Н У Х Т

День захисту Землі у Свалявському технічному коледжі НУХТ

25 квітня 2019

День захисту Землі у Свалявському технічному коледжі НУХТ

24 квітня в читальному залі Свалявського технічного коледжу НУХТ відбувся святковий захід, присвячений Дню захисту Землі, який святкують в усьому світі 22 квітня, починаючи з 1970 року. 

22 квітня в різних куточках земної кулі небайдужі до екологічних проблем люди проводять різні яскраві і в той же час корисні заходи, спрямовані на те, щоб у світі стало більше чистоти і відповідальності. Цей день став загальнолюдським символічним святом любові та турботи за наш спільний дім.

Україна також прагне стати повноцінним учасником передових світових процесів і реформування економіки з урахуванням екологічних аспектів. Дбайливе ставлення до природи, навколишнього природного середовища – важливий крок на цьому шляху.

На початку заходу викладач Євген Береш звернувся до присутніх із закликом берегти та цінувати наш дім – планету Земля. Після чого студенти та викладачі переглянули документальну стрічку «Дім – Побачення з планетою», в якому розповідалося про екологічні катастрофи, що загрожують планеті, на прикладі тих, які ми спостерігаємо зараз.

Після перегляду учасники заходу обговорили побачене й подискутували про роль кожного в захисті та охороні довкілля.

На заході були присутні студенти груп ДЕТ-184, ДГ-186 та ДОК-189.

Опублікований: 25-04-2019
Читайте також:
Стейкхолдери відзначили актуальність освітньої програми «Технології цукрів, полісахаридів і підготовки води у промислових та крафтових виробництвах

Досягнення цілей сталого розвитку в Україні неможливе без якісної освіти майбутніх фахівців. Наразі сфера виробництва продуктів харчування зазнає суттєвих змін, що пов’язано з рівнем виробництва, асортиментом та якістю продукції. На кафедрі технології цукру і підготовки води відбулося розширене засідання за участі стейкхолдерів, присвячене аналізу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стейкхолдери відзначили актуальність освітньої програми «Технології цукрів, полісахаридів і підготовки води у промислових та крафтових виробництвах 05 лютого 2025

Зустріч друзів у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ

1 червня 2019 року у Полтавському коледжі харчових технологій нашого університету відбулася традиційна зустріч випускників минулих років. Згадати студентські роки, поділитися своїми успіхами, побачити старих друзів, подякувати викладачам за науку приїхали більше сотні колишніх студентів. На зустріч прибули навіть випускники, які закінчили коледж 60...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч друзів у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ 03 червня 2019

Природу соціальних медіа та їх вплив на навчальний процес в умовах пандемії вивчали наші викладачі

26 серпня 2020 р. у межах науково-педагогічного стажування «Професійний розвиток та педагогічна майстерність викладачів із технічних наук» завідувач кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Анатолій Куц і доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін взяли участь у онлайн-лекції «Social media and their rol...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Природу соціальних медіа та їх вплив на навчальний процес в умовах пандемії вивчали наші викладачі 28 серпня 2020

Харчова безпека у фокусі: міждисциплінарний діалог Києва і Харкова

6 травня 2025 року доктор технічних наук, професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін прочитав гостьову лекцію на тему «Методологічні концепції системи управління безпечністю харчової продукції – системи HACCP» магістрантам Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна у межах вивчення ними дисципліни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Харчова безпека у фокусі: міждисциплінарний діалог Києва і Харкова 07 травня 2025