24 вересня 2020 р. на міжкафедральному науковому семінарі була представлена дисертаційна робота «Науково-технічне обґрунтування процесу коагуляції гідро та оксидовмісними наносистемами в харчових технологіях» на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук за спеціальністю 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв к.т.н., доцентом кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування Валентином Олішевським.
У своєму виступі здобувач дав коротку характеристику своєї роботи, довів актуальність, новизну й економічну доцільність дослідження, навів досягнуті результати. Присутні на семінарі колеги активно обговорювали роботу й задали претенденту багато доцільних питань, на які отримали чіткі й аргументовані відповіді.
У підсумку дисертаційна робота отримала схвальну оцінку науковців і була рекомендована для подання в спеціалізовану вчену раду Д.26.058.02 нашого університету.
Бажаємо успіху здобувачу!