Н У Х Т

Цікаво та просто про важливі поняття: тиждень академічної доброчесності для студентів кафедри маркетингу

18 жовтня 2022

Цікаво та просто про важливі поняття: тиждень академічної доброчесності для студентів кафедри маркетингу

На кафедрі маркетингу відбувся тиждень академічної доброчесності, в якому взяли участь здобувачі спеціальностей «Маркетинг», «Журналістика» (освітньо-професійної програми «Реклама та зв’язки з громадськістю») і «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

На виконання наказу ректора НУХТ «Про реалізацію в університеті положень Кодексу академічної етики у 2022-2023 навчальному році», викладачі кафедри організували цікаві вебінари «Академічна доброчесність університетської спільноти». Складні на перший погляд терміни і поняття вони донесли до студентів цікаво та просто, застосувавши прийоми візуалізації матеріалів. Майбутні маркетологи, підприємці та рекламісти дізнались, що таке академічна доброчесність та як її дотримуватись, які види діяльностей є порушенням принципів доброчесності та що станеться, якщо той чи інший принцип буде порушеним. Викладачі розповіли майбутнім подвижникам економіки України, чому академічний плагіат є недопустимим, і що існує ще й поняття самоплагіату, та навіть невинне, на перший погляд, списування є порушенням академічної доброчесності. А на закріплення матеріалів кожного вебінару студентам пропонувався невеличкий квест, який вони разом мали вирішити.

Приємним є й те, що вебінари викликали цікавість у здобувачів і жваве обговорення на сторінках соцмереж кафедри маркетингу. Тепер наші маркетологи, підприємці та рекламісти ще більше готові до нових звершень, а розуміння принципів академічної етики і доброчесності допоможе їм краще реалізувати свої таланти у колі толерантності й взаємоповаги. 

Опублікований: 18-10-2022
Читайте також:
Посібник із оглядом програм ЄС для України

Фонд Східна Європа (ФСЄ) розробив посібник «Огляд програм Європейського Союзу, доступних для заявників з України», щоб ознайомити українських проєктних менеджерів із широким спектром програм ЄС і допомогти з підготовкою конкурентоспроможних проєктних заявок до них. Авторами видання є кандидат психологічних наук, експерт у сфері місцевого та регіон...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Посібник із оглядом програм ЄС для України 13 березня 2024

Немає меж досконалості: на кафедрі технології оздоровчих продуктів розроблено додаткові критерії для оцінювання кваліфікаційних робіт

Робоча група з перегляду та вдосконалення освітньо-професійної програми підготовки магістрів «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» у складі гарантки, професорки Галини Сімахіної, доценток Світлани Камінської та Ірини Гойко і здобувачки освітнього ступеня «магістр» Ірини Медведюк розробила додаткові критерії для ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Немає меж досконалості: на кафедрі технології оздоровчих продуктів розроблено додаткові критерії для оцінювання кваліфікаційних робіт 03 листопада 2023

З Днем народження, Ліно!

Здобувачі освіти різних інститутів та факультетів за ініціативи кафедри гуманітарних дисциплін долучилися до всеукраїнського флешмобу, присвяченого дню народження великої українки, геніальної поетеси, сумління  української нації Ліни Костенко. Здобувачі й викладачі кафедри декламували улюблені ліричні перлини Ліни Костенко. Ознайомитися з відеороб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З Днем народження, Ліно! 19 березня 2021

Кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу запрошує випускників навчальних підрозділів нашого університету продовжити навчання

Дні поступово стають довшими, а от до вступної кампанії все менше часу. І майбутнім абітурієнтам пора серйозніше задуматись про вибір вишу для продовження навчання. Допомогти учням навчальних підрозділів нашого університету – Свалявської філії і філії у м. Львові, Свалявського технічного коледжу з цим нелегким вибором вирішила доцент кафедри техно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу запрошує випускників навчальних підрозділів нашого університету продовжити навчання 15 лютого 2017