Н У Х Т

Чому варто отримати магістерський рівень вищої освіти…

15 лютого 2024

Чому варто отримати магістерський рівень вищої освіти…

Учасники робочих груп трьох освітньо-професійних програм кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції зустрілися у діджитал-просторі з майбутніми вступниками, які прагнуть досягти магістерського рівня вищої освіти в галузі харчових технологій. Здобувачам-бакалаврам було наголошено на важливості продовження освіти на другому (магістерському) рівні, зокрема на освітніх програмах «Технології в ресторанному господарстві» і «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції».

Завідувачка кафедри, професорка Олександра Нєміріч, гарант освітньо-професійної програми «Технології харчування», професор Олег Кузьмін, доцентки Наталія Ющенко та Ірина Корецька розповіли про особливості та вимоги вступу у 2024 році, зокрема, підкреслили важливість підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання з іноземної мови та кваліфікаційного іспиту.

Гарантки освітньо-професійних програм «Технології в ресторанному господарстві» Олександра Нєміріч і «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» Наталія Ющенко зробили детальний огляд програм, висвітливши їх переваги, унікальність та особливості з перспективами кар'єрного зростання для майбутніх магістрів.

Учасники зустрічі отримали повні відповіді на всі запитання та залишилися задоволені обміном інформацією й обговоренням.

Опублікований: 15-02-2024
Читайте також:
Кріогенні технології для студентів кафедри технології консервування від фахівців кафедри теплоенергетики та холодильної техніки

За доброю багаторічною традицією старший викладач кафедри технології консервування Ольга Бендерська провела лабораторне заняття з дисципліни «Основи кріогенних технологій» для студентів групи ТК-3-9 ск на кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки. Асистент кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Юрій Гришуков детально розповів студента...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кріогенні технології для студентів кафедри технології консервування від фахівців кафедри теплоенергетики та холодильної техніки 07 травня 2019

Підсумки 86-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті»

Підведені підсумки 86-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». У зв'язку із забороною масових заходів під час карантину, робота пленарного засідання і секцій конференції, запланована на 2-3 квітня, була відмінена, проте молоді науковці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсумки 86-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» 07 квітня 2020

Вітання й важливі настанови на урочистій посвяті першокурсників Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого

30 серпня 2021 року в актовій залі НУХТ дружна родина Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого тепло вітала нових студентів-першокурсників. Важко не погодитися, що це знакова подія в житті кожного студента. Студентське життя – калейдоскоп найрізноманітніших подій, та день посвяти в студенти може бути лише один. Цей ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітання й важливі настанови на урочистій посвяті першокурсників Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого 31 серпня 2021