Н У Х Т

Творчі здібності студентів Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ вразили журі обласного фестивалю-конкурсу

04 квітня 2018

Творчі здібності студентів Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ вразили журі обласного фестивалю-конкурсу

4 квітня 2018 року Полтавський коледж харчових технологій НУХТ взяв участь у обласному міжвузівському мистецькому фестивалі-конкурсі «Студентська весна». Організаторами заходу виступили Департамент освіти і науки, Департамент культури і туризму, Управління у справах сім'ї, молоді та спорту Полтавської обласної державної адміністрації.

Студенти нашого коледжу у черговий раз продемонстрували свої творчі здібності. Концертна програма складалася з 5 конкурсних номінацій: «Вокальний жанр», «Хореографічний жанр», «Інструментальний жанр», «Театральний жанр», «Декламаторське мистецтво».

Журі конкурсу відзначило творчий підхід, артистизм і високий рівень виконавчої майстерності наших студентів.

Кращі номери фестивалю-конкурсу будуть включені в гала-концерт, який відбудеться 25 квітня 2018 року у приміщенні Міського будинку культури.

Опублікований: 04-04-2018
Читайте також:
Про організацію контролю якості та безпечності на зустрічі з фахівцем

На факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу продовжується марафон онлайн-лекторіїв із успішними випускниками та стейкхолдерами. 12 березня бакалаври 4 курсу спеціальностей «Технології харчування» та «Готельно-ресторанна справа» у рамках вивчення профільних і актуальних дисциплін «Управління якістю продукції і послуг ресторанного...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про організацію контролю якості та безпечності на зустрічі з фахівцем 16 березня 2021

Неформальна освіта магістрантів

Здобувачі-магістранти освітньо-професійної програми «Екологія, екоменеджмент та екоаудит» Єлизавета Шеліна, Марія Забрудська, Аліса Козакова, Олександр Гудков, Віталій Шестопал, Максим Парубець, Ілля Кукарцев, Арсен Таран та Юрій Монджиєвський успішно завершили онлайн-курс «Ресурсоефективне та чисте виробництво» й отримали не лише актуальні для май...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Неформальна освіта магістрантів 17 червня 2025

Класичні та сучасні варіації методів аналізу харчової продукції від швейцарських фахівців

28 вересня викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін, доцентки Ірина Корецька, Людмила Дейниченко та асистентка Ганна Березова відвідали вебінар «Синергія між спектроскопією ближнього інфрачервоного діапазону та класичними методами аналізу» від швейцарської компанії BUCHI Labortechnik AG. Спікерка Клау...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Класичні та сучасні варіації методів аналізу харчової продукції від швейцарських фахівців 29 вересня 2022

Практичний досвід в ембріональній імунобіотехнології здобула магістрантка кафедри біотехнології і мікробіології

Починаючи з третього вересня, магістри другого року навчання кафедри біотехнології і мікробіології поспішали не на пари, а на практику. Соломії Миколів пощастило проходити її на підприємстві «БіоТестЛаб». Уже кілька десятиліть ця компанія займається розробленням і виробництвом вакцин і препаратів для тварин. Це перший виробник ветеринарних продукт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичний досвід в ембріональній імунобіотехнології здобула магістрантка кафедри біотехнології і мікробіології 08 жовтня 2018