Н У Х Т

Чудова нагода поглибити знання для магістрантів кафедри хлібопекарських і кондитерських виробів

24 лютого 2023

Чудова нагода поглибити знання для магістрантів кафедри хлібопекарських і кондитерських виробів

Завершилася професійна практика здобувачів освітнього ступеня «Магістр», які навчаються за освітньо-професійними програмами «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» та «Технології органічних харчових продуктів».

У своїх звітах здобувачі висвітлили питання щодо організації виробництва, контролю якості сировини і готової продукції, технологій продукції тощо на підприємствах різної потужності. Під час проходження практики здобувачі мали змогу вивчити особливості технологій виробів масового споживання на потокових автоматизованих лініях потужних підприємств та особливості виробництва виробів преміум-класу в приватних пекарнях і кондитерських цехах.

Захист звітів з практики відбувся в онлайн-формі з використанням сервісу ZOOM. Магістранти поділилися враженнями про підприємства, на яких проходили практику, та розповіли одногрупникам про особливості технологій, обладнання, управління якістю тощо, що сприяє розширенню кола знань і професійному зростанню здобувачів. Сподіваємось, що досвід, набутий під час проходження практики, допоможе магістрантам у подальшому спрямувати свої дослідження на вирішення питань розширення асортименту виробів, покращення їх якості та впровадити свої дослідження в кваліфікаційних роботах.

Практика – це чудова нагода поглибити знання, здобуті під час навчання в магістратурі та поспілкуватися з фахівцями галузі. Колектив кафедри хлібопекарських і кондитерських виробів дякує керівникам підприємств за сприяння і підтримку в організації практики та сподівається на подальшу плідну співпрацю.

Опублікований: 24-02-2023
Читайте також:
Біотехнологи долучилися до роботи Міжнародної конференції «EcoBalt 2021»

Англійську мову часто називають мовою можливостей. І цьому є причина, оскільки англійська відкриває двері у три важливі сфери: професійну, освіти і науки. Знання мови дозволяє брати участь у міжнародних конференціях, змаганнях та інших заходах. Тому, студенти, магістранти та аспіранти спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» завдяки люб’я...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологи долучилися до роботи Міжнародної конференції «EcoBalt 2021» 25 жовтня 2021

Наші викладачі – на XII-му Форумі пивоварів, дистиляторів та виробників напоїв

18-19 квітня в Києві відбувся XII Форум пивоварів, дистиляторів та виробників напоїв, участь у якому взяли викладачі нашого університету – доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Роман Мукоїд, доцентка кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, гарантка магістерської освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші викладачі – на XII-му Форумі пивоварів, дистиляторів та виробників напоїв 22 квітня 2024

Новий погляд на навчальні дисципліни

Навчальний процес в нашому університеті триває, хоча війна вносить свої корективи і до нього. Як відзначають наші четвертокурсники-біотехнологи в умовах воєнного стану вивчення навчальної дисципліни «Основи біобезпеки і біоетики» (викладачка – старша викладачка кафедри біотехнології і мікробіології Олена Гудзенко) виявилося надзвичайно актуальним. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий погляд на навчальні дисципліни 21 квітня 2022

Стейкхолдери-випускники активно долучаються до навчального процесу

Мабуть кожний здобувач освіти прагне постійно навчатися чомусь новому і якомога якісніше опанувати матеріали, представлені викладачами, щоб у подальшому отримати кваліфікацію, яка дасть можливість реалізувати себе в якості успішного фахівця, професіонала своєї справи. Але, як відомо, лише теоретичних знань замало для того, щоб бути всебічно обізнан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стейкхолдери-випускники активно долучаються до навчального процесу 11 травня 2022