Н У Х Т

До обговорення системи громадського здоров’я долучилася завідувач кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

17 грудня 2018

До обговорення системи громадського здоров’я долучилася завідувач кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

За спільної ініціативи Полянської об’єднаної територіальної громади та Академії наук України відбулася І Міжнародна науково-практична конференція «Система громадського здоров’я: теорія, методологія, технологія, соціальна практика і управління», присвячена 100-річчю з дня народження президента НАН України Бориса Патона.

Метою конференції було формування і поширення в суспільстві адекватного характеру, глибокого розуміння та цілісного бачення системи охорони здоров’я та мотивації населення для її свідомого збереження і посилення. У рамках конференції були розглянуті питання громадського здоров`я та пошуку нових інноваційних підходів до цієї проблеми в Україні.

Серед науковців і практиків, що підтримали захід, були представники громадських організацій Угорщини, Словаччини та України, члени міжнародних та українських організацій з екології та громадського здоров’я, представники вищих навчальних закладів України і світу. Національний університет харчових технологій представляла завідувач кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, к.т.н., доцент Олександра Нєміріч.

У своїй доповіді «Розвиток ресторанних технологій з аюрведичними положеннями оздоровлення людського організму» наш фахівець наголосила на постійному розвитку культури ресторанного харчування та означила перспективи розповсюдження в Україні принципів Аюрведи.

Нові шляхи та перспективи, відкриті учасниками заходу, та цілісний підхід до здоров’я, представлений на конференції, стануть у нагоді науковцям різних галузей, спеціалістам у сфері здоров’я та харчової промисловості, а також всім, хто цікавиться проблемами здорового харчування.

Опублікований: 17-12-2018
Читайте також:
Магістранти-маркетологи на Media Challenge by Dentsu Aegis Network Ukraine

Студенти 1-го курсу магістратури спеціальності «Маркетинг» Катерина Москаленко, Вікторія Савчук та Олександр Червоний взяли участь у медіа-челенджі, який відбувся у бізнес центрі «Європасаж» за підтримки студентської організації STUD-POINT та компанії Dentsu Aegis Network Ukraine. Медіа-захід відбувався у декілька етапів: реєстрація учасників і ре...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти-маркетологи на Media Challenge by Dentsu Aegis Network Ukraine 08 травня 2018

Наші студентки стажуються у Німеччині

Здобувачки освіти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Ольга Степанова, Ольга Романюк, Катерина Пекарчук, Анастасія Парака, Тетяна Піскурська, Анастасія Клімова та Юлія Муравйова у команді зі студентами Берлінського університету прикладних наук успішно виконують насичену програму стажування у центрі з виробництва...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші студентки стажуються у Німеччині 24 лютого 2023

Ефективний зв’язок науки і виробництва

Підтримання постійного ефективного зв’язку науки і виробництва – необхідна умова розвитку будь-якої галузі. Розуміючи це, Департамент економіки та цифровізації Київської обласної державної адміністрації організував ряд круглих столів «Виробництво інноваційних харчових продуктів зі вдосконаленими споживчими якостями» для всіх зацікавлених сторін. Н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ефективний зв’язок науки і виробництва 01 лютого 2021

Практичний досвід використання інструментів Lean

17 листопада 2022 року відбулася зустріч здобувачів міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Lean-виробництво харчової продукції» та учасників однойменної сертифікатної програми, що нині проводиться в університеті, з керівницею технології та виробництва підприємства Polven Foods OÜ (Estonia) Ксенією Науменко. Загальний інтерес і зацікавленість...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичний досвід використання інструментів Lean 21 листопада 2022