Н У Х Т

До обговорення системи громадського здоров’я долучилася завідувач кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

17 грудня 2018

До обговорення системи громадського здоров’я долучилася завідувач кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

За спільної ініціативи Полянської об’єднаної територіальної громади та Академії наук України відбулася І Міжнародна науково-практична конференція «Система громадського здоров’я: теорія, методологія, технологія, соціальна практика і управління», присвячена 100-річчю з дня народження президента НАН України Бориса Патона.

Метою конференції було формування і поширення в суспільстві адекватного характеру, глибокого розуміння та цілісного бачення системи охорони здоров’я та мотивації населення для її свідомого збереження і посилення. У рамках конференції були розглянуті питання громадського здоров`я та пошуку нових інноваційних підходів до цієї проблеми в Україні.

Серед науковців і практиків, що підтримали захід, були представники громадських організацій Угорщини, Словаччини та України, члени міжнародних та українських організацій з екології та громадського здоров’я, представники вищих навчальних закладів України і світу. Національний університет харчових технологій представляла завідувач кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, к.т.н., доцент Олександра Нєміріч.

У своїй доповіді «Розвиток ресторанних технологій з аюрведичними положеннями оздоровлення людського організму» наш фахівець наголосила на постійному розвитку культури ресторанного харчування та означила перспективи розповсюдження в Україні принципів Аюрведи.

Нові шляхи та перспективи, відкриті учасниками заходу, та цілісний підхід до здоров’я, представлений на конференції, стануть у нагоді науковцям різних галузей, спеціалістам у сфері здоров’я та харчової промисловості, а також всім, хто цікавиться проблемами здорового харчування.

Опублікований: 17-12-2018
Читайте також:
МОН оприлюднило розподіл держзамовлення на кожну спеціальність і виш

На сайті МОН розміщений розподіл місць державного замовлення для вишів, що знаходяться в сфері управління Міністерства освіти і науки.  Зокрема, там є інформація про обсяги для широкого конкурсу, на фіксовані місця держзамовлення на бакалаврів, молодших спеціалістів, робітничі кадри за професіями загальнодержавного значення, прийому до докторантур...

ЧИТАТИ ДАЛІ

МОН оприлюднило розподіл держзамовлення на кожну спеціальність і виш 16 липня 2018

Досвід в обговоренні актуальних соціальних питань отримали здобувачі освіти

13 березня 2025 р. здобувачі освіти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка разом із доценткою кафедри туристичного і готельного бізнесу Тетяною Мірзодаєвою взяли участь у Круглому столі «Потреби молоді (ВПО) нині з метою налагодження життя та інтеграції в суспільство під час війни та у поствоєнний період»,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвід в обговоренні актуальних соціальних питань отримали здобувачі освіти 14 березня 2025

НУХТ у світовому рейтингу представленості у веб-просторі

Національна дослідницька рада Іспанії опублікувала чергову редакцію міжнародного рейтингу університетів світу Ranking Web of Universities (Webometrics). У ньому виші ранжуються за рівнем їх присутності в інтернеті. Результати цього дослідження публікують 19 років поспіль у січні та липні. Оцінювання університетів відбувається за трьома показниками...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ у світовому рейтингу представленості у веб-просторі 11 серпня 2022

МОН надало рекомендації з методичного забезпечення у вишах

Міністерством освіти і науки розроблені Рекомендації з навчально-методичного забезпечення навчальних дисциплін у вишах та Рекомендації до структури та змісту робочої програми навчальної дисципліни. Відповідні рекомендації можуть використовуватись закладами освіти у практичній роботі. У відомстві зазначають, що заклади вищої освіти мають право само...

ЧИТАТИ ДАЛІ

МОН надало рекомендації з методичного забезпечення у вишах 19 липня 2018