Н У Х Т

Допомагаємо випускникам київських шкіл у виборі закладу для подальшого навчання

24 травня 2024

Допомагаємо випускникам київських шкіл у виборі закладу для подальшого навчання

Наближається кінець навчального року. Випускники закладів загальної середньої освіти зараз стоять перед серйозним вибором – де продовжувати навчання, яку спеціальність обрати. І наші викладачі допомагають їм визначитися.

Колектив кафедри іноземних мов професійного спрямування активно долучається до професійної орієнтації молоді. Це й інформування через сайти багатьох шкіл України, через соціальні мережі Фейсбук та Інстаграм, і безпосередні зустрічі зі старшокласниками. Зокрема, було відвідано з профорієнтаційними заходами 12 середніх навчальних закладів Києва і Київської області.

23 травня доцентка кафедри Світлана Мусійчук зустрілася з учнями двох шкіл Дніпровського району м. Києва – гімназії № 228 та НВК № 209 «Сузір’я». Учні переглянули презентацію про наш університет та ставили запитання щодо вступу (прохідні бали, наявність бюджетних місць тощо).

Сподіваємось, що випускники цих закладів поповнять ряди дружного студентського колективу нашого університету.

Опублікований: 24-05-2024
Читайте також:
У форматі самостійної роботи відбулася лабораторна робота на кафедрі технології хлібопекарських та кондитерських виробів

Умови карантину потребують від викладачів пошуку нових форм проведення занять і представлення навчальних матеріалів. Особливої уваги потребують лабораторні заняття. Доцентки кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів Олена Білик та Анна Грищенко запропонували для здобувачів формат проведення лабораторних робіт із дисципліни «Регулю...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У форматі самостійної роботи відбулася лабораторна робота на кафедрі технології хлібопекарських та кондитерських виробів 23 листопада 2020

Важливий внесок жінок у розвиток економіки обговорюють наші викладачки

Наші викладачки активно долучаються не тільки до освітніх і наукових заходів, а і до різноманітних громадських ініціатив. Зокрема доцентка кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, гарантка магістерської міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» Оксана Топчій стала учасницею першого жі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Важливий внесок жінок у розвиток економіки обговорюють наші викладачки 21 липня 2023

Гостьова онлайн-лекція для магістрантів освітньої програми «Технології органічних харчових продуктів»

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова онлайн-лекція для здобувачів освітнього ступеня «Магістр», що навчаються за освітньою програмою «Технології органічних харчових продуктів», з дисципліни «Основні принципи та вимоги до органічних харчових продуктів», яку прочитала менеджерка ПП «Вікторія» Лілія Савелій....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова онлайн-лекція для магістрантів освітньої програми «Технології органічних харчових продуктів» 17 листопада 2021

Виїзні модулі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» у ресторанних підприємствах

У рамках сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» відбувся виїзний модуль у закладі ресторанного господарства «Ресторація К2», де слухачі разом із модераторкою програми Тетяною Сильчук змогли дізнатися цікаву історію та концепцію закладу в стилі авіаційного стімпанку. Пан Руслан, власник закладу, розповів про особливості...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виїзні модулі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» у ресторанних підприємствах 02 квітня 2025