Н У Х Т

Вийшов ще один англомовний посібник наших викладачів

24 грудня 2025

Вийшов ще один англомовний посібник наших викладачів

Коли рік добігає кінця, особливо цінно ділитися результатами спільної, злагодженої роботи, що мають продовження й майбутнє. Саме таким підсумком року став вихід англомовного навчального посібника «Innovative industrial and craft technologies for HoReCa», у авторському колективі якого фахівці кафедр технології м’яса і м’ясних продуктів – професор Василь Пасічний і доцентка Оксана Топчій, технології молока і молочних продуктів – професорка Олена Грек і доцентка Алла Тимчук, біотехнології продуктів бродіння та виноробства – доцент Роман Мукоїд, а також колега з НУБІП – завідувач кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів, доцент Олександр Савченко.

Посібник – результат роботи потужного авторського колективу, який об’єднав наукову глибину, практичний досвід і сучасне бачення розвитку HoReCa. Це – сучасний комплексний гід, який системно поєднує промислові харчові технології, крафтове виробництво і HoReCa, орієнтується на міжнародний академічний контекст і формує фундамент для підготовки фахівців нового покоління. Видання тримає баланс індустріальної ефективності та крафтової ідентичності, фокусується на інноваціях, практичних кейсах і потребах ринку, й завдяки англійській мові стане містком до глобальної освіти, партнерств і мобільності.

Посібник розрахований на здобувачів освіти, зокрема магістрантів, викладачів і науковців, фахівців HoReCa, виробників, які мислять міжнародно.

Наприкінці року такі проєкти звучать як найкраще професійне побажання на майбутнє – розвиток, відкритість світу, синергія освіти, науки та виробництва. Нехай цей посібник стане гарним стартом нових ідей у 2026 році!

Опублікований: 24-12-2025
Читайте також:
Новий навчальний посібник колективу авторів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В. Ф. Доценка

Викладацький колектив факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка активно працює над виданням якісної навчальної літератури для здобувачі вищої освіти. Нещодавно вийшов друком новий навчальний посібник «Організація виробництва в закладах ресторанного господарства» колективу авторів кафедри технології ресторанн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий навчальний посібник колективу авторів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В. Ф. Доценка 20 липня 2023

Перші бакалаври-екологи 2019 року успішно захистили дипломні роботи

На кафедрі екологічної безпеки та охорони праці розпочалися захисти дипломних робіт студентів освітнього ступеня «бакалавр» з напряму «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування».  Перед початком захисту декан факультету біотехнології та екологічного контролю Наталія Грегірчак і завідувач кафедри Олена Семенова ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші бакалаври-екологи 2019 року успішно захистили дипломні роботи 12 червня 2019

Фінансистам – фахово по систему планування ресурсів підприємства

На запрошення доцента кафедри фінансів Юрія Кулинича, лекцію-презентацію на тему «Enterprise Resource Planning (ERP)» для здобувачів-фінансистів провів к.е.н. Олександр Босенко. Лектор висвітлив стан глобального ринку ERP-систем, порівняв провідні рішення (SAP, Oracle NetSuite, Microsoft Dynamics 365), зокрема їх придатність для різних типів бізне...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фінансистам – фахово по систему планування ресурсів підприємства 04 квітня 2025