Н У Х Т

Чудове студентське свято

05 грудня 2018

Чудове студентське свято

Чудове студентське свято відбулося в Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ. В актовій залі зібралися студенти та викладачі коледжу.

Присутніх привітав директор коледжу Олександр Хоменко та вручив Лист подяки  голові ради студентського самоврядування Максиму Степаненку, який очолює студентський колектив і має визначні досягнення в розбудові молодіжної політики на рівні міста та регіону. Грамотами також були нагороджені відмінники навчання, активісти студентського самоврядування та спортивно-масового життя, талановиті учасники художньої самодіяльності коледжу.

Не оминули й таку визначну подію, як 5 річниця Революції Гідності та Свободи. Студенти групи ОКС17 відтворили на сцені ті буремні події та віддали шану всім Героям України, хто ціною свого життя став на захисті Вітчизни.

Ведучі заходу Вікторія Чабан і Станіслав Хом’яков нагадали присутнім про різнобарв’я студентських років, адже студент – це не професія, а стан душі! Прозвучали веселі поради з досвіду старшокурсників і гумористичний «студентський фольклор».

Яскраві сучасні молодіжні пісні у виконанні учасників вокальної студії коледжу «Шанс» Родіона Теліженка, Влади Величко, Максима Кушніра, Альони Мишоловки та Анатолія Карданця  додали гарного святкового настрою всім присутнім.

 

Опублікований: 05-12-2018
Читайте також:
Тур найвизначнішими туристичними місцями

8 травня 2023 року на кафедрі іноземних мов професійного спрямування відбувся захід, присвячений розвитку туристичної галузі. Студенти групи ТУ-1-10 разом зі старшим викладачем кафедри Андрієм Пазяком обговорювали шляхи розвитку туризму і проблеми, пов’язані з цим. Здобувачки освіти Катерина Волинцева, Діана Нечипорук, Наталія Гінковська представи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тур найвизначнішими туристичними місцями 10 травня 2023

На кафедрі експертизи харчових продуктів відбулися захисти магістерських кваліфікаційних робіт зі спеціальності «Якість, стандартизація та сертифікація»

На кафедрі експертизи харчових продуктів відбулися захисти магістерських кваліфікаційних робіт зі спеціальності «Якість, стандартизація та сертифікація». Оцінювала магістерські роботи екзаменаційна комісія у складі завідувача кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю Київського національного торговельно-економічного університету, д....

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі експертизи харчових продуктів відбулися захисти магістерських кваліфікаційних робіт зі спеціальності «Якість, стандартизація та сертифікація» 27 лютого 2017

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка сприяє посиленню реалізації інтелектуального потенціалу викладачів у сфері науки та інновацій

Авторський колектив факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка отримав сертифікати за участь у проєкті «КНИГА ВІД ВЧЕНОГО», в рамках якого презентовано підручник «Кулінарна етнологія» (за загальною редакцією професора Віктора Доценка). Колектив факультету гордий науковою працею, над якою автори натхненно і вм...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка сприяє посиленню реалізації інтелектуального потенціалу викладачів у сфері науки та інновацій 22 березня 2023

Професійні консультації від викладачів університету

Викладачі університету продовжують консультаційно підтримувати українських виробників. 2 листопада доценти кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Олександр Рябчук і Олексій Пилипенко відвідали чергове харчове підприємство. Цього разу професійне консультування з модер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійні консультації від викладачів університету 03 листопада 2023