Н У Х Т

Детально знайомити старшокласників із освітньою діяльністю НУХТ продовжують викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування

08 травня 2019

Детально знайомити старшокласників із освітньою діяльністю НУХТ продовжують викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування

Незабаром у школах пролунає останній дзвінок й перед випускниками постане важливий вибір подальшого фаху. Із метою детального ознайомлення старшокласників із освітньою діяльністю НУХТ викладач кафедри іноземних мов професійного спрямування Ганна Бойко провела профорієнтаційний захід в школі І-ІІІ ступенів № 245 Оболонського району міста Києва.

Під час зустрічі з нашим фахівцем учні дев’ятих, десятих і одинадцятих класів дізналися про спеціальності, за якими навчають у нашому університеті, про особливості професій, які вони здобудуть після навчання й перспективи кар’єрного зростання, про підготовку до складання ЗНО і вступу до вишів на Підготовчому відділенні НУХТ.

Також школярі були запрошені на День відкритих дверей, який відбудеться 11 травня.

Опублікований: 08-05-2019
Читайте також:
Якість вин, коньяків і напоїв України оцінювала доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько взяла участь у черговому засіданні галузевої дегустаційної комісії корпорації «Укрвинпром» з оцінювання якості ординарних, витриманих і марочних тихих столових і кріплених вин, коньяків і напоїв України. Засідання відбулося на базі на базі Ужгородського коньячного заводу (м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Якість вин, коньяків і напоїв України оцінювала доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 01 листопада 2018

Досвід у галузі медичного туризму вивчали здобувачі-третьокурсники

Протягом 4-7 лютого 2021 р. у рамках вивчення дисципліни «Організація виставкової діяльності» здобувачі 3 курсу спеціальності 242 «Туризм» разом із доценткою Тетяною Мірзодаєвою брали участь в онлайн-виставці «Turkish Medical Travel Online Expo 2021», яка проводилася для лікарів, туристичних агенцій, страхових компаній і пацієнтів з України, Азерба...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвід у галузі медичного туризму вивчали здобувачі-третьокурсники 08 лютого 2021

Магістранти опановують методи оптимізації управління енергоресурсами у сфері ресторанного та готельного бізнесу

У межах дисципліни «Інжинірінг у ресторанному бізнесі» (лектор – професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін) магістранти, що навчаються за освітньо-професійними програмами «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» та «Технології в ресторанному господарстві», відвідали вебінар «Покращення енергоефекти...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти опановують методи оптимізації управління енергоресурсами у сфері ресторанного та готельного бізнесу 15 вересня 2025

Спільними зусиллями наближаємо Перемогу!

22 лютого Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І. С. Гулого спільно з кафедрою гуманітарних дисциплін провів онлайн-захід, присвячений річниці злочинного повномасштабного вторгнення росії в демократичну Україну. Захід відкрив заступник директора інституту Юрій Вересоцький, який зазначив, що війна розділила життя багатьох украї...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Спільними зусиллями наближаємо Перемогу! 23 лютого 2023