Н У Х Т

Чудова нагода поглибити знання для магістрантів кафедри хлібопекарських і кондитерських виробів

24 лютого 2023

Чудова нагода поглибити знання для магістрантів кафедри хлібопекарських і кондитерських виробів

Завершилася професійна практика здобувачів освітнього ступеня «Магістр», які навчаються за освітньо-професійними програмами «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» та «Технології органічних харчових продуктів».

У своїх звітах здобувачі висвітлили питання щодо організації виробництва, контролю якості сировини і готової продукції, технологій продукції тощо на підприємствах різної потужності. Під час проходження практики здобувачі мали змогу вивчити особливості технологій виробів масового споживання на потокових автоматизованих лініях потужних підприємств та особливості виробництва виробів преміум-класу в приватних пекарнях і кондитерських цехах.

Захист звітів з практики відбувся в онлайн-формі з використанням сервісу ZOOM. Магістранти поділилися враженнями про підприємства, на яких проходили практику, та розповіли одногрупникам про особливості технологій, обладнання, управління якістю тощо, що сприяє розширенню кола знань і професійному зростанню здобувачів. Сподіваємось, що досвід, набутий під час проходження практики, допоможе магістрантам у подальшому спрямувати свої дослідження на вирішення питань розширення асортименту виробів, покращення їх якості та впровадити свої дослідження в кваліфікаційних роботах.

Практика – це чудова нагода поглибити знання, здобуті під час навчання в магістратурі та поспілкуватися з фахівцями галузі. Колектив кафедри хлібопекарських і кондитерських виробів дякує керівникам підприємств за сприяння і підтримку в організації практики та сподівається на подальшу плідну співпрацю.

Опублікований: 24-02-2023
Читайте також:
Віримо в Сили оборони, пишаємося бути надійним тилом!

Кафедра гуманітарних дисциплін провела низку заходів, присвячених Дню захисників і захисниць України, що традиційно відзначається водночас зі святами Покрови Пресвятої Богородиці та Днем Українського козацтва. Професорка Надія Левицька ознайомила здобувачів з історією вшанування цього свята та його значенням для сьогодення. Історикиня підкреслила,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Віримо в Сили оборони, пишаємося бути надійним тилом! 04 жовтня 2024

Особливості організації технологічного процесу у закладах ресторанного господарства від фахівчині-практика

10 листопада 2022 року для здобувачів освіти ІІ курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» в межах вивчення дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» відбувся гостьовий лекторій «Побудова технологічного процесу в ресторані» від фахівчині з розвитку персоналу мережі закладів ресторанного господарства «Євразія» Ольги Зілін...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Особливості організації технологічного процесу у закладах ресторанного господарства від фахівчині-практика 11 листопада 2022

«The King’s speech» на черговому засіданні Movie Club

Movie Club – це місце, де можна відпочити за переглядом фільму, удосконалити свої навички аудіювання і взагалі просто з користю провести час. Кожен із нас любить дивитися фільми і читати цікаві книжки. Все це можна поєднати, відвідавши Movie Club, який готують викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування. Вони пропонують дивитися фільми...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«The King’s speech» на черговому засіданні Movie Club 28 травня 2020

Фахівці з підбору персоналу провідних підприємств зустрічаються з нашими студентами

У Львівському державному коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ розпочалися заходи тижня циклової комісії технології хлібопекарського і кондитерського виробництв. У конференц-залі коледжу відбулися інформаційні зустрічі викладачів і студентів груп ХМК-3, ХМК-4а, ХМК-4б із фахівцями з підбору персоналу кондитерської фабрики «Світоч»  Ната...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці з підбору персоналу провідних підприємств зустрічаються з нашими студентами 22 жовтня 2019