Н У Х Т

Чудова нагода поглибити знання для магістрантів кафедри хлібопекарських і кондитерських виробів

24 лютого 2023

Чудова нагода поглибити знання для магістрантів кафедри хлібопекарських і кондитерських виробів

Завершилася професійна практика здобувачів освітнього ступеня «Магістр», які навчаються за освітньо-професійними програмами «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» та «Технології органічних харчових продуктів».

У своїх звітах здобувачі висвітлили питання щодо організації виробництва, контролю якості сировини і готової продукції, технологій продукції тощо на підприємствах різної потужності. Під час проходження практики здобувачі мали змогу вивчити особливості технологій виробів масового споживання на потокових автоматизованих лініях потужних підприємств та особливості виробництва виробів преміум-класу в приватних пекарнях і кондитерських цехах.

Захист звітів з практики відбувся в онлайн-формі з використанням сервісу ZOOM. Магістранти поділилися враженнями про підприємства, на яких проходили практику, та розповіли одногрупникам про особливості технологій, обладнання, управління якістю тощо, що сприяє розширенню кола знань і професійному зростанню здобувачів. Сподіваємось, що досвід, набутий під час проходження практики, допоможе магістрантам у подальшому спрямувати свої дослідження на вирішення питань розширення асортименту виробів, покращення їх якості та впровадити свої дослідження в кваліфікаційних роботах.

Практика – це чудова нагода поглибити знання, здобуті під час навчання в магістратурі та поспілкуватися з фахівцями галузі. Колектив кафедри хлібопекарських і кондитерських виробів дякує керівникам підприємств за сприяння і підтримку в організації практики та сподівається на подальшу плідну співпрацю.

Опублікований: 24-02-2023
Читайте також:
У розпалі вступна кампанія до магістратури

В університеті триває реєстрація заяв вступників до магістратури для участі в конкурсному відборі 2023 року. Заяви від бажаючих здобути освітній ступінь «Магістр» прийматимуться до 18:00 21 серпня. Оприлюднення рейтингових списків вступників і надання рекомендацій для зарахування за державним замовленням відбудеться не пізніше 26 серпня. Вступники...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У розпалі вступна кампанія до магістратури 08 серпня 2023

Щоб гарно вчити, треба постійно вчитися

Викладачі кафедри екології та екоменеджменту, професор Ігор Якименко, доцентки Оксана Салавор, Оксана Ничик і Наталія Бублієнко взяли участь у онлайн-тренінгу з основ виробництва біометану в Україні. Він був зорганізований одним із флагманів відновлюваної енергетики нашої країни – Біоенергетичною асоціацією України UABIO. Лекторами виступили знані ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Щоб гарно вчити, треба постійно вчитися 06 березня 2024

Розширюємо горизонти академічної співпраці

Освіта у XXI столітті – це розкриття природних здібностей, вибір здобувача, а також можливість максимально вигідно підготуватися до наступного навчання, вибору професійних компетентностей та конкуренції на ринку праці. Тобто сучасна освіта не для того, щоб усі мали однаковий мінімум знань, а для того, щоб отримати необхідне саме для свого подальшог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розширюємо горизонти академічної співпраці 23 травня 2022

Нові ідеї та виклики зернової науки

7 квітня відбулося засідання секції «Технологія зберігання і переробки зерна» в рамках 91-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішення проблем харчування людства у ХХІ столітті». На секції свої наукові здобутки представляли здобувачі різних освітніх ступенів: від уже досвідчених здоб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові ідеї та виклики зернової науки 11 квітня 2025