Н У Х Т

Завідувачка підготовчого відділення презентувала НУХТ бориспільським ліцеїстам

11 вересня 2023

Завідувачка підготовчого відділення презентувала НУХТ бориспільським ліцеїстам

Без сумніву, вибір професії – дуже відповідальне завдання для будь-якого випускника школи, тому що від правильності обраного шляху може залежати усе подальше життя. Фахівці підготовчого відділення Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету завжди раді допомогти молоді зорієнтуватися у великій кількості нинішніх освітніх пропозицій.

Тож, завідувачка підготовчого відділення Валентина Кудіна завітала до Бориспільського ліцею «Перспектива» імені Володимира Мономаха, де її привітно зустріла заступниця директора Оксана Большакова й познайомила з одинадцятими класами. Їх у ліцеї троє – 11-а клас, який працює в колі проєкту «Інтелект України» (6 годин математики, 5 годин іноземної мови); 11-б має математичний профіль (9 годин математики, 3 години іноземної мови); 11-в з профілем іноземної філології (5 годин англійської мови, 3 години німецької, 6 годин математики). Також відбулася зустріч з директоркою ліцею Неонілою Клименко, з якою обговорювалося укладення договору про співробітництво.

Валентина Кудіна поспілкувалася з майбутніми випускниками щодо вибору професії, можливостей і перспектив, які вони отримають, обравши для здобуття вищої освіти саме наш університет.

Під час заходу учні 11-х класів ліцею ознайомилися з історією та досягненнями НУХТ, отримали докладну інформацію про навчально-наукові інститути, факультети та спеціальності.

Учнів зацікавило те, що в університеті діє підготовче відділення, яке проводить цілеспрямовану діяльність у сфері доуніверситетської підготовки, професійної орієнтації школярів, а також підготовки до національного мультипредметного тесту та підсумкової атестації з математики.

Майбутні вступники задавали питання й про особливості студентського життя – наявність гуртків, осередків активного дозвілля та відпочинку. Дуже позитивно була сприйнята інформація про міжнародні зв’язки університету та можливість стажування за кордоном.

Особливо слід зазначити, що деякі учні обізнані про діяльність НУХТ від своїх знайомих – випускників нашого вишу, для яких їх Альма-матер стала справжньою запорукою успіху в професійному житті.

Під час заходу учні отримали матеріали з корисною інформацією – переліком факультетів і інститутів, актуальних спеціальностей та контактами приймальної комісії, а також вони впевнилися, що НУХТ – сучасний навчальний заклад, який може дати високі професійні знання і забезпечити можливість успішного конкурентоспроможного працевлаштування.

Опублікований: 11-09-2023
Читайте також:
Плідний обмін думками в ході ХІV Міжнародної конференції «Внесок молодих вчених у розбудову сучасного менеджменту підприємств»

22 листопада 2023 р. на базі кафедри економіки праці та менеджменту відбулася ХІV Міжнародна науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих вчених  «Внесок молодих вчених у розбудову сучасного менеджменту підприємств», у якій взяв участь 41 здобувач вищої освіти з нашого університету. Роботу конференції відкрила завідувачка кафедри...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Плідний обмін думками в ході ХІV Міжнародної конференції «Внесок молодих вчених у розбудову сучасного менеджменту підприємств» 24 листопада 2023

Максимальна практична цінність досліджень – у бакалаврських роботах випускників кафедри фінансів

Другий семестр 2018-2019 навчального року кафедра фінансів завершує вдалим захистом дипломних робіт бакалаврів денної форми навчання. Зокрема, випускниками трьох груп були захищені 47 бакалаврських робіт. За результатами успішного навчання 11 студентів мають рекомендацію кафедри на отримання диплому з відзнакою. Поряд із ґрунтовним теоретичним ана...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Максимальна практична цінність досліджень – у бакалаврських роботах випускників кафедри фінансів 26 червня 2019

Студенти університету – переможці другого Чемпіонату України з веслування на човнах «Дракон»

22-23 вересня 2018 у м. Києві на Водному стадіоні Оболонської набережної під егідою Міністерства освіти і науки України та Української федерації з веслування на човнах «Дракон», відбувся другий Чемпіонат України з веслування на човнах «Дракон» серед студентів вищих навчальних закладів України. У змаганнях взяли участь і студенти нашого університет...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти університету – переможці другого Чемпіонату України з веслування на човнах «Дракон» 26 вересня 2018

Підвищення кваліфікації викладачів триває!

Доцент кафедри інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки Андрій Мошенський пройшов курс від академії M3DS, присвячений використанню Unreal Engine для розроблення ігор. M3DS – це приватний університет у Скоп'є (Північна Македонія), який спеціалізується на підготовці фахівців із 3D-моделювання. Виш пропонує онлайн-курси в цій галуз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підвищення кваліфікації викладачів триває! 29 грудня 2023