Н У Х Т

НУХТ – простір, що надихає на досягнення!

14 грудня 2024

НУХТ – простір, що надихає на досягнення!

Жодні виклики не стануть на заваді нашим майбутнім вступникам отримати інформацію, що допоможе остаточно визначитися з майбутньою спеціальністю й освітньою програмою, за якою її здобувати, а колективові університету поділитися актуальною інформацією щодо вступу, корисними лайфхаками й посиланнями, які допоможуть уникнути зайвих стресів і максимально спростять шлях до омріяного статусу студента одного з кращих вітчизняних закладів вищої освіти. Якщо ми не можемо зустрітися очно, на допомогу приходять цифрові технології. Ось і сьогодні яскраві презентації навчальних підрозділів університету і широкого спектра можливостей, що мають здобувачі освіти нашого університету, чекали на гостей Дня вступника у онлайн просторі НУХТ.

Як підвищити конкурсний бал, ґрунтовно підготуватися до успішного складання НМТ-2025 на підготовчих курсах університету (до речі, саме триває набір на чотиримісячні курси), про спеціальності НУХТ, яким надається особлива підтримка держави, студентський кампус, потужний спорткомплекс університету й яскраве насичене дозвілля студентів наші гості дізналися від фахівця Приймальної комісії, уповноваженої особи консультаційного центру для абітурієнтів Артема Ущаповського. Також він анонсував Всеукраїнські олімпіади НУХТ для старшокласників, що відбудуться навесні, і роз’яснив, які бонуси матимуть їх учасники.

Що у Національному університеті харчових технологій є все, аби досягти успіху й стати лідером, а кожна наша освітньо-професійна програма відкриває двері до неймовірних можливостей переконливо довели керівники і викладачі наших факультетів та інститутів, презентувавши свої підрозділи.

Факультет автоматизації і комп’ютерних систем представив декан Андрій Форсюк, факультет біотехнології та екологічного контрою – деканка Наталія Грегірчак, факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка – деканка Віта Цирульнікова, Навчально-науковий інститут економіки і управління – відповідальна за профорієнтацію, старша викладачка Ірина Ніколаєнко, Навчально-науковий інститут харчових технологій – директорка Оксана Кочубей-Литвиненко, Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І.С. Гулого – директор Сергій Блаженко.

Майбутні вступники дізналися про актуальні на ринку праці креативні спеціальності, адаптованість освітніх програм до кращих європейських практик, сучасну навчальну базу університету, потужну підтримку роботодавців, зарубіжні стажування наших здобувачів освіти, кар’єрні перспективи, які відкриваються перед ними з першого дня навчання, наших успішних випускників та багато іншого.

Навчаєшся у кращих – сам стаєш кращим! Тож, обирайте своє майбутнє з НУХТ – закладом вищої освіти зі 140-річною історією успіху, інноваційними підходами до навчального процесу та практичною орієнтованістю навчання!

Усіх, хто не зміг бути з нами сьогодні, чекаємо на наших наступних активностях. Слідкуйте за нашими анонсами, приєднуйтеся до комунікаційних каналів Приймальної комісії, факультетів та інститутів НУХТ! І вже зараз заплануйте собі нашу наступну зустріч – 25 січня 2025 року об 11:00 за київським часом!

Опублікований: 14-12-2024
Читайте також:
Продовжується співпраця з науковцями Інституту овочівництва і баштанництва НААН

Колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжує плідну співпрацю з Національною академією аграрних наук України відповідно до Меморандуму про співробітництво №43/22 у галузі науки і освіти. Днями науковці кафедри отримали від партнерів – академіка Володимира Хареби і професорки Олени Хареби дослідні зразки гарбуза сортів ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжується співпраця з науковцями Інституту овочівництва і баштанництва НААН 21 листопада 2022

Успішний старт нової дисципліни

Сучасний розвиток українських наукових досліджень весь час іде в ногу із закордонними та має чітку кореляцію одержаних результатів. Не так давно нові терміни нано- стали уже добре вивченими і систематизованими у широких колах науковців фізиків, хіміків, біологів, астрономів та інших спеціалістів. Нанотехнології стали новою міждисциплінарною наукою,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішний старт нової дисципліни 04 жовтня 2022

НУХТ утримує стале лідерство з винахідницької діяльності

Винахідницька діяльність завжди була одним із пріоритетів для нашого університету, і як результат – постійне зростання її показників і стале лідерство у престижних національних рейтингах. Державна служба інтелектуальної власності України та Державне підприємство «Український інститут інтелектуальної власності» (Укрпатент) оприлюднили підсумки вина...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ утримує стале лідерство з винахідницької діяльності 25 липня 2018

Набираємося досвіду у спікерів International Bio Summer School

Літні канікули не проходять дарма ні для здобувачів-біотехнологів, які можуть поглиблювати свої фахові знання, беручи участь, наприклад, у Summer School в університеті Жешува (Польща), ні для викладачів кафедри біотехнології і мікробіології, які також залюбки удосконалюють свій професійний досвід. Цього разу к.б.н., доцентка Світлана Старовойтова, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Набираємося досвіду у спікерів International Bio Summer School 11 липня 2022