Н У Х Т

Магістрантка НУХТ прочитала лекції англійською мовою у Білоруському державному аграрному технічному університеті для студентів із ПАР

13 лютого 2018

Магістрантка НУХТ прочитала лекції англійською мовою у Білоруському державному аграрному технічному університеті для студентів із ПАР

Як із максимальною користю використати період навчання в магістратурі й отримати не лише набір знань, а реалізувати себе як інженер, науковець-дослідник, а також сучасний викладач знає магістрантка кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв Катерина Грінінг, яка навчається за освітньою програмою «Інжиніринг фармацевтичних і мікробіологічних виробництв» і виконує магістерську роботу з удосконалення процесів надтонкого подрібнення компонентів лікарських препаратів, косметичних засобів і фарбувальних матеріалів. Зазначимо, що крім навчання в магістратурі, Катерина працює за фахом оператором лінії подрібнення компонентів на відомому підприємстві з виробництва косметичних засобів.

Головна з відповідей – не сидіти на місці, а максимально реалізовувати на практиці отримані знання. Тому Катерина на запрошення добрих партнерів кафедри вирушила до Білоруського державного аграрного технічного університету, де випробувала себе як викладач і прочитала декілька лекцій.

За мету було поставлено максимально детально і продуктивно, і водночас лаконічно донести до студентів інформацію про теорію процесу та сучасне обладнання для подрібнення.

І ця перша у професійній діяльності Катерини лекція була прочитана англійською мовою для групи магістрантів із Південно-Африканської Республіки!

Крім теоретичних занять, наша студентка за допомогою білоруських колег провела практичні заняття зі студентами на провідних підприємствах переробної і харчової промисловості Білорусі – Борисівському консервному комбінаті і кондитерській фабриці «Комунарка», де англійською мовою пояснила особливості виробництва, технологію і конструкцію обладнання, а також їх поєднання у складні технологічні комплекси.

Такий корисний практичний досвід дозволив відчути себе у ролі викладача, і, найголовніше, критично оцінити свої помилки, удосконалити свою професійну майстерність, визначити нові завдання, випробувати на практиці та удосконалити рівень володіння англійською. А також познайомитись із цікавими творчими особистостями, домовитись із молодими науковцями Білорусі про майбутню творчу співпрацю з нашим вишем.

Опублікований: 13-02-2018
Читайте також:
Вдалий вибір професії – перший крок до успішного майбуття

18 лютого у Полтавському фаховому коледжі НУХТ відбувся День відкритих дверей. До навчального закладу завітали випускники шкіл і професійно-технічних закладів освіти Полтави, Полтавської області, а також інших регіонів України. Колектив коледжу гостинно зустрічав майбутніх студентів, підготувавши для них та їхніх батьків цікаві презентаційні прогр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вдалий вибір професії – перший крок до успішного майбуття 20 лютого 2023

Корисне з приємним поєднала завідувач кафедри іноземних мов професійного спрямування у ЗСШ №111 ім. С.А.Ковпака

Із ЗСШ №111 ім. С.А.Ковпака, що в Дарницькому районі м. Києва, вже тривалий час існує як тісна співпраця кафедри іноземних мов професійного спрямування нашого університету, так і  гарні  взаємостосунки. Завдяки директору школи Валентині Юрченко в.о. завідувача кафедри Олену Галинську привітно зустрічають у навчальному закладі. Завжди є можливість ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Корисне з приємним поєднала завідувач кафедри іноземних мов професійного спрямування у ЗСШ №111 ім. С.А.Ковпака 13 листопада 2018

У фокусі уваги здобувачів Навчально-наукового інституту харчових технологій – функціонально-технологічні властивості рослинних порошків

На кафедрі технології оздоровчих продуктів відбулося відкрите лабораторне заняття з навчальної дисципліни «Технологія продуктів  функціонального призначення». Заняття для здобувачів четвертого курсу освітнього рівня «бакалавр» провела асистентка кафедри Тетяна Федоренко.  Лабораторна робота була присвячена дослідженню функціонально-технологічних в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У фокусі уваги здобувачів Навчально-наукового інституту харчових технологій – функціонально-технологічні властивості рослинних порошків 16 листопада 2023

Танцювальним флешмобом відзначили Всесвітній день української вишиванки у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ

16 травня 2019 року – Всесвітній день української вишиванки. Цього дня кожний свідомий українець може долучитися до святкування, прийшовши на роботу, до школи чи коледжу у вишиванці. З нагоди свята у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ відбувся танцювальний флешмоб. Ідеєю свята є збереження українських цінностей та їх попул...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Танцювальним флешмобом відзначили Всесвітній день української вишиванки у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ 16 травня 2019