Н У Х Т

Чудові новини для студентів кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління

24 червня 2020

Чудові новини для студентів кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління

У кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління чудові новини від партнерів.

По-перше, «Schneider Electric Україна» забезпечила кафедру комплектом ліцензій для рішення з доповненої реальності  EcoStruxure Augmented Operator Advisor. Тепер у комплекті кафедри по навчанню (НМК) у напрямку Індустрії 4.0 є ще одна технологія, яку студенти можуть спробувати розробляти самостійно – доповнена реальність (augmented reality). У промисловості рішення з доповненою реальністю дають можливість спростити обслуговування обладнання.

По-друге, кафедра отримала у довготривале користування пристрій IIoT Edge для промислового Інтернету речей. 

Колектив кафедри щиро вдячний «Schneider Electric Україна» за допомогу в підготовці кадрів у компетенціях технологій Індустрії 4.0! 

Опублікований: 24-06-2020
Читайте також:
Підготовка кафедри експертизи харчових продуктів до квітневого Дня вступника

Відповідальна по кафедрі експертизи харчових продуктів за профорієнтаційну роботу, професорка, академік УАН Оксана Шульга відвідала в місті Києві середню загальноосвітню школу №174, спеціалізовану школу №173 та спеціалізовану школу ІІ-ІІІ ступенів № 159 з поглибленим вивченням англійської мови. Всі школи розташовані в Солом’янському районі нашої ст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підготовка кафедри експертизи харчових продуктів до квітневого Дня вступника 19 квітня 2024

Маркетологи-дипломники підтверджують свій високий рівень!

Високий рівень підготовки фахівців з маркетингу у Національному університеті харчових технологій постійно підтверджується успіхами як у навчанні, так у науковій діяльності студентів. Креативність і наукова новизна постійно вирізняють навчально-наукові роботи здобувачів-маркетологів, що дозволяє їм брати активну участь і перемагати у численних конку...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Маркетологи-дипломники підтверджують свій високий рівень! 07 липня 2022

Магістри кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів проаналізували ринок органічної продукції України

Студенти групи ТО-1-14М та доценти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш і Інна Зінченко відвідали ХІ Всеукраїнський ярмарок органічних продуктів, який відбувся у м. Києві на Контрактовій площі. Організатор заходу – Федерація органічного руху України. Свою продукцію представили понад 30 операторів органічного р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістри кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів проаналізували ринок органічної продукції України 17 вересня 2019

Сучасні технології та тренди в кулінарному мистецтві від міжнародного експерта

Днями викладачі та здобувачі освіти кафедр технології ресторанної і аюрведичної продукції та готельно-ресторанної справи факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка взяли участь у онлайн-семінарі «Сучасні технології та тренди в кулінарному мистецтві», організованому кафедрою готельно-ресторанного бізнесу Одеськ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні технології та тренди в кулінарному мистецтві від міжнародного експерта 24 березня 2025