Н У Х Т

Викладачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції підвищують кваліфікацію виробничників

07 лютого 2025

Викладачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції підвищують кваліфікацію виробничників

6 лютого викладачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професорка Наталія Фролова і доцентка Ірина Корецька в рамках кваліфікаційної програми «Сенсорне оцінювання якості хлібопекарських виробів, підготовка експертів дегустаторів» Інституту післядипломної освіти НУХТ, провели лекційно-практичні заняття, на яких познайомили співробітників технологічного відділу ДП «Zeelandia» з нюансами проведення сенсорного аналізу готової продукції.

Науковиці розповіли про складання структури математичної моделі сенсорного аналізу та вибір дескрипторів, складання профілограм і обрахунок отриманих значень, способи визначення пріоритетності дослідних зразків.

Лекція була наповнена реальними прикладами, актуальними тенденціями та практичними порадами, що викликало жвавий інтерес і активне обговорення серед учасників.

Слухачі курсу, виконавши практичну розрахункову роботу, отримали корисну інформацію про використання визначених органолептичних показників, особливості проведення технологічних розрахунків та важливість вибору дескрипторів при сенсорному оцінюванні окремих зразків.

Захід пройшов у дружній атмосфері, а слухачі отримали не лише нові знання, а й практичний досвід по дослідженню нових продуктів.

Опублікований: 07-02-2025
Читайте також:
Перше у 2023 році відкрите заняття на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

На кафедрі іноземних мов професійного спрямування відбулося перше у 2023 році відкрите заняття. Доцентка Галина Лук’янець разом зі здобувачами-аспірантами збірної групи Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого опрацювали нову, але вкрай важливу для здобувачів освіти тему «Latin Vocabulary. Pronunciation and Formulas»...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перше у 2023 році відкрите заняття на кафедрі іноземних мов професійного спрямування 01 лютого 2023

Гостьова лекція для здобувачів коледжу

У рамках профорієнтаційної роботи та освітньої діяльності, викладачі кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування, доценти Роман Якобчук і Дмитро Люлька 21 лютого 2025 року прочитали онлайн-лекцію на тему «Інноваційне технологічне обладнання для виготовлення харчової продукції» здобувачам 3-4 курсів спеціальності 133 «Г...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція для здобувачів коледжу 24 лютого 2025

Здобувачі освіти й викладачі поліпшили обізнаність про страхування та страхові послуги

Завідувачка кафедри фінансів, професорка Лада Шірінян і здобувачі другого курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» взяли участь у онлайн-лекторії «Школа страхування», організованому Центром фінансових знань «Талан» – проєктом Національного банку України у сфері фінансової грамотності. Лекторій був спрямований...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освіти й викладачі поліпшили обізнаність про страхування та страхові послуги 29 жовтня 2024

Цифрова компетентність: викладачка кафедри готельно-ресторанної справи пройшла навчання на професійних курсах

Сьогодення вносить свої корективи в життя суспільства. Дистанційна освіта розглядається як якісно новий, прогресивний вид навчання, що виник на підставі ідеї відкритої освіти завдяки новим технологічним та інформаційним можливостям. З метою підвищення ефективності онлайн-навчання під час введення карантинних заходів, асистентка кафедри готельно-ре...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цифрова компетентність: викладачка кафедри готельно-ресторанної справи пройшла навчання на професійних курсах 27 листопада 2020