проте головна фахівчиня з навчання персоналу Лариса Романюк і пані Катерина дуже доступно та цікаво провели віртуальну екскурсію підприємством і детально ознайомили наших здобувачів освіти з цехами м’яких і твердих форм лікарських засобів, а також продемонстрували підготовку персоналу та одягу для відповідних класів чистоти.

Наші практиканти були приємно вражені можливостями для зростання та розвитку у компанії, новими технологіями та устаткуванням, науковими дослідженнями та потужністю забезпечення населення високоякісними лікарськими препаратами згідно зі GMP.

Четвертокурсники зазначають, що здобули практичні навички за обраним фахом та адаптувалися до виробничого середовища і, таким чином, підготувалися до подальшої професійної діяльності. Вони вдячні керівництву АТ «Київмедпрепарат» за надану можливість пройти практичну підготовку на одному з найуспішніших титанів фармацевтичної галузі.

Опублікований: 13-02-2023
Читайте також:
Практика – невід’ємна компонента якісної підготовки фахівців на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

Захистом звітів із виробничої та професійної практик завершився весняний семестр для здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології» освітніх ступенів «Бакалавр» і «Магістр». Як і у минулі роки колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції доклав максимум зусиль, щоб задовольнити здобувачів освіти у їх виборі місця проходження ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практика – невід’ємна компонента якісної підготовки фахівців на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 01 липня 2025

Керівництво університету преміювало працівників із нагоди 8 Березня

Традиційно з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня за зразкове виконання трудових обов'язків, високі досягнення у науково-педагогічній та науковій діяльності ректорат університету прийняв рішення преміювати працівників нашого навчального закладу. Наказ

ЧИТАТИ ДАЛІ

Керівництво університету преміювало працівників із нагоди 8 Березня 06 березня 2018

Сучасні проблеми бухгалтерського обліку та фінансів – у полі зору наших науковців

21-22 листопада в університеті відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція «Сучасні проблеми бухгалтерського обліку та фінансів», організована кафедрою фінансів і кафедрою бухгалтерського обліку і аудиту Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ. Пленарне засідання відкрила завідувач кафедри фінансів, доктор економічних н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні проблеми бухгалтерського обліку та фінансів – у полі зору наших науковців 23 листопада 2018

Про свої наукові здобутки доповіли молоді науковці кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів…

У рамках роботи 89-тої Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті» 4 квітня відбулося засідання секції «Технології жирів та парфумерно-косметичних продуктів», на якому були заслухані результати наукових робіт магістрантів та аспірантів кафедр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про свої наукові здобутки доповіли молоді науковці кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів… 05 квітня 2023