Н У Х Т

Четвертокурсниця освітньої програми «Технології харчування» – серед переможців Міжнародного конкурсу стартапів «TourSystemUkrChallenge»

08 квітня 2024

Четвертокурсниця освітньої програми «Технології харчування» – серед переможців Міжнародного конкурсу стартапів «TourSystemUkrChallenge»

Ще одна здобувачка освіти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка стала призеркою Міжнародного конкурсу стартапів «TourSystemUkrChallenge» за напрямом «Start-up. Restaurant». За результатами публічного захисту проєкту Дипломом ІІІ ступеня відзначена здобувачка групи ХЧ 4-1 освітньо-професійної програми «Технології харчування» Марія Саміленко. Свій бізнес-стартап «Здорове харчування» четвертокурсниця виконала під керівництвом доцентки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ірини Корецької.

У фінальний тур вийшли 11 робіт представників різних університетів України, де навчають за напрямом «Готельно-ресторанна справа». Стартапи-фіналісти охоплювали широке коло актуальних питань індустрії гостинності – використання сучасних інформаційних технологій, реалізацію потенціалу розвитку спеціалізованих видів туризму та обґрунтування інноваційних програм туристичного обслуговування, розроблення маркетингових стратегій розвитку готельних підприємств, формування віртуальних і квест-турів, концепції бізнесу з онлайн-пошуку тревел-менеджерів тощо.

Під час презентації своїх проєктів здобувачі виявили високий рівень теоретичної і практичної підготовки, здатність до критичного та креативного мислення, а також аргументовано і впевнено захищали розроблені бізнес-ідеї.

Щиро вітаємо Марію та її наукову керівницю! Бажаємо наснаги й успіхів у реалізації бізнес-стартапів!

Опублікований: 08-04-2024
Читайте також:
Тиждень академічної доброчесності на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки

Ці дні на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки були присвячені академічній етиці. Гаранти освітніх програм і викладачі протягом тижня провели зі здобувачами освіти низку зустрічей, кейсів і вікторин, щоб обговорити основні принципи академічної доброчесності та важливість відповідального підходу до навчання. Багато говорили про роль академіч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тиждень академічної доброчесності на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки 06 вересня 2024

Як в університеті День студента відзначали...

Минулого четверга наш університет був сповнений веселими посмішками, гарним настроєм і щирими оплесками, адже цього дня у НУХТ відзначали одне з найяскравіших свят – Міжнародний день студента та День студента в Україні! Святкували наші здобувачі освіти, ні на мить не забуваючи, завдяки кому можуть навчатися й відзначати важливі дати, тож однією з ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як в університеті День студента відзначали... 19 листопада 2024

Традиційний захід кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів у нетрадиційному форматі

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів склалося багато гарних традицій. Одна з них – проводити напередодні Великодня виховний захід, присвячений цьому священному для християн святу. Карантин вніс свої корективи у святкування, проте не завадив викладачам і студентам провести свій традиційний захід, дещо змінивши його формат. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Традиційний захід кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів у нетрадиційному форматі 22 квітня 2020

Фініш: на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства завершилися  захисти кваліфікаційних робіт магістрів

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства завершилися  захисти кваліфікаційних робіт магістрів денної та заочної форм навчання. Представлені для публічного захисту роботи були не тільки цікавими по змісту, а також і у практичному сенсі. Магістранти опрацювали великий сегмент наукової літератури, були проведені особисті дослідження ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фініш: на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства завершилися захисти кваліфікаційних робіт магістрів 21 лютого 2020