Н У Х Т

До захисту докторської дисертації готується доцент кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування

28 вересня 2020

До захисту докторської дисертації готується доцент кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування

24 вересня 2020 р. на міжкафедральному науковому семінарі була представлена дисертаційна робота «Науково-технічне обґрунтування процесу коагуляції гідро та оксидовмісними наносистемами в харчових технологіях» на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук за спеціальністю 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв к.т.н., доцентом кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування Валентином Олішевським.

У своєму виступі здобувач дав коротку характеристику своєї роботи, довів актуальність, новизну й економічну доцільність дослідження, навів досягнуті результати. Присутні на семінарі колеги активно обговорювали роботу й задали претенденту багато доцільних питань, на які отримали чіткі й аргументовані відповіді.

У підсумку дисертаційна робота отримала схвальну оцінку науковців і була рекомендована для подання в спеціалізовану вчену раду Д.26.058.02 нашого університету.

Бажаємо успіху здобувачу!

Опублікований: 28-09-2020
Читайте також:
Про сучасні світові тенденції в технології житнього хліба на гостьовій лекції технолога компанії «Лейпурін Україна»

Програмою підготовки здобувачів освітнього ступеня «Магістр», що навчаються за освітньо-професійною програмою «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», передбачено вивчення дисципліни «Світові технології борошняних та кондитерських виробів». У рамках вивчення дисципліни відбулася лекція головного технолога компані...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про сучасні світові тенденції в технології житнього хліба на гостьовій лекції технолога компанії «Лейпурін Україна» 20 березня 2023

Формування конкурентних переваг ЗВО у дослідженнях наших науковців

У травні 2022 року у місті Карлсруе (Німеччина) вийшла друком міжнародна колективна монографія науковців «Prospektive Globale Wissenschaftliche Trends: Wirtschaft, Management, Pädagogik, Psychologie, Sport, Jurisprudenz, Kunstgeschichte  (серія «Європейська наука»)». У монографії представлено комплекс нових ідей, методів, і результатів досліджень у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Формування конкурентних переваг ЗВО у дослідженнях наших науковців 17 травня 2022

Лекція фахівця компанії «Leipurin» для магістрантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів постійно дбає про оновлення змісту навчальних дисциплін. Адже перед технологами сучасних підприємств постає багато завдань, для вирішення яких необхідно мати знання у різних сферах діяльності й уміння застосувати їх на практиці. Гостьові лекції провідних фахівців галузі сприяють розширенню ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекція фахівця компанії «Leipurin» для магістрантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 02 жовтня 2020

Майстер-клас з брендування особистості від психологині-практика для HR-менеджерів

24 листопада 2021 року відбувся майстер-клас для здобувачів освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» з психологом-практиком Наталією Данильченко, яка спеціалізується на методиках транзактного аналізу. Наталія Данильченко представила цікаве дослідження «Теорія особистості в аналітичній психології Карла Юнга» ‒ складної та чарівної теорі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас з брендування особистості від психологині-практика для HR-менеджерів 25 листопада 2021