Н У Х Т

До обговорення системи громадського здоров’я долучилася завідувач кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

17 грудня 2018

До обговорення системи громадського здоров’я долучилася завідувач кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

За спільної ініціативи Полянської об’єднаної територіальної громади та Академії наук України відбулася І Міжнародна науково-практична конференція «Система громадського здоров’я: теорія, методологія, технологія, соціальна практика і управління», присвячена 100-річчю з дня народження президента НАН України Бориса Патона.

Метою конференції було формування і поширення в суспільстві адекватного характеру, глибокого розуміння та цілісного бачення системи охорони здоров’я та мотивації населення для її свідомого збереження і посилення. У рамках конференції були розглянуті питання громадського здоров`я та пошуку нових інноваційних підходів до цієї проблеми в Україні.

Серед науковців і практиків, що підтримали захід, були представники громадських організацій Угорщини, Словаччини та України, члени міжнародних та українських організацій з екології та громадського здоров’я, представники вищих навчальних закладів України і світу. Національний університет харчових технологій представляла завідувач кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, к.т.н., доцент Олександра Нєміріч.

У своїй доповіді «Розвиток ресторанних технологій з аюрведичними положеннями оздоровлення людського організму» наш фахівець наголосила на постійному розвитку культури ресторанного харчування та означила перспективи розповсюдження в Україні принципів Аюрведи.

Нові шляхи та перспективи, відкриті учасниками заходу, та цілісний підхід до здоров’я, представлений на конференції, стануть у нагоді науковцям різних галузей, спеціалістам у сфері здоров’я та харчової промисловості, а також всім, хто цікавиться проблемами здорового харчування.

Опублікований: 17-12-2018
Читайте також:
Вступ до НУХТ – крок в успішне майбутнє!

27 лютого 2021 р. доцентка кафедри гуманітарних дисциплін Людмила Приблуда провела профорієнтаційну роботу зі слухачами підготовчого відділення Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету. Мета заходу – популяризація спеціальностей інститутів і факультетів НУХТ. Фахівчиня розповіла про переваги навчання саме в нашому...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступ до НУХТ – крок в успішне майбутнє! 01 березня 2021

Викладачі кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів – на форумі «Олійно-Жирова Індустрія»

У черговий раз зібралися виробники рослинних олій, обладнання для підприємств олійно-жирової галузі на Міжнародній агропромисловій виставці «Олійно-Жирова Індустрія». У рамках виставки відбулася конференція «Інновації в Олійно-Жировій Індустрії», на якій обговорювали: технології виробництва олій та жирів; інноваційні методи перероблення олії; якіс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів – на форумі «Олійно-Жирова Індустрія» 12 вересня 2024

Нагороджено переможців Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

З метою підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців, пошуку обдарованої студентської молоді, стимулювання її творчої праці, активізації науково-дослідної роботи студентів університету на кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся I етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». В інтелектуа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нагороджено переможців Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» 02 травня 2024

Університет нагороджений за значний вклад у розвиток пиво-безалкогольної галузі та підготовку висококваліфікованих спеціалістів

У приміщені виставкового залу ВЦ «АККО Інтернешнл» у рамках 25-ї ювілейної Всеукраїнської акції «Свято пива-2019» відбулася урочиста церемонія нагородження переможців ХХII Міжнародного конкурсу пива, безалкогольних, слабоалкогольних напоїв, мінеральних та питних вод, солоду пивоварного. Захід традиційно проводився  ПрАт «Укрпиво». На конкурс були ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Університет нагороджений за значний вклад у розвиток пиво-безалкогольної галузі та підготовку висококваліфікованих спеціалістів 05 вересня 2019