Н У Х Т

Практичні компетенції в реальних умовах закладів ресторанного господарства формують здобувачі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

04 квітня 2024

Практичні компетенції в реальних умовах закладів ресторанного господарства формують здобувачі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

За ініціативи завідувачки кафедри готельно-ресторанної справи Лариси Шаран і старшої викладачки кафедри Аліни Ковтун виїзне заняття з дисципліни «Сучасні ресторанні технології» відбулося в умовах закладу ресторанного господарства.

Знайомство з виробничими умовами розпочалося для здобувачів третього курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» з теплої зустрічі з директоркою з виробництва в мережі ресторанів Argentina Grill та фабрики кухні компанії Moderza Наталією Трембач, яка є здобувачкою наукового ступеня доктора філософії першого року навчання кафедри готельно-ресторанної справи.

Фахівчиня розповіла академічній спільноті про історію виникнення компанії, гастрономічні вподобання та особливості аргентинської кухні, ознайомила зі структурою, організацією роботи закладу та технологічним процесом виготовлення м’ясних кулінарних напівфабрикатів і готової продукції на фабриці-кухні та у ресторані Argentina Grill, який знаходиться у історичному місці Києва на Подолі. Окрім цього, здобувачі в реальних виробничих умовах змогли ознайомитися зі сучасними ресторанними технологіями, переконатися у доцільності застосування у закладах ресторанного господарства системи безпечності харчової продукції НАССР.

Наприкінці заходу від кухарів-асадорів ресторану на здобувачів чекав майстер-клас з приготування м’ясної кулінарної продукції на аргентинському грилі Parilla, який, маючи особливу форму решіток, запобігає горінню жиру на вугіллі. Унікальний інтер’єр і високі професійні навички співробітників закладу дозволили здобувачам поринути в атмосферу аргентинського свята.

Наші викладачі і здобувачі освіти вдячні Наталії Трембач за можливість удосконалювати свої практичні навички в реальних виробничих умовах підприємств сфери гостинності.

Опублікований: 04-04-2024
Читайте також:
Шляхи до успіху визначали учасники останнього в цьому семестрі засідання Еnglish speaking club

На кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної  комунікації відбулося завершальне у цьому семестрі засідання Еnglish speaking club, традиційно за участю спеціального гостя зі Сполучених Штатів Stuart Snuggs і викладачки Наталії Божок. У засіданні взяли участь студенти 1 та 2 курсу спеціальностей «Реклама та зв’язки з громадськістю» та «Міжнародн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Шляхи до успіху визначали учасники останнього в цьому семестрі засідання Еnglish speaking club 08 грудня 2020

Вийшов друком підручник «Міжнародна економіка»

На кафедрі міжнародної економіки Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ вийшло друком 3-є видання підручника «Міжнародна економіка» за редакцією завідувачки кафедри, докторки економічних наук, професорки Світлани Гуткевич. У підручнику в логічній послідовності висвітлені питання розвитку економіки та освітнього процесу в умовах ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вийшов друком підручник «Міжнародна економіка» 15 лютого 2021

Здобувачі-обліковці поспілкувалися з фахівцями компанії ЕY Ukraine

15 листопада здобувачі спеціальності 071 «Облік і оподаткування» відвідали в онлайн-форматі вебінар компанії EY Ukraine «Презентація можливостей у компанії ЕY Ukraine», що відбувся в межах івентів NUFT Career Chance-2022. Здобувачі дізналися про особливості та перспективи роботи в компанії, ознайомилися з організаційною структурою, соціальним захи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-обліковці поспілкувалися з фахівцями компанії ЕY Ukraine 16 листопада 2022

Колектив кафедри технології харчування та ресторанного бізнесу взяв участь у церемонії вручення дипломів у Коледжі ресторанного господарства НУХТ

У відокремленому структурному підрозділі нашого університету - Коледжі ресторанного господарства - відбулася радісна подія – урочиста церемонія вручення дипломів «молодшого спеціаліста» випускникам спеціальності «Виробництво харчової продукції». Привітати випускників із завершенням навчання завітали завідувач кафедри технології харчування та ресто...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Колектив кафедри технології харчування та ресторанного бізнесу взяв участь у церемонії вручення дипломів у Коледжі ресторанного господарства НУХТ 28 лютого 2017