Н У Х Т

Чому варто отримати магістерський рівень вищої освіти…

15 лютого 2024

Чому варто отримати магістерський рівень вищої освіти…

Учасники робочих груп трьох освітньо-професійних програм кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції зустрілися у діджитал-просторі з майбутніми вступниками, які прагнуть досягти магістерського рівня вищої освіти в галузі харчових технологій. Здобувачам-бакалаврам було наголошено на важливості продовження освіти на другому (магістерському) рівні, зокрема на освітніх програмах «Технології в ресторанному господарстві» і «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції».

Завідувачка кафедри, професорка Олександра Нєміріч, гарант освітньо-професійної програми «Технології харчування», професор Олег Кузьмін, доцентки Наталія Ющенко та Ірина Корецька розповіли про особливості та вимоги вступу у 2024 році, зокрема, підкреслили важливість підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання з іноземної мови та кваліфікаційного іспиту.

Гарантки освітньо-професійних програм «Технології в ресторанному господарстві» Олександра Нєміріч і «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» Наталія Ющенко зробили детальний огляд програм, висвітливши їх переваги, унікальність та особливості з перспективами кар'єрного зростання для майбутніх магістрів.

Учасники зустрічі отримали повні відповіді на всі запитання та залишилися задоволені обміном інформацією й обговоренням.

Опублікований: 15-02-2024
Читайте також:
Нові профорієнтаційні діджитал-зустрічі викладачів нашого університету

Невпинно продовжують професійно орієнтувати учнівську молодь викладачі випускових кафедр нашого університету. Доцент кафедри готельно-ресторанної справи Олександр Люлька у профорієнтаційному тандемі з доцентом кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування Дмитром Люлькою завітали до освітнього простору Лучанського ліцею...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові профорієнтаційні діджитал-зустрічі викладачів нашого університету 24 квітня 2024

Нові ідеї з екологічної модернізації виробництв запропонували магістри

На кафедрі екологічної безпеки та охорони праці відбулися захисти курсових робіт з дисципліни «Екологічна модернізація виробництва» магістрів спеціальності 101 «Екологія» та 183 «Технології захисту навколишнього середовища». Онлайн-режим захисту не став на заваді студентам гідно представити курсові роботи, присвячені екологічній модернізації цілог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові ідеї з екологічної модернізації виробництв запропонували магістри 04 червня 2020

НУХТят прибуло: у нашої здобувачки освіти під бомбардуваннями народилася дитинка

8 березня здобувачка освіти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Анна Тимченко стала мамою. У Бучі, що за 30 км від Києва, під обстрілами й бомбардуваннями окупантів вона народила дівчинку, яку назвала Алісою. Анна з багатодітної родини – їх у батьків дев’ятеро. Вона – староста групи, до декрету поєднувала навчання з роботою ад...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТят прибуло: у нашої здобувачки освіти під бомбардуваннями народилася дитинка 18 березня 2022

На науковій конференції у Великобританії апробовували результати своїх досліджень викладачі кафедри фізики

Карантин ніяким чином не заважає поповнювати скарбничку кафедри фізики новими науковими здобутками та якісними результатами. Проведені теоретичні та експериментальні дослідження дали змогу апробовувати їх на наукових конференціях світу. Зокрема, завідувачка кафедри Світлана Літвинчук і доцент Галина Шатковська взяли участь у IХ Міжнародній науково...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На науковій конференції у Великобританії апробовували результати своїх досліджень викладачі кафедри фізики 08 травня 2020