З міського озера Івано-Франківська виловили понад сім тон риби. А все для того, щоб приготувати з них консервацію для українських захисників.
Переробляють товстолобів, закручують у півлітрові банки і тушкують в Івано-Франківському фаховому коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ.
Щодня у нашому коледжі виготовляють дві сотні рибних консервів. Щоб охопити якомога більше роботи, працюють у дві зміни і у вихідні. За три тижні вже виготовили та відправили на передову 835 банок корисного і поживного продукту й зупинятися не збираються.
Про те, як відбувається процес місцевому телеканалу розповіла і надала корисні поради щодо маринування риби старша майстриня виробничого навчання коледжу Раїса Здельник.
Висловлюємо подяку колективові структурного підрозділу нашого університету за активну допомогу нашій армії.