Н У Х Т

Досягнення магістрантки освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»

09 червня 2023

Досягнення магістрантки освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»

Здобувачка освіти групи ХЕ-1-11М Марія Дричик під керівництвом професорки кафедри експертизи харчових продуктів, академіка УАН Оксани Шульги посіла ІІ місце на Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», що відбувся на базі Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського.

Магістрантка презентувала наш університет з роботою «Система простежуваності як стратегія забезпечення споживачів якісними та безпечними макаронними виробами». Співкерівницею роботи виступила науковиця Інмей Лінь, викладачка Харбінського технологічного інституту Вейхай (Китай).

Міжнародне співробітництво дозволяє суттєво поліпшити якість наукових досліджень, адже різні погляди, традиції та нормативно-правова база дозволяють обирати найкраще для раціоналізації технічних рішень.

Вельми вдячні організаторам конкурсу, що вони в такий складний час наважилися і на високому рівні провели цей захід.

Опублікований: 09-06-2023
Читайте також:
Експерти позитивно оцінили виконання наукових досліджень у НУХТ

8 вересня у дистанційному форматі відбулося засідання секції Наукової ради Міністерства освіти і науки України за фаховим напрямом «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології». Оскільки науковці НУХТ – визнані авторитети, а секція є профільною для спеціальностей нашого вишу, її очолює проректор з наукової роботи НУХТ, профес...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Експерти позитивно оцінили виконання наукових досліджень у НУХТ 09 вересня 2020

Нові таланти

У рамках заходів Фестивалю самодіяльної творчості студентів «Алло, ми шукаємо таланти» та з метою залучення студентської молоді до збереження народної культурної спадщини України, пошуку й підтримки талановитої молоді, яка любить і хоче співати українську пісню, у Смілянському технологічному фаховому коледжі НУХТ відбувся конкурс інсценізованої укр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові таланти 14 січня 2022

Презентація освітніх досягнень НУХТ і ще один гран-прі

12-13 квітня у Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім» працює 33-та Міжнародна спеціалізована виставка «Освіта та кар’єра-2019», учасником якої є наш університет. На виставці представлений увесь спектр можливостей набути вищу освіту – її учасниками стали понад 200 вищих навчальних закладів України, а також мі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Презентація освітніх досягнень НУХТ і ще один гран-прі 12 квітня 2019

Семінар докторанта відбувся на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбувся семінар «Інноваційні технології вітчизняних рожевих столових та ігристих вин».  Доповідь за темою своєї дисертаційної роботи представила доцент кафедри Марина Білько, яка розповіла, що останнім часом рожеві вина набувають все більшої популярності в нашій країні, про корисні властиво...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Семінар докторанта відбувся на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства 27 квітня 2018