Н У Х Т

До обміну досвідом між бізнесом та освітою долучилася наша викладачка

18 лютого 2021

До обміну досвідом між бізнесом та освітою долучилася наша викладачка

Доцентка кафедри іноземних мов професійного спрямування Галина Лук’янець відвідала серію онлайн-конференцій «Uni-Biz Bridge 6», спрямованих на обмін досвідом між бізнесом та освітою.

Представники бізнес-тренінгових компаній ділилися з понад 700 викладачами з усієї України своїми напрацюваннями у сфері проведення професійної підготовки на навчання кадрів.

Зокрема, регіональний менеджер з навчання та розвитку компанії JTI Юрій Бас розповів про інтерактивні методики залучення здобувачів до спілкування, заохочення їх взаємодії через меседжери та утримання групової динаміки в онлайні. Event&Community Marketing Manager Jooble Олена Гуринович описала, як не втратити натхнення від роботи в онлайні, згадавши про техніки SMART, Pomodoro, тест DISC, раціональне планування часу та хвилини пошуку натхнення. Спеціаліст компанії Philip Morris Ukraine Інесса Ткаченко-Вергелюк розповіла про те, як утримувати увагу онлайн, а Андрій Оріховський з Райфу – про компетенції майбутнього. Начальник відділу навчання METRO, на прикладі персоналу компанії, доповідала про мотивацію команди та студентів у онлайн-режимі.

Завершилася серія панельною онлайн-дискусією на надзвичайно актуальну тему – «Вплив онлайн-навчання на освіту: чи буде університет таким самим, як був до карантину»? Слухачі ділилися плюсами та мінусами дистанційного навчання, припущеннями про формат навчання у пост-карантинний час, думками про можливість оптимального поєднання онлайну та офлайну. Також мова йшла про те, чи змінилися вимоги до кандидатів (як здобувачів, так і викладачів) у форматі дистанційної роботи і чи подібну до бізнесу тенденцію слід очікувати в сфері освіти.

Конференції видалися цікавими, допомогли знайти відповіді на актуальні питання у досвіді і напрацюваннях бізнесу та порушили ряд нових питань, вирішення яких впливатиме на формування нового освітнього простору.

Опублікований: 18-02-2021
Читайте також:
Нестандартний погляд на екологічні проблеми демонструють здобувачі-першокурсники

Вааауууу! Саме так лаконічно і дуже емоційно виразила свої почуття доцентка кафедри екологічної безпеки та охорони праці Наталія Бублієнко щодо презентацій, підготовлених першокурсниками на останнє в цьому семестрі заняття з дисципліни «Екологія та охорона довкілля». Це були не просто картинки і формальна інформація – глибокі, цікаві, зроблені від...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нестандартний погляд на екологічні проблеми демонструють здобувачі-першокурсники 17 грудня 2020

Профорієнтаційне свято для маленьких і великих

10 червня 2023 року у затишному внутрішньому дворику заводу «Київмедпрепарат» відбувся крутезний захід від корпорації «Артеріум» – корпоративне дитяче свято «Професія моїх батьків». Спеціальним гостем заходу став наш університет, представляти який випала честь кафедрам біотехнології і мікробіології та харчової хімії. Для наших викладачів і здобува...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційне свято для маленьких і великих 15 червня 2023

Фахівці кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства вручили нагороди переможцям міжнародного конкурсу

У 1994 році компанією «Укрпиво» була започаткована іміджева акція «Свято пива» – оригінальний захід, який мав на меті об’єднання всіх підприємств пивобезалкогольної галузі України, обмін досвідом, знайомство з новими зразками продукції, пропагування відповідального споживання пива. Пізніше рамки заходу розширилися, і був заснований Міжнародний кон...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства вручили нагороди переможцям міжнародного конкурсу 30 серпня 2021

Перша проба «кулінарного пера» в рамках проєкту Еразмус+

Здобувачі освіти Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ спеціальностей «Харчові технології» та «Готельно-ресторанна справа» з 8 грудня 2023 року беруть участь у новому проєкті Еразмус+ «Організація семінарів з органічного землеробства у садах та трав’яних складах, а також використання фруктів і трав у сучасній гастрон...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перша проба «кулінарного пера» в рамках проєкту Еразмус+ 13 грудня 2023