Н У Х Т

Актуальні питання захисту навколишнього середовища оговорювали на черговому засіданні Еnglish speaking club

26 квітня 2018

Актуальні питання захисту навколишнього середовища оговорювали на черговому засіданні Еnglish speaking club

На кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної комунікації відбулося чергове засідання Еnglish speaking club, традиційно за участю спеціального гостя зі Сполучених Штатів Stuart Snuggs і викладача Наталії Божок. Предметом обговорення стала цікава та досить актуальна тема «Environmental protection».

Засідання розпочалося з уточнення специфічної лексики за тематикою зустрічі та обговорення влучних висловів і цитат відомих людей про збереження планети, захист тварин. Наступним етапом зустрічі була презентація, яка містила важливу інформацію про основні проблеми екології сьогодення з яскравими прикладами проблем забруднення навколишнього середовища.

Після обговорення презентації студенти були розподілені на команди, кожна з яких отримувала завдання. Завдання полягало у розробленні пропозицій вирішення проблем навколишнього середовища: Air Pollution, Water Pollution and Soil Pollution. Після командних завдань студенти проаналізували інформаційні тексти, що стали основою для дискусії про теоретичні та практичні поради видатних науковців і громадських діячів про покращення стану навколишнього середовища. Так, Stuart Snuggs із ентузіазмом обговорював і порівнював зі студентами, як в США й в Україні вирішують питання захисту навколишнього світу.

Наприкінці, студенти разом із викладачами підвели підсумок і визначили ефективні методи збереження планети Земля, а також план дій, які кожний із нас може здійснити для покращення світу, у якому ми живемо. 

Опублікований: 26-04-2018
Читайте також:
Про логістичні рішення при експорті органічної продукції дізналися викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Доценти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш та Інна Зінченко взяли участь в онлайн-тренінгу «Логістичні рішення при експорті та контроль при відвантаженні органічної продукції», проведеному за ініціативи єдиної української Сертифікаційної компанії «Органік стандарт». Метою тренінгу було ознайомлення вітчизня...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про логістичні рішення при експорті органічної продукції дізналися викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 21 серпня 2020

Проблеми розвитку автоматизації та впровадження передових технологій обговорили наші викладачі та студенти з виробничниками

24 січня в HUB4.0 відбулися чергові збори Асоціації промислових підприємств автоматизації (АППАУ), де були затверджені головні підсумки роботи Асоціації в 2018 році та намічені плани розвитку в 2019-му. Нагадаємо, що НУХТ входить до Асоціації з моменту її створення в якості академічного члену. На зборах наш університет представляли викладачі кафед...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Проблеми розвитку автоматизації та впровадження передових технологій обговорили наші викладачі та студенти з виробничниками 31 січня 2019

Кафедра обліку і аудиту дала останні настанови своїм випускникам

Викладачі кафедри обліку і аудиту привітали випускників-бакалаврів освітньо-професійної програми «Облік і аудит» з успішним завершенням навчання. На урочистому врученні дипломів випускам Навчально-наукового інституту економіки і управління зі словами привітання до своїх вихованців звернулася завідувачка кафедри обліку і аудиту Ольга Михайленко, як...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра обліку і аудиту дала останні настанови своїм випускникам 01 липня 2024

Здобувачі-третьокурсники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції завершили виробничу практику

23 та 24 червня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся захист звітів виробничої практики здобувачами 3 курсу денної та скороченої форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» за допомогою відеоконференції ZOOM. Виробнича практика проходила дистанційно у період з 1 по 21 червня 2020 року. За період практики здоб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-третьокурсники кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції завершили виробничу практику 26 червня 2020