Н У Х Т

Доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів зустрілася зі студентами Кам’янець-Подільського коледжу харчових технологій НУХТ

04 жовтня 2018

Доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів зустрілася зі студентами Кам’янець-Подільського коледжу харчових технологій НУХТ

Доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш зустрілася зі студентами 641 групи Кам’янець-Подільського коледжу харчових технологій НУХТ, що навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології».

Для заохочення майбутніх випускників до подальшого навчання в нашому університеті та здобуття освітнього рівня «бакалавр», викладач детально розповіла про усі переваги та можливості, які відкриваються перед студентами НУХТ.

Під час зустрічі студенти більше дізналися про організацію навчального процесу, умови проживання в гуртожитку, особливості студентського самоврядування, дозвілля, спорту та багато інших переваг столичного життя. Завершилася зустріч запрошенням відвідати університет, зокрема кафедру технологій хлібопекарських і кондитерських виробів та побажаннями подальших успіхів у навчанні.

Опублікований: 04-10-2018
Читайте також:
Винний воркшоп з дегустацією локальних вин від шеф-сомельє для здобувачів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

На кафедрі готельно-ресторанної справи в рамках вивчення дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє» відбувся воркшоп-дегустація локальних вин для здобувачів освіти 3 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» від професійного сомельє елітного ресторану Catch Seafood Restaurant Ігоря Постоянкіна. На початку зустрічі запрошени...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Винний воркшоп з дегустацією локальних вин від шеф-сомельє для здобувачів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» 01 листопада 2023

Наукова підтримка процесу реалізації освітніх програм спеціальності «Харчові технології»

Проблемна науково-дослідна лабораторія (ПНДЛ) та Центр колективного користування науковим обладнанням (ЦККНО) «Лабораторія біобезпеки, якості харчової продукції та безпеки харчування» як структурні підрозділи Науково-дослідної частини НУХТ задіяні у поглибленій науковій і науково-технічній підготовці фахівців за пріоритетними напрямами розвитку нау...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукова підтримка процесу реалізації освітніх програм спеціальності «Харчові технології» 08 травня 2024

Вебінар для здобувачів спеціальності «Харчові технології» від компанії «Данон»

28 жовтня 2020 року компанія «Данон» за підтримки відділу працевлаштування НУХТ, директора Навчально-наукового інституту харчових технологій Оксани Кочубей-Литвиненко та викладачів кафедри технології молока і молочних продуктів провела для здобувачів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології», вебінар «Сучасний процес виробництва мол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вебінар для здобувачів спеціальності «Харчові технології» від компанії «Данон» 30 жовтня 2020

Дегустація страв і кулінарних виробів, розроблених магістрами, відбулася на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

22 та 23 квітня на лабораторному занятті з дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» магістри кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції груп ТР 1-1М та АЮ 1-1М провели ділову гру «Робота Дегустаційної комісії». Протягом ділової гри студенти презентували дегустаційній комісії свої новаторські розробки у галузі ресторанних та аюрве...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дегустація страв і кулінарних виробів, розроблених магістрами, відбулася на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 24 квітня 2019