За ініціативи завідувачки кафедри готельно-ресторанної справи Лариси Шаран і старшої викладачки кафедри Аліни Ковтун виїзне заняття з дисципліни «Сучасні ресторанні технології» відбулося в умовах закладу ресторанного господарства.
Знайомство з виробничими умовами розпочалося для здобувачів третього курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» з теплої зустрічі з директоркою з виробництва в мережі ресторанів Argentina Grill та фабрики кухні компанії Moderza Наталією Трембач, яка є здобувачкою наукового ступеня доктора філософії першого року навчання кафедри готельно-ресторанної справи.
Фахівчиня розповіла академічній спільноті про історію виникнення компанії, гастрономічні вподобання та особливості аргентинської кухні, ознайомила зі структурою, організацією роботи закладу та технологічним процесом виготовлення м’ясних кулінарних напівфабрикатів і готової продукції на фабриці-кухні та у ресторані Argentina Grill, який знаходиться у історичному місці Києва на Подолі. Окрім цього, здобувачі в реальних виробничих умовах змогли ознайомитися зі сучасними ресторанними технологіями, переконатися у доцільності застосування у закладах ресторанного господарства системи безпечності харчової продукції НАССР.
Наприкінці заходу від кухарів-асадорів ресторану на здобувачів чекав майстер-клас з приготування м’ясної кулінарної продукції на аргентинському грилі Parilla, який, маючи особливу форму решіток, запобігає горінню жиру на вугіллі. Унікальний інтер’єр і високі професійні навички співробітників закладу дозволили здобувачам поринути в атмосферу аргентинського свята.
Наші викладачі і здобувачі освіти вдячні Наталії Трембач за можливість удосконалювати свої практичні навички в реальних виробничих умовах підприємств сфери гостинності.