Н У Х Т

Черговий майстер-клас для франківських кухариків

25 серпня 2023

Черговий майстер-клас для франківських кухариків

Здобувачі освіти й викладачі Івано-Франківського фахового коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ продовжують тісно співпрацювати зі Службою у справах дітей, зокрема в проєкті «Франківські Кухарики» Школи лідерського росту «Я можу…». У рамках цієї співпраці вони протягом цього літа вже провели низку цікавих воркшопів для дітей, якими опікується Служба.

Днями відбувся ще один «смачний» майстер-клас від студентів нашого коледжу для учасників Школи лідерського росту, де вони занурилися у світ кулінарних можливостей, готуючи традиційні українські вареники.

Завдяки професійним порадам наших інструкторів, маленькі кухарі навчилися майстерно формувати вареники та дбати про кожну деталь. Вони самостійно виконали всі технологічні операції – від замішування тіста до сервірування столу, адже наприкінці, що уже стало доброю традицією, насолодилися смаком своєї праці, скуштувавши неймовірно смачні вареники з сиром.

Як зазначають у Службі у справах дітей Івано-Франківська, проєкт «Франківські Кухарики» сприяє не тільки розвитку навичок готування, але й вихованню відповідальності та командної праці. Фахівці Служби висловили подяку колективові нашого коледжу за черговий неймовірний кулінарний майстер-клас.

Опублікований: 25-08-2023
Читайте також:
Прощаємося з цьогорічними бакалаврами

Урочисті церемонії вручення дипломів нашим цьогорічним бакалаврам – це отримання путівки в їхнє нове, професійне життя. Роки навчання для нинішніх випускників були вкрай важкими – спочатку пандемія Covid-19, потім ракетні обстріли агресором українських міст і Києва, від яких руйнувався і наш університет, перебої зі світлом й труднощі зв'язку під ч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Прощаємося з цьогорічними бакалаврами 14 липня 2023

Новий навчальний тиждень кафедра готельно-ресторанної справи розпочинає зі студентської профорієнтації

За ініціативи наставників академічних груп студентів ГС-1-7 і ГС-1-9 Андрія Собіна і Олени Тищенко першокурсники спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» завітали до своїх рідних освітніх закладів із профорієнтаційним візитом. Здобувачка освіти Вікторія Атаманська (група ГС-1-7) побувала в Оратівському ліцеї Вінницького району Вінницької обл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий навчальний тиждень кафедра готельно-ресторанної справи розпочинає зі студентської профорієнтації 24 вересня 2024

Триває удосконалення методичних рекомендацій на кафедрі експертизи харчових продуктів

Нещодавно у рамках запланованих заходів на кафедрі експертизи харчових продуктів відбувся методичний семінар, присвячений перегляду змісту деяких курсових робіт. Із доповіддю на семінарі виступив доцент Василь Сидор. При розгляді методичних рекомендацій до виконання курсової роботи з дисципліни «Аудит систем управління безпечністю» для здобувачів ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває удосконалення методичних рекомендацій на кафедрі експертизи харчових продуктів 04 червня 2025

Межигірські ліцеїсти на майстер-класі кафедри експертизи харчових продуктів

На кафедру експертизи харчових продуктів у супроводі вчительки хімії Ірини Якименко завітали восьмикласники Ліцею № 19 «Межигірський» м. Києва. Викладачки кафедри, професорка, академік УАН Оксана Шульга і доцентка Анастасія Чорна познайомили ліцеїстів із перевагами навчання в нашому університеті і провели майстер-клас із визначення якості та можлив...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Межигірські ліцеїсти на майстер-класі кафедри експертизи харчових продуктів 03 травня 2024