Завершилася професійна практика здобувачів освітнього ступеня «Магістр», які навчаються за освітньо-професійними програмами «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» та «Технології органічних харчових продуктів».
У своїх звітах здобувачі висвітлили питання щодо організації виробництва, контролю якості сировини і готової продукції, технологій продукції тощо на підприємствах різної потужності. Під час проходження практики здобувачі мали змогу вивчити особливості технологій виробів масового споживання на потокових автоматизованих лініях потужних підприємств та особливості виробництва виробів преміум-класу в приватних пекарнях і кондитерських цехах.
Захист звітів з практики відбувся в онлайн-формі з використанням сервісу ZOOM. Магістранти поділилися враженнями про підприємства, на яких проходили практику, та розповіли одногрупникам про особливості технологій, обладнання, управління якістю тощо, що сприяє розширенню кола знань і професійному зростанню здобувачів. Сподіваємось, що досвід, набутий під час проходження практики, допоможе магістрантам у подальшому спрямувати свої дослідження на вирішення питань розширення асортименту виробів, покращення їх якості та впровадити свої дослідження в кваліфікаційних роботах.
Практика – це чудова нагода поглибити знання, здобуті під час навчання в магістратурі та поспілкуватися з фахівцями галузі. Колектив кафедри хлібопекарських і кондитерських виробів дякує керівникам підприємств за сприяння і підтримку в організації практики та сподівається на подальшу плідну співпрацю.