18 квітня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся День гостинності для студентів-бакалаврів 4 курсу, що навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології».
Захід розпочався з виступу професора кафедри Наталії Фролової, яка розповіла запрошеним студентам про основи аюрведичного харчування та роль дош у житті людини. Продовжився захід знайомством із представниками аюрведичного центру «Аюрведа-192» – його керуючою Юлією Пітенко та лікарем-дієтологом Ганною Осипенко від яких студенти дізналися про роботу аюрведичних центів в Україні та Індії. Крім того, був урочисто підписаний ряд документів, зокрема меморандум про творчу співдружність і партнерство між кафедрою технології ресторанної і аюрведичної продукції і центром «Аюрведа-192» та договір про проходження практики студентами кафедри у оздоровчому центрі «Аюрведа-192».
Після теоретичної частини студенти відвідали майстер-клас магістрантів кафедри, де отримали можливість побачити принципи створення аюрведичних страв і поласувати смаколиками аюрведичної кухні.
Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції вітає всіх, хто завітав на День гостинності і дізнався багато нового про аюрведичне харчування. Окрему подяку колектив кафедри висловлює представникам аюрведичного центру «Аюрведа-192» за допомогу в проведенні заходу.