Н У Х Т

До завершення основного набору до магістратури залишається два дні

20 серпня 2024

До завершення основного набору до магістратури залишається два дні

В університеті триває приймання заяв і документів від вступників до магістратури. Станом на четверту ранку 20 серпня до університету подано 1194 заяви.

Лідерами за кількістю поданих заяв на всі види конкурсних пропозицій є освітні програми:

«Управління інформацією та аналітика даних», спеціальність 122 Комп'ютерні науки (107 заяв);
«Економіка підприємства», спеціальність 051 Економіка (56 заяв);
«Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», спеціальність 076 Підприємництво та торгівля (53 заяви);
«Менеджмент організацій і адміністрування», спеціальність 073 Менеджмент (52 заяви);
«Готельна і ресторанна справа», спеціальність 241 Готельно-ресторанна справа (51 заява);
«Технології в ресторанному господарстві», спеціальність 181 Харчові технології (50 заяв);
«Маркетинг», спеціальність 075 Маркетинг (47 заяв);
«Інжиніринг харчових виробництв», спеціальність 133 Галузеве машинобудування (40 заяв);
«Менеджмент персоналу», спеціальність 073 Менеджмент (37 заяв);
«Холодильні техніка та технології», спеціальність 142 Енергетичне машинобудування (36 заяв);
«Комп'ютерні технології та програмування в автоматизованих системах управління», спеціальність 174 Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка (35 заяв);
«Промислова та фармацевтична біотехнологія», спеціальність 162 Біотехнології та біоінженерія (35 заяв);
«Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції», спеціальність 181 Харчові технології (35 заяв);
«Технології зберігання, консервування та переробки м'яса», спеціальність 181 Харчові технології (34 заяви);
«Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», спеціальність 181 Харчові технології (32 заяви);
«Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі», спеціальності 181 Харчові технології і 242 Туризм і рекреація (30 заяв).

Нагадаємо, загалом в нашому університеті здійснюється підготовка магістрів за 38 освітньо-професійними та двома освітньо-науковими програмами. Ознайомитися з ними докладніше можна за посиланням. У вступників ще є час подати заяви і документи для участі у конкурсному відборі до 18:00 22 серпня. Далі така можливість буде тільки на небюджетні конкурсні пропозиції під час додаткового набору, що відбудеться у вересні.

Опублікований: 20-08-2024
Читайте також:
У цифровому освітньому просторі – засновниця та керівниця дегустаційного конкурсу Favorite Food&Drinks

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся гостьовий онлайн-лекторій, спікером якого виступила Олена Сініціна, канд. екон. наук, засновниця та керівниця професійного дегустаційного конкурсу Favorite Food&Drinks. Освітній захід проведено в рамках вивчення вибіркової освітньої компоненти «Інтелектуальна власність та методи дослідження в гал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У цифровому освітньому просторі – засновниця та керівниця дегустаційного конкурсу Favorite Food&Drinks 13 лютого 2025

Відбулася звітно-виборча конференція профбюро адміністративно-господарської частини

Триває підготовка до звітно-виборчої конференції профкому співробітників університету. 6 листопада відбулася звітно-виборча конференція профбюро адміністративно-господарської частини НУХТ, на якій також була присутня представниця профкому Лариса Карташова. Під час конференції було заслухано та затверджено звіт про роботу голови профбюро адміністра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулася звітно-виборча конференція профбюро адміністративно-господарської частини 06 листопада 2024

НУХТ – у першій 30-ці вишів, куди подано найбільше заяв на вступ

26 липня був завершений прийом заяв до закладів вищої освіти України від вступників для здобуття освітнього ступеня «бакалавр» («магістр» медичного, фармацевтичного або ветеринарного спрямувань) на основі повної загальної середньої освіти за денною формою навчання. На основі статистичних даних інформаційної системи «Вступ.ОСВІТА.UA», де публікуєть...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ – у першій 30-ці вишів, куди подано найбільше заяв на вступ 30 липня 2018

Екологічні заходи у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ за ініціативи викладача природничих дисциплін Світлани Яценко відбулися екологічні заходи з нагоди Всесвітнього дня охорони водно-болотних угідь. На екологічній конференції були заслухані доповіді з актуальних питань сьогодення «Водно-болотні угіддя рідного краю – Сумщини» та «Ресурсна роль водно-бол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Екологічні заходи у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ 14 лютого 2019