Н У Х Т

Черговий майстер-клас для франківських кухариків

25 серпня 2023

Черговий майстер-клас для франківських кухариків

Здобувачі освіти й викладачі Івано-Франківського фахового коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ продовжують тісно співпрацювати зі Службою у справах дітей, зокрема в проєкті «Франківські Кухарики» Школи лідерського росту «Я можу…». У рамках цієї співпраці вони протягом цього літа вже провели низку цікавих воркшопів для дітей, якими опікується Служба.

Днями відбувся ще один «смачний» майстер-клас від студентів нашого коледжу для учасників Школи лідерського росту, де вони занурилися у світ кулінарних можливостей, готуючи традиційні українські вареники.

Завдяки професійним порадам наших інструкторів, маленькі кухарі навчилися майстерно формувати вареники та дбати про кожну деталь. Вони самостійно виконали всі технологічні операції – від замішування тіста до сервірування столу, адже наприкінці, що уже стало доброю традицією, насолодилися смаком своєї праці, скуштувавши неймовірно смачні вареники з сиром.

Як зазначають у Службі у справах дітей Івано-Франківська, проєкт «Франківські Кухарики» сприяє не тільки розвитку навичок готування, але й вихованню відповідальності та командної праці. Фахівці Служби висловили подяку колективові нашого коледжу за черговий неймовірний кулінарний майстер-клас.

Опублікований: 25-08-2023
Читайте також:
Безпека – головний пріоритет!

В університеті стартував новий навчальний рік, готуючись до якого адміністрація і господарські служби зробили все можливе, щоб створити максимально безпечні умови для якісного навчання. Адже сьогоднішнє першочергове завдання – зберегти життя і здоров'я усіх учасників освітнього процесу. Але, нагадуємо, кожний здобувач освіти, кожний викладач і спів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Безпека – головний пріоритет! 04 вересня 2024

Перші кроки науково-дослідницької практики магістрантів

Нещодавно у магістрантів освітньо-професійної програми «Екологія, екоменеджмент та екоаудит» розпочалася науково-дослідницька практика, яка передбачає проведення досліджень і збір матеріалів, необхідних для виконання кваліфікаційної роботи. Здобувачка Лілія Присяжнюк проходить практику на ПрАТ «Українська технологічна компанія», спеціалізованій на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші кроки науково-дослідницької практики магістрантів 03 липня 2024

Профком прийняв рішення пролонгувати дію Колективного договору

На черговому засіданні профкому було розглянуто питання пролонгації Колективного договору між адміністрацією та трудовим колективом Національного університету харчових технологій, термін дії якого спливає 24 вересня 2022 року. Було зазначено, що в нинішніх умовах розпочинати консультації по створенню нової редакції Колективного договору недоречно,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профком прийняв рішення пролонгувати дію Колективного договору 19 вересня 2022