Н У Х Т

Четвертокурсники-хімтехнологи підсумували перший семестр цього навчального року

29 грудня 2022

Четвертокурсники-хімтехнологи підсумували перший семестр цього навчального року

Останні два з половиною роки видалися непростими – коронавірус, повномасштабне вторгнення агресора, обстріли, повітряні тривоги, відключення світла... Навчатися за таких умов нашим здобувачам непросто. Як зазначають здобувачі освітньої програми «Хімічні технології та інженерія», особливо їм не вистачало роботи в лабораторіях. Адже їх спеціальність вимагає практичної роботи з обладнанням та реактивами задля того, щоб теоретичні знання були «зацементовані» в пам’яті. Тому, коли університет на початку семестру перейшов на змішану форму навчання, вони дуже зраділи.

Після довгого часу перебування на дистанційній формі, студентам було приємно знову одягнути білий лабораторний халат, пройтися коридорами корпусу «Ж», сидіти в лабораторії та перечитувати протокол до лабораторної роботи, а далі виконувати її власноруч. Так, є загроза, що лабораторну ідилію зірве несподівана повітряна тривога. Але! Ми живемо у непрості часи, коли твориться історія нашої Батьківщини. Тож, мусимо пристосовуватися до мінливості сьогодення. Період аудиторного навчання пройшов класно! Минув він дуже швидко, проте залишив купу емоцій і приємних спогадів.

Здобувачі групи ХТ-4-14 висловлюють подяку викладачам кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, які в цьому семестрі працювали з ними в такий складний для Батьківщини час. Вони вдячні своїй кураторці та лекторці дисципліни «Хімія та технологія косметичних засобів», доцентці Наталії Сабадаш за те, що вона зробила їх зустрічі в цьому навчальному році неймовірно крутими, з приємною дружньою атмосферою та цікавою роботою. Систематично обговорювала з четвертокурсниками план роботи на майбутній навчальний рік, координувала щодо проходження практики, в такий складний для країни час домовилася з новими базами практики парфумерно-косметичного спрямування та допомагала укласти з ними угоди, а також організовувала зустрічі в онлайн-форматі з провідними фахівцями галузі. Дякують студенти і всім викладачам кафедри, що працювали з ними на лабораторних роботах в університеті, зокрема доценту Володимиру Бахмачу, який вів лабораторні роботи з дисципліни «Хімія та технологія косметичних засобів». Ці роботи, де лабораторія була наповнена ароматами кави, жасмину, ванілі, шоколаду, залишать гідний та приємний відбиток в їх пам’яті. А також наші здобувачі вдячні ЗСУ за можливість навчатися й жити у вільній країні! Слава Україні!

Опублікований: 29-12-2022
Читайте також:
Підкорювачі першого рівня вищої освіти: 50 випускників бакалаврату – кваліфіковані біотехнологи!

Традиційно атмосфера у червні на кафедрі біотехнології і мікробіології напружена, схвильована, відповідальна та зрештою радісна – це час захистів кваліфікаційних робіт здобувачами освітнього ступеня «бакалавр». Остаточні доопрацювання завдань, попередній захист, купа документації та зрештою «велика сцена» для здобувача – захист кваліфікаційної роб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підкорювачі першого рівня вищої освіти: 50 випускників бакалаврату – кваліфіковані біотехнологи! 27 червня 2024

Профорієнтаційні лайфхаки від кафедри туристичного та готельного бізнесу

25 листопада 2019 року доцент кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяна Мірзодаєва відвідала спеціалізовану школу №92 з поглибленим вивченням англійської мови ім. Івана Франка з метою профорієнтаційної бесіди. Викладач кафедри розповіла учням про особливості здобуття вищої освіти в нашому університеті та можливості працевлаштування випускн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційні лайфхаки від кафедри туристичного та готельного бізнесу 25 листопада 2019

День студента-2023

17 листопада студентство всього світу відзначає Міжнародний день студента, цього ж дня святкується і День студента в Україні. У нинішній нелегкий час іноді просто необхідно трохи відволіктися від тривог і проблем, тож Студентський центр патріотичного виховання та культурного розвитку за підтримки ректорату організував для колективу університету свя...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День студента-2023 17 листопада 2023

Студенти підкорюють міжнародні фахові конкурси

Наприкінці минулого року студентки освітньо-професійної програми «Виробництво харчової продукції» ВСП «Львівський фаховий коледж харчової та переробної промисловості НУХТ» Оксана Бобош і Віра Ленько під керівництвом викладачки Тетяни Голдун взяли участь у XVIII Міжнародному європейському кулінарному конкурсі EKOGALA-2024, який проходив у місті Жешу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти підкорюють міжнародні фахові конкурси 03 січня 2025