Н У Х Т

До обміну досвідом між бізнесом та освітою долучилася наша викладачка

18 лютого 2021

До обміну досвідом між бізнесом та освітою долучилася наша викладачка

Доцентка кафедри іноземних мов професійного спрямування Галина Лук’янець відвідала серію онлайн-конференцій «Uni-Biz Bridge 6», спрямованих на обмін досвідом між бізнесом та освітою.

Представники бізнес-тренінгових компаній ділилися з понад 700 викладачами з усієї України своїми напрацюваннями у сфері проведення професійної підготовки на навчання кадрів.

Зокрема, регіональний менеджер з навчання та розвитку компанії JTI Юрій Бас розповів про інтерактивні методики залучення здобувачів до спілкування, заохочення їх взаємодії через меседжери та утримання групової динаміки в онлайні. Event&Community Marketing Manager Jooble Олена Гуринович описала, як не втратити натхнення від роботи в онлайні, згадавши про техніки SMART, Pomodoro, тест DISC, раціональне планування часу та хвилини пошуку натхнення. Спеціаліст компанії Philip Morris Ukraine Інесса Ткаченко-Вергелюк розповіла про те, як утримувати увагу онлайн, а Андрій Оріховський з Райфу – про компетенції майбутнього. Начальник відділу навчання METRO, на прикладі персоналу компанії, доповідала про мотивацію команди та студентів у онлайн-режимі.

Завершилася серія панельною онлайн-дискусією на надзвичайно актуальну тему – «Вплив онлайн-навчання на освіту: чи буде університет таким самим, як був до карантину»? Слухачі ділилися плюсами та мінусами дистанційного навчання, припущеннями про формат навчання у пост-карантинний час, думками про можливість оптимального поєднання онлайну та офлайну. Також мова йшла про те, чи змінилися вимоги до кандидатів (як здобувачів, так і викладачів) у форматі дистанційної роботи і чи подібну до бізнесу тенденцію слід очікувати в сфері освіти.

Конференції видалися цікавими, допомогли знайти відповіді на актуальні питання у досвіді і напрацюваннях бізнесу та порушили ряд нових питань, вирішення яких впливатиме на формування нового освітнього простору.

Опублікований: 18-02-2021
Читайте також:
Фахівці підготовчого відділення запросили до університету київських школярів

24 травня 2018 року за ініціативи фахівців підготовчого відділення Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету в нашому виші побували учні 10 класу київської середньої школи № 215. Школярі відвідали кафедри Навчально-наукового інституту харчових технологій, з якими їх ознайомив заступник директора інституту Роман Кир...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці підготовчого відділення запросили до університету київських школярів 25 травня 2018

Перше студентське свято для нового поповнення студентської родини Навчально-наукового інституту економіки і управління

Традиційно, перш ніж сповна зануритися у студентське життя й розпочати «гризти граніт науки», першокурсники проходять урочисту церемонію посвяти до лав студентства. У навчально-наукових інститутах та на факультетах нашого університету це свято завжди відбувається по-сімейному тепло й щиро. Не виключення й Навчально-науковий інститут економіки і упр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перше студентське свято для нового поповнення студентської родини Навчально-наукового інституту економіки і управління 30 серпня 2018

Цікавий і пізнавальний день студентів-біотехнологів

Поглибити практичні знання з дисциплін «Мікробіологія, санітарія, гігієна виробництв з основами НАССР» та «Основи проектування біотехнологічних виробництв» на XI Міжнародній виставці «LABComplEX. Аналітика. Лабораторія. Біотехнології. HI-TECH» мали змогу студенти 4 курсу спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія». Це була не просто цікава е...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікавий і пізнавальний день студентів-біотехнологів 19 жовтня 2018

Компетентних фахівців готельно-ресторанної справи готують у Львівському державному коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ

Циклова комісія готельного обслуговування Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ приділяє значну увагу формуванню у майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи професійних навичок ведення бізнесу в індустрії гостинності. 16 жовтня 2018 р. студенти ІІІ та IV курсів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» разом...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Компетентних фахівців готельно-ресторанної справи готують у Львівському державному коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ 17 жовтня 2018