Н У Х Т

День Небесної Сотні у навчально-науковому комплексі НУХТ

21 лютого 2018

День Небесної Сотні у навчально-науковому комплексі НУХТ

З нагоди відзначення в Україні Дня Героїв Небесної Сотні у навчально-науковому комплексі нашого університету 20 лютого відбулися урочисті заходи, присвячені вшануванню подвигу учасників Революції Гідності та пам'яті Героїв Небесної Сотні.

Участь у заходах Свалявського технічного коледжу НУХТ взяли учасники цих подій-свалявчани Іван Штулера та Іван Бутник.

Ведуча заходу, заступник директора з виховної роботи Віра Переста та викладачі історії розповіли студентам про події на Майдані Незалежності та історичне значення Революції Гідності, яка змінила хід історії нашої країни в європейському напрямі до європейських цінностей та європейських стандартів життя.

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ перший урок розпочався хвилиною мовчання, якою вшановували пам’ять Героїв.

Протягом  дня на I поверсі навчального корпусу транслювався відеорепортаж «Покарані за любов до України», що супроводжувався піснею «Пливе кача», яка стала гімном Небесної Сотні. Змістовним доповненням стала виставка-інсталяція «Герої не вмирають», розміщена у бібліотеці коледжу.

Завершив програму відкритий захід «Майдан. Україна. Шлях до революції».

Опублікований: 21-02-2018
Читайте також:
День гостинності у Навчально-науковому інституті економіки і управління: нові можливості для вступників

4 лютого у Навчально-науковому інституті економіки і управління відбувся День гостинності, що став важливою подією для всіх, хто прагне побудувати успішну кар’єру в сфері економіки, фінансів, менеджменту та маркетингу. Захід зібрав майбутніх вступників, студентів і гостей, які мали змогу ближче познайомитися з освітніми можливостями університету. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День гостинності у Навчально-науковому інституті економіки і управління: нові можливості для вступників 05 лютого 2025

Здобувачі-експерти на BFI: сучасні технології в дії

У рамках практичної підготовки здобувачі освітньо-професійних програм «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» і «Lean-виробництво харчової продукції» разом із викладачками кафедри експертизи харчових продуктів здійснили навчальну екскурсію на підприємство ТОВ «Bakery Food Industry» (BFI) – одне з провідних виробників хлібобулочних в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-експерти на BFI: сучасні технології в дії 02 травня 2025

Марафон гостьових лекцій в Київському фаховому коледжі ресторанного господарства НУХТ продовжується!

Доцент кафедри експертизи харчових продуктів Богдан Пащенко 24 березня прочитав гостьову лекцію «Органи чуття людини та основи сенсорного аналізу» для здобувачів Київського фахового коледжу ресторанного господарства НУХТ. Майбутні фахівці харчових технологій отримали інформацію про будову органів чуття людини, їх роль у сенсорному аналізі та орган...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Марафон гостьових лекцій в Київському фаховому коледжі ресторанного господарства НУХТ продовжується! 24 березня 2025

Вступники за широким конкурсом можуть ознайомитися з проміжними рейтингами

Станом на 20 липня оприлюднений проміжний рейтинг вступників, які цього року беруть участь у широкому конкурсі на молодшого бакалавра, бакалавра та наскрізного магістра. Переглянути його можна на сайті vstup.edebo.gov.ua. Кожний вступник може побачити всі заяви, подані на широкий конкурс, і відстежити своє місце в загальнодержавному рейтингу за об...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступники за широким конкурсом можуть ознайомитися з проміжними рейтингами 21 липня 2021