Здобувачі освіти й викладачі Івано-Франківського фахового коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ продовжують тісно співпрацювати зі Службою у справах дітей, зокрема в проєкті «Франківські Кухарики» Школи лідерського росту «Я можу…». У рамках цієї співпраці вони протягом цього літа вже провели низку цікавих воркшопів для дітей, якими опікується Служба.
Днями відбувся ще один «смачний» майстер-клас від студентів нашого коледжу для учасників Школи лідерського росту, де вони занурилися у світ кулінарних можливостей, готуючи традиційні українські вареники.
Завдяки професійним порадам наших інструкторів, маленькі кухарі навчилися майстерно формувати вареники та дбати про кожну деталь. Вони самостійно виконали всі технологічні операції – від замішування тіста до сервірування столу, адже наприкінці, що уже стало доброю традицією, насолодилися смаком своєї праці, скуштувавши неймовірно смачні вареники з сиром.
Як зазначають у Службі у справах дітей Івано-Франківська, проєкт «Франківські Кухарики» сприяє не тільки розвитку навичок готування, але й вихованню відповідальності та командної праці. Фахівці Служби висловили подяку колективові нашого коледжу за черговий неймовірний кулінарний майстер-клас.