Н У Х Т

До участі у конкурсі «Молодий вчений року» запрошуються молоді науковці НУХТ

15 липня 2021

До участі у конкурсі «Молодий вчений року» запрошуються молоді науковці НУХТ

Із метою визнання досягнень молодих вчених України у різних галузях знань Рада молодих учених при Міністерстві освіти і науки України оголосила проведення щорічного конкурсу «Молодий вчений року».

Конкурс налічує чотири тематичні блоки, до яких входять 100 різних номінацій. У кожну номінацію мають право подаватися як молоді вчені, так і колективи молодих вчених. Кількість номінацій, на які подається номінант, необмежена.

Запрошуємо молодих учених нашого університету віком до 35 років включно, які мають вищу освіту не нижче другого (магістерського) рівня, та віком до 40 років включно, які мають науковий ступінь доктора наук до участі у конкурсі.

Із положенням конкурсу, переліком номінацій і критеріями їх оцінювання, а також з термінами та умовами подання заявки можна ознайомитися тут.

Результати конкурсу будуть оголошені 29 вересня 2021 року під час проведення Другого форуму Рад молодих вчених. Інформація також буде оприлюднена на офіційному сайті Ради молодих вчених при Міністерстві освіти і науки України та інших інформаційних ресурсах.

Бажаємо успіху!

Опублікований: 15-07-2021
Читайте також:
У найдрібніших деталях з питань академічної доброчесності розібралася завідувачка кафедри фізики

Якісна освіта базується на засадах академічної доброчесності. Академічна доброчесність у вищій освіті – це безліч дилем і щоденних викликів. Тому розвитку культури академічної доброчесності у нашому закладі й, зокрема, на кафедрі фізики, приділяється велика увага. Враховуючи актуальність цієї теми та бажання розібратися у найдрібніших деталях з пи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У найдрібніших деталях з питань академічної доброчесності розібралася завідувачка кафедри фізики 18 листопада 2022

Захід до Дня Гідності та Свободи в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

20 листопада 2019 року в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету відбувся захід до Дня Гідності та Свободи на честь початку двох знакових подій –  Помаранчевої революції та Революції Гідності. Участь у заході взяли адміністрація коледжу, працівники та студенти. Проведені в рамках Дня Гідності та Свободи заход...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захід до Дня Гідності та Свободи в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ 21 листопада 2019

Засоби відновлення рівноваги – soft skills від фахівців Хартфулнес Інституту

За ініціативи викладачів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, в рамках співпраці НУХТ і Громадської організації «Хартфулнес Інститут», відбулася онлайн-лекція «Йога та медитація як необхідні складові Аюрведичних знань». До події долучилися як здобувачі, так і викладачі нашого університету, Полтавського державного аграрного уніве...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Засоби відновлення рівноваги – soft skills від фахівців Хартфулнес Інституту 26 лютого 2025

Актуальні акценти на відкритій лекції доцента кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Доцент кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Наталія Сабадаш 15 жовтня 2019 року прочитала відкриту лекцію «Органічна косметика. Сучасний підхід у збереженні здоров'я, краси та молодості» з дисципліни «Інновації в технології харчових добавок та косметичних засобів» для студентів групи ХТ-І-16-Маг. Від...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні акценти на відкритій лекції доцента кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 17 жовтня 2019