Н У Х Т

Цикл PDCA в дії

15 лютого 2023

Цикл PDCA в дії

Днями на кафедрі експертизи харчових продуктів відбулося розширене засідання робочих груп освітніх програм «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» (освітніх ступенів «Бакалавр» і «Магістр») та «Lean-виробництво харчової продукції» (освітній ступінь «Магістр»).

Члени робочих груп обговорили результати аналізу освітніх програм після зустрічей зі стейкхолдерами, формування SWOT-аналізу програм, потенційні можливості для ліквідації слабких сторін та попередження впливу загроз.

Активну участь у обговоренні взяли здобувачі освітніх програм, які долучились у якості членів робочих груп. Особливо здобувачів цікавили шляхи підвищення рівня знань з англійської мови у вивчені фахових аспектів за освітніми компонентами. Спільно прийнято рішення щодо розроблення чіткої карти викладання окремих питань фахових дисциплін англійською мовою.

Робочою групою ще раз обговорювалися можливості неформальної освіти здобувачів і підвищення кваліфікації викладачів на освітніх порталах, за якими є можливість отримати безкоштовні пропозиції по використанню Udemy, Coursera та інших.

За результатами активного обговорення сформовані основні напрямки розвитку освітніх програм, запроваджених кафедрою, що є безпосередньою реалізацією циклу PDCA (моделі безперервного поліпшення процесів – плануй, роби, перевіряй, коригуй), який і забезпечує постійне поліпшення якості освітнього процесу в університеті та країні.

Опублікований: 15-02-2023
Читайте також:
Практичне пізнання спеціальності на ТОВ «Люстдорф»

Чергова група студентів-фіналістів конкурсу на Кращу академічну групу НУХТ 2018 р. у якості винагороди за свої старання у навчанні та активну громадську діяльність, отримала можливість відвідати провідне молочне підприємство України – ТОВ «Люстдорф». Екскурсія розпочалася ще до приїзду на виробництво. Єльміра Джангірова, яка супроводжувала екскурс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичне пізнання спеціальності на ТОВ «Люстдорф» 01 червня 2018

Перший досвід педагогічної діяльності аспірантів кафедри технологічного обладнання та комп'ютерних технологій проєктування

На кафедрі технологічного обладнання та комп'ютерних технологій проєктування відбувся захист педагогічної практики аспірантів. Здобувачі третього рівня вищої освіти Ярослав Войтюк, Олег Ченцов, Іван Глущенко і Михайло Цюрпита відзвітували комісії в складі завідувача кафедри, професора Миколи Якимчука, професора Валентина Олішевського, доцентів Рома...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший досвід педагогічної діяльності аспірантів кафедри технологічного обладнання та комп'ютерних технологій проєктування 18 червня 2024

Готуємося до Дня відкритих дверей

В університеті продовжується підготовка до Дня відкритих дверей. Сьогодні доцентка кафедри іноземних мов професійного спрямування Ганна Бойко зустрілася у форматі відеоконференції з учнями старших класів середньої школи І-ІІІ ступенів № 11 міста Шостка Сумської області. Майбутні вступники дізналися про спеціальності, за якими здійснюється підгото...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Готуємося до Дня відкритих дверей 25 січня 2024

Стан та тенденції розвитку техніки та технології напоїв досліджували фахівці кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

З 17 по 19 вересня 2019 року у Києві відбулися міжнародні спеціалізовані виставки «Олійно-жирова індустрія», «Енергозберігаюче обладнання та альтернативні джерела енергії «ISTWE» та «Індустрія напоїв. Індустрія пива, слабоалкогольних та безалкогольних напоїв», які щорічно проводяться як єдиний, потужний широкоформатний майданчик для принципово ново...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стан та тенденції розвитку техніки та технології напоїв досліджували фахівці кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв 24 вересня 2019