Н У Х Т

Досвід від стейкхолдера: виїзне лабораторне заняття здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

27 вересня 2022

Досвід від стейкхолдера: виїзне лабораторне заняття здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Виїзне лабораторне заняття з навчальної дисципліни «Барна справа та організація роботи сомел’є» відбулося в умовах закладу ресторанного господарства – коктейльного бару Lion Espresso Bar.

Лекторка дисципліни, доцентка кафедри готельно-ресторанної справи Ольга Пушка провела заняття разом із Андрієм Вальчуком, співвласником та управляючим партнером закладів Lion Espresso Bar, дайв-бару Borracho Tequila Bar, що спеціалізується на текілі та коктейлі на основі агавових напоїв, професійним бартендером, переможцем професійних конкурсів, а також успішним і талановитим випускником факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка 2020 року.

Студентам спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» третього року навчання було цікаво дізнатися про досвід відкриття закладів ресторанного господарства, роботу в умовах воєнного часу, організацію благодійних гастрономічних івентів від професіонала своєї справи.

Новинки барних трендів, класичні підходи та економічна ефективність діяльності ресторанних підприємств були у фокусі діалогу стейкхолдера зі здобувачами освіти. Андрій познайомив із особливостями організації роботи бару, продемонстрував матеріально-технічне забезпечення закладу, показав сучасні техніки приготування змішаних напоїв та акцентував увагу на важливості здобуття вищої освіти.

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи вдячний лекторці навчальної дисципліни, доцентці Ользі Пушці за організацію виїзних занять в умовах закладів ресторанного господарства, що ефективно доповнює теоретичний лекційний матеріал експериментальним характером.

Також наші викладачі висловлюють подяку Андрію Вальчуку за чудову можливість всебічного розвитку та навчання в умовах реальних закладів ресторанного господарства, внесок у підготовку бакалаврів з готельно-ресторанної справи, майбутніх професіоналів, які будуть відновлювати і розвивати нашу країну.

Опублікований: 27-09-2022
Читайте також:
Дивовижним світом у Національному науково-природничому музеї мандрували першокурсники кафедри економіки і права

Студенти першого курсу спеціальності 051 «Економіка» разом із асистентом кафедри економіки і права Ольгою Макаревич вирішили започаткувати власну традицію та відвідувати цікаві місця, пам’ятки, культурні заходи, музеї тощо з нагоди та без. Цього разу вони  відвідали Національний науково-природничий музей Національної академії наук України, де змог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дивовижним світом у Національному науково-природничому музеї мандрували першокурсники кафедри економіки і права 21 листопада 2019

Чергове поповнення докторів філософії на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся захист дисертаційної роботи «Удосконалення технології цукерок кристалічної структури з використанням різних цукрів» аспіранткою Оксаною Дорожинською. Робота виконана під керівництвом к.т.н., доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Олени Кохан. Засіда...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чергове поповнення докторів філософії на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 08 грудня 2023

Викладачі нашого університету успішно пройшли міжнародне стажування у Польщі

З 8 по 26 жовтня 2018 року викладачі кафедри готельно-ресторанної справи, доцент Наталія Бондар та старший викладач Олена Блощинська, доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Віра Зуйко, доцент кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Петруша, доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Анна Грищенко п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі нашого університету успішно пройшли міжнародне стажування у Польщі 29 жовтня 2018

«DesignPrint Ukraine» – ще одна потужна база практики для студентів кафедри машин та апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Завершується виробнича та переддипломна практика студентів кафедри машин та апаратів харчових та фармацевтичних виробництв за спеціальністю «Видавництво і поліграфія». Цього року студенти 4 курсу Владислав Кучерявий, Аліна Дерев’янко та Євгенія Голуб набували практичних навичок і переймали досвід у провідних фахівців компанії «DesignPrint Ukraine»...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«DesignPrint Ukraine» – ще одна потужна база практики для студентів кафедри машин та апаратів харчових та фармацевтичних виробництв 18 лютого 2020