Н У Х Т

Як буде розвиватися ресторанний бізнес у 2023 році дізналися викладачі кафедри готельно-ресторанної справи

17 лютого 2023

Як буде розвиватися ресторанний бізнес у 2023 році дізналися викладачі кафедри готельно-ресторанної справи

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи відвідали онлайн-вебінар «Як буде розвиватися ресторанний бізнес у 2023? Тенденції та прогнози» від компанії Poster.

Спікерка заходу – експертка ресторанного бізнесу, засновниця аналітичного центру «Ресторани України» Ольга Насонова.

Фахівчиня навела аналітичні дані щодо стану ресторанного бізнесу в довоєнний період, проаналізувала конкретні проблеми та виклики, які доводиться долати рестораторам в умовах воєнного часу. Також акцентувала увагу присутніх на топових стравах і продуктах, які користуються найбільшою популярністю серед гостей закладів: кава (американо, капучіно), хліб і хлібобулочні вироби, шаурма та піца.

Прогнози спікерки щодо розвитку ресторанного бізнесу після війни: розвиток змішаних форматів закладів, діджиталізація бізнес-процесів, доставка, франчайзинг, проста кухня з локальних продуктів.

Зустріч пройшла жваво, учасники поділилися планами на майбутнє з відновлення і розвитку ресторанної сфери.

Колектив кафедри вдячний пані Ользі за цікавий інформативний матеріал, який буде використано під час аудиторних занять для підготовки фахівців сфери гостинності.

Опублікований: 17-02-2023
Читайте також:
Слушні пропозиції для підвищення ефективності освітнього процесу

На кафедрі обліку і аудиту завершено моніторинг освітньо-професійних програм (ОПП) «Облік і аудит» першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування». В обговоренні взяли участь викладачі кафедри, стейкхолдери, залучені до розроблення освітньо-професійних програм, здобувачі освіти р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Слушні пропозиції для підвищення ефективності освітнього процесу 12 лютого 2025

Доцент кафедри готельно-ресторанної справи долучився до роботи Всеукраїнського Ресторанного Саміту

26 вересня 2024 р. відбувся Всеукраїнський Ресторанний Саміт, участь у якому взяв доцент кафедри готельно-ресторанної справи Олег Бортнічук. Учасники масштабного івенту змогли дізнатися про тренди, актуальні проблеми та виклики, стратегії розвитку та успішні кейси ресторанного бізнесу від топових рестораторів, лідерів галузі, фахівців-практиків, в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доцент кафедри готельно-ресторанної справи долучився до роботи Всеукраїнського Ресторанного Саміту 27 вересня 2024

Мандрівка до скарбів Трипілля

Після тривалої перерви профком організував для членів профспілки ППОНУХТ екскурсію вихідного дня «Скарби Трипілля». Символічно, що поїздка відбулася у День науки і День музеїв в Україні, і була присвячена трипільській прадавній культурі. Першою локацією подорожі став Трипільський етно-історичний комплекс на самому березі Дніпра. Музейний простір з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мандрівка до скарбів Трипілля 28 травня 2024

Державний комплексний іспит завершили здавати студенти спеціальності «Готельне обслуговування»

Підсумком навчального процесу студентів Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості нашого університету спеціальності «Готельне обслуговування» є Державний комплексний  іспит. Впродовж тижня, студенти груп Г4 і Г4с успішно демонстрували свої теоретичні знання і практичні навички з дисциплін «Організація та технологія обслугов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Державний комплексний іспит завершили здавати студенти спеціальності «Готельне обслуговування» 13 лютого 2017