Н У Х Т

Для чого потрібний брендинг територій дізналися четвертокурсники

19 листопада 2025

Для чого потрібний брендинг територій дізналися четвертокурсники

Четвертокурсники освітньо-професійної програми «Туризм» у межах опанування обов’язкової дисципліни «Маркетинг у туризмі» долучилися до онлайн-лекції з експертом «Територіальний та туристичний брендинг», організованої Київським національним університетом імені Вадима Гетьмана.

Лектор – Дмитро Буланов, креативний і дизайн-директор Bulanov büro, куратор з візуальних комунікацій у Projector institute, є співавтором айдентик для туристичного бренду України «It’s all about U» (2014 р.) та Міністерства освіти і науки України (2017 р.). Брав участь у створенні альтернативної айдентики міста Києва (разом із Олександром Трегубом і Катею Яцушек), що включає символ каштана та шрифт KyivType (автор – Дмитро Растворцев), як альтернативу офіційному туристичному логотипу міста.

Здобувачі освіти отримали відповідь на ключове питання – «Для чого потрібний брендинг територій?», адже туризм – це, насамперед, потужний інструмент для культурного обміну, він відкриває можливості для пізнання традицій, історії та сучасного життя.

Лектор на прикладі кейсу з туристичного брендингу міста Запоріжжя розкрив особливості розроблення візуальної аудентики, слогану та комунікаційних кампаній, що формують новий образ міста. Запоріжжя було представлено не лише як індустріальний центр, а й як простір із багатою історією, козацькими традиціями та сучасними культурними подіями. Такий підхід дозволяє підвищити туристичну привабливість, розширити можливості для співпраці, сприяє усвідомленню власної культурної спадщини серед місцевого населення.

Здобувачі освіти відзначили практичну цінність й актуальність онлайн-лекції. Колектив кафедри туристичного та готельного бізнесу вдячний колегам за запрошення!

Опублікований: 19-11-2025
Читайте також:
Рекордна кількість наукової молоді взяла участь у роботі секції «Хімічні технології»

Підведені підсумки роботи секції «Хімічні технології» 91-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів НУХТ «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». Цьогоріч було подано рекордну кількість тез – понад 50, представлено п’ять усних і 37 постерних доповідей. Серед учасників роботи се...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Рекордна кількість наукової молоді взяла участь у роботі секції «Хімічні технології» 17 квітня 2025

Збереженням науки під час війни опікується наша колега

Доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяна Мірзодаєва разом із командою науково-популярного медіа «Куншт» та українськими науковцями взяла участь у презентації платформи Science at risk, завдяки якій популяризуватимуть експертизу українських вчених, знаходитимуть міжнародні партнерства і розповідатимуть історії науковців під час вій...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Збереженням науки під час війни опікується наша колега 24 квітня 2023

Наші викладачі взяли участь у круглому столі «Менеджери зеленої відбудови: формула еко-ефективності та підготовка кадрів»

Викладачки кафедри екології та екоменеджменту, гарантки освітніх програм «Екологія та екоменеджмент» Оксана Ничик і «Екологія, екоменеджмент та екоаудит» Оксана Салавор взяли участь у круглому столі «Менеджери зеленої відбудови: формула еко-ефективності та підготовка кадрів», організованому Professional Association of Environmentalists of the World...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші викладачі взяли участь у круглому столі «Менеджери зеленої відбудови: формула еко-ефективності та підготовка кадрів» 10 червня 2024

Продовжується робота SMART-лекторію кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

У минулому році кафедра мехатроніки та пакувальної техніки, яка займається підготовкою спеціалістів інженерно-технічного напрямку за спеціальністю 131 «Прикладна механіка», започаткувала цікаву ініціативу – SMART-лекторій, у рамках якого гостями кафедри були фахівці провідних підприємств України. Вони прочитали низку лекцій здобувачам освіти кафедр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжується робота SMART-лекторію кафедри мехатроніки та пакувальної техніки 03 лютого 2023