Н У Х Т

Четвертокурсниця освітньої програми «Технології харчування» – серед переможців Міжнародного конкурсу стартапів «TourSystemUkrChallenge»

08 квітня 2024

Четвертокурсниця освітньої програми «Технології харчування» – серед переможців Міжнародного конкурсу стартапів «TourSystemUkrChallenge»

Ще одна здобувачка освіти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка стала призеркою Міжнародного конкурсу стартапів «TourSystemUkrChallenge» за напрямом «Start-up. Restaurant». За результатами публічного захисту проєкту Дипломом ІІІ ступеня відзначена здобувачка групи ХЧ 4-1 освітньо-професійної програми «Технології харчування» Марія Саміленко. Свій бізнес-стартап «Здорове харчування» четвертокурсниця виконала під керівництвом доцентки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ірини Корецької.

У фінальний тур вийшли 11 робіт представників різних університетів України, де навчають за напрямом «Готельно-ресторанна справа». Стартапи-фіналісти охоплювали широке коло актуальних питань індустрії гостинності – використання сучасних інформаційних технологій, реалізацію потенціалу розвитку спеціалізованих видів туризму та обґрунтування інноваційних програм туристичного обслуговування, розроблення маркетингових стратегій розвитку готельних підприємств, формування віртуальних і квест-турів, концепції бізнесу з онлайн-пошуку тревел-менеджерів тощо.

Під час презентації своїх проєктів здобувачі виявили високий рівень теоретичної і практичної підготовки, здатність до критичного та креативного мислення, а також аргументовано і впевнено захищали розроблені бізнес-ідеї.

Щиро вітаємо Марію та її наукову керівницю! Бажаємо наснаги й успіхів у реалізації бізнес-стартапів!

Опублікований: 08-04-2024
Читайте також:
Вступники до магістратури на контракт можуть зараховуватися тільки за мотиваційним листом!

Вступити до магістратури без складання ЄВІ, ЄФВВ чи фахового іспиту цілком реально! Всім, хто має диплом бакалавра, для цього потрібно виконати всього три умови – обрати спеціальність, якій надається особлива підтримка держави, подати заяву на навчання за кошти фізичних та/або юридичних осіб і написати мотиваційний лист. Адже у 2023 році при вступі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступники до магістратури на контракт можуть зараховуватися тільки за мотиваційним листом! 09 серпня 2023

Вітання Профкому з Днем працівників харчової промисловості

Шановні колеги! Вітаємо вас із професійним святом – Днем працівників харчової промисловості! Людьми в білих халатах прийнято називати медиків, проте, ця крилата фраза ідеально підходить і для працівників харчової промисловості. Лаборанти, технологи, інженери, майстри, робітники та всі ті, хто навчає цим  важливим технологіям, щодня працюють над  з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітання Профкому з Днем працівників харчової промисловості 15 жовтня 2021

Ключ до ефективної біотехнології: захоплюючі відкриття магістрантів

Днями у рамках захисту магістрантами-біотехнологами самостійних робіт з дисципліни «Природознавча мікробіологія» (лекторка – професорка, докторка біологічних наук Тетяна Пирог) було представлено важливу та пізнавальну тематику щодо застосування сульфатвідновлювальних бактерій у біотехнології. Команда, яку очолила Вікторія Негретова, плідно попрацю...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ключ до ефективної біотехнології: захоплюючі відкриття магістрантів 14 грудня 2023

Переможці Міжнародного конкурсу з комп’ютерної графіки та вебдизайну «CreDiCo-2022»

Студенти спеціальності 123 «Комп’ютерна інженерія» Сумського фахового коледжу НУХТ увійшли до числа переможців Міжнародного конкурсу з комп’ютерної графіки та вебдизайну «CreDiCo-2022». Серед закладів професійно-технічної освіти в номінації «Растрова графіка» 1 місце посіла студентка групи 2Е-33 Євгенія Виниченко з роботою «Боже, даруй нам свободу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Переможці Міжнародного конкурсу з комп’ютерної графіки та вебдизайну «CreDiCo-2022» 04 січня 2023