Н У Х Т

Цикл PDCA в дії

15 лютого 2023

Цикл PDCA в дії

Днями на кафедрі експертизи харчових продуктів відбулося розширене засідання робочих груп освітніх програм «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» (освітніх ступенів «Бакалавр» і «Магістр») та «Lean-виробництво харчової продукції» (освітній ступінь «Магістр»).

Члени робочих груп обговорили результати аналізу освітніх програм після зустрічей зі стейкхолдерами, формування SWOT-аналізу програм, потенційні можливості для ліквідації слабких сторін та попередження впливу загроз.

Активну участь у обговоренні взяли здобувачі освітніх програм, які долучились у якості членів робочих груп. Особливо здобувачів цікавили шляхи підвищення рівня знань з англійської мови у вивчені фахових аспектів за освітніми компонентами. Спільно прийнято рішення щодо розроблення чіткої карти викладання окремих питань фахових дисциплін англійською мовою.

Робочою групою ще раз обговорювалися можливості неформальної освіти здобувачів і підвищення кваліфікації викладачів на освітніх порталах, за якими є можливість отримати безкоштовні пропозиції по використанню Udemy, Coursera та інших.

За результатами активного обговорення сформовані основні напрямки розвитку освітніх програм, запроваджених кафедрою, що є безпосередньою реалізацією циклу PDCA (моделі безперервного поліпшення процесів – плануй, роби, перевіряй, коригуй), який і забезпечує постійне поліпшення якості освітнього процесу в університеті та країні.

Опублікований: 15-02-2023
Читайте також:
Академічна мобільність – мейнстрім сучасної освіти

У рамках програми академічної мобільності магістрантка Полтавського державного аграрного університету Олена Тюркіна, яка навчається за спеціальністю 181 «Харчові технології», стала слухачкою дисципліни «Виробництво та сертифікація нішевих харчових продуктів», що викладається здобувачам освітнього ступеню «магістр» за освітньо-професійною програмою ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Академічна мобільність – мейнстрім сучасної освіти 12 травня 2022

Магістранти-біотехнологи – переможці Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія»

18 квітня 2018 р. у найстарішому вищому технічному навчальному закладі України та Східної Європи – Національному університеті «Львівська політехніка» відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія», в якому взяли участь студенти кафедри біотехнології і мікробіології НУХТ. На кон...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти-біотехнологи – переможці Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія» 19 квітня 2018

Практичний досвід з Fairmont Grand Hotel Kyiv у контексті переддипломної практики

У межах підготовки до переддипломної практики, яка триватиме з 21 квітня по 11 травня 2025 року відповідно до навчального плану бакалаврів освітньої програми «Технології харчування», відбулася змістовна онлайн-презентація на тему «Контроль якості Fairmont Grand Hotel Kyiv». Захід організовано кафедрою технології ресторанної і аюрведичної продукції,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичний досвід з Fairmont Grand Hotel Kyiv у контексті переддипломної практики 15 квітня 2025

Ще один успішний захист дисертації аспіранткою кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів

На засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.06 відбувся захист дисертаційної роботи аспірантки кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів Іванни Сивній. Засідання ради відбулося в онлайн-форматі з використанням сервісу ZOOM. Щоб підтримати дисертантку до ZOOM-конференції приєдналися викладачі, аспіранти та колеги з кафедр те...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще один успішний захист дисертації аспіранткою кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів 18 грудня 2020