Н У Х Т

Досвід від стейкхолдера: виїзне лабораторне заняття здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

27 вересня 2022

Досвід від стейкхолдера: виїзне лабораторне заняття здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Виїзне лабораторне заняття з навчальної дисципліни «Барна справа та організація роботи сомел’є» відбулося в умовах закладу ресторанного господарства – коктейльного бару Lion Espresso Bar.

Лекторка дисципліни, доцентка кафедри готельно-ресторанної справи Ольга Пушка провела заняття разом із Андрієм Вальчуком, співвласником та управляючим партнером закладів Lion Espresso Bar, дайв-бару Borracho Tequila Bar, що спеціалізується на текілі та коктейлі на основі агавових напоїв, професійним бартендером, переможцем професійних конкурсів, а також успішним і талановитим випускником факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка 2020 року.

Студентам спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» третього року навчання було цікаво дізнатися про досвід відкриття закладів ресторанного господарства, роботу в умовах воєнного часу, організацію благодійних гастрономічних івентів від професіонала своєї справи.

Новинки барних трендів, класичні підходи та економічна ефективність діяльності ресторанних підприємств були у фокусі діалогу стейкхолдера зі здобувачами освіти. Андрій познайомив із особливостями організації роботи бару, продемонстрував матеріально-технічне забезпечення закладу, показав сучасні техніки приготування змішаних напоїв та акцентував увагу на важливості здобуття вищої освіти.

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи вдячний лекторці навчальної дисципліни, доцентці Ользі Пушці за організацію виїзних занять в умовах закладів ресторанного господарства, що ефективно доповнює теоретичний лекційний матеріал експериментальним характером.

Також наші викладачі висловлюють подяку Андрію Вальчуку за чудову можливість всебічного розвитку та навчання в умовах реальних закладів ресторанного господарства, внесок у підготовку бакалаврів з готельно-ресторанної справи, майбутніх професіоналів, які будуть відновлювати і розвивати нашу країну.

Опублікований: 27-09-2022
Читайте також:
Вступники за широким конкурсом можуть ознайомитися з проміжними рейтингами

Станом на 20 липня оприлюднений проміжний рейтинг вступників, які цього року беруть участь у широкому конкурсі на молодшого бакалавра, бакалавра та наскрізного магістра. Переглянути його можна на сайті vstup.edebo.gov.ua. Кожний вступник може побачити всі заяви, подані на широкий конкурс, і відстежити своє місце в загальнодержавному рейтингу за об...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступники за широким конкурсом можуть ознайомитися з проміжними рейтингами 21 липня 2021

Магістранти ОП «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» – переможці конкурсу стартапів

Магістранти факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка спеціальності 181 «Харчові технології», освітньої програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» Анатолій Кравченко і Тетяна Потієнко – переможці Міжнародного студентського конкурсу стартапів «TourSystemUkrChallenge» 2025. У першому турі конкурсу брали участь 85 стартап-проєкт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти ОП «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» – переможці конкурсу стартапів 04 квітня 2025

«Смачне» кіно у Movie Club

Перегляд фільмів англійською мовою – чудовий спосіб не лише розважитися, але й отримати знання та вдосконалити вміння сприймати автентичну інформацію іноземною мовою. Тож у рамках Movie Club, який проводить кафедра іноземних мов професійного спрямування вже не перший рік, студенти першого, другого та третього курсів факультету готельно-ресторанного...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Смачне» кіно у Movie Club 27 жовтня 2020

Нові наукові висоти підкорюють наші здобувачі освіти

Нові наукові висоти підкорюють наші здобувачі освіти, впевнено вирішуючи завдання проєктування деталей і вузлів обладнання для харчової та фармацевтичної галузі. Свої компетенції вони підтверджують на авторитетних конкурсах, зокрема на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт із галузі знань «Механічна інженерія», підсумкова науково-пра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові наукові висоти підкорюють наші здобувачі освіти 18 травня 2021