Н У Х Т

Традиційний захід напередодні Дня працівників харчової промисловості

16 жовтня 2018

Традиційний захід напередодні Дня працівників харчової промисловості

Традиційно, напередодні Дня працівників харчової промисловості, що святкується у третю неділю жовтня, в Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ проходить тиждень комісії фахових дисциплін технологічного циклу. В рамках тижня сьогодні відбувся відкритий захід «Знайомтесь – технолог!».

Метою заходу є знайомство студентів-першокурсників спеціальності 181 «Харчові технології» з обраною професією, викладачами фахової комісії, виховання почуття співпраці, організованості, інтересу до навчання, бажання стати професіоналом у своїй справі.

З викладачами фахової комісії студентів-першокурсників знайомили ведучі заходу, викладачі Валентина Заславна та Любов Лісіцина.

У грудні цього року комісії фахових дисциплін технологічного циклу виповнюється 86 років. Про традиції, здобутки та історію комісії розповіла викладач Катерина Глухова.

З великою цікавістю студенти слухали виступи старшокурсників Діани Хіміч та Дарини Билини, які розповіли про навчання в коледжі та поділилися з першокурсниками корисними порадами.

Приємною несподіванкою для першокурсників став солодкий сюрприз від викладачів фахової комісії. 

Опублікований: 16-10-2018
Читайте також:
Оригінальні творчі підходи – фішка цьогорічних магістрантів

На кафедрі машині апаратів харчових і фармацевтичних виробництв тривають онлайн-захисти магістерських робіт. Магістрантів із цією знаковою подією вітає завідувач кафедри, професор Олександр Гавва. Блискучий захист першого дня (3 здобувачі отримали оцінку «відмінно») магістрів спеціальності 133 «Галузеве машинобудування», освітньої програми «Інжині...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Оригінальні творчі підходи – фішка цьогорічних магістрантів 16 лютого 2021

Мистецтво комунікації від польських фахівців

30 січня 2025 р. викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції професор Олег Кузьмін, асистентка Марія Омельченко, завідувачка кафедри готельно-ресторанної справи Лариса Шаран і доцентка цієї ж кафедри Оксана Кирпіченкова та викладачі кафедри маркетингу разом із бакалаврами і магістрантами спеціальності «Журналістика», освітньої ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мистецтво комунікації від польських фахівців 31 січня 2025

Магістранти освітньої програми «Технології органічних харчових продуктів» знайомляться з вітчизняними виробниками

Здобувач вищої освіти освітнього ступеня «Магістр» освітньої програми «Технології органічних харчових продуктів» Захар Борковський відвідав у своєму рідному місті Львів на площі Ринок перший Львівський фермерський ярмарок, на якому були представлені овочі, фрукти, м'ясна та молочна продукція. Поряд зі звичайними продуктами був представлений широки...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти освітньої програми «Технології органічних харчових продуктів» знайомляться з вітчизняними виробниками 02 вересня 2020

Героїзм військових медиків – обмін враженнями на черговому засіданні Movie Club

На жаль, із кожним роком тема війни порушується все частіше, особливо серед молоді. Здобувачі освіти груп ОХ-1-2 і БТ- 1-1 разом із викладачем кафедри іноземних мов професійного спрямування Вікторією Мальованою обрали досить важкий, але цікавий фільм про героїзм військових медиків. «З міркувань совісті» («Hacksaw Ridge») – це епічна військова карти...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Героїзм військових медиків – обмін враженнями на черговому засіданні Movie Club 30 листопада 2020