Н У Х Т

НУХТ – простір, що надихає на досягнення!

14 грудня 2024

НУХТ – простір, що надихає на досягнення!

Жодні виклики не стануть на заваді нашим майбутнім вступникам отримати інформацію, що допоможе остаточно визначитися з майбутньою спеціальністю й освітньою програмою, за якою її здобувати, а колективові університету поділитися актуальною інформацією щодо вступу, корисними лайфхаками й посиланнями, які допоможуть уникнути зайвих стресів і максимально спростять шлях до омріяного статусу студента одного з кращих вітчизняних закладів вищої освіти. Якщо ми не можемо зустрітися очно, на допомогу приходять цифрові технології. Ось і сьогодні яскраві презентації навчальних підрозділів університету і широкого спектра можливостей, що мають здобувачі освіти нашого університету, чекали на гостей Дня вступника у онлайн просторі НУХТ.

Як підвищити конкурсний бал, ґрунтовно підготуватися до успішного складання НМТ-2025 на підготовчих курсах університету (до речі, саме триває набір на чотиримісячні курси), про спеціальності НУХТ, яким надається особлива підтримка держави, студентський кампус, потужний спорткомплекс університету й яскраве насичене дозвілля студентів наші гості дізналися від фахівця Приймальної комісії, уповноваженої особи консультаційного центру для абітурієнтів Артема Ущаповського. Також він анонсував Всеукраїнські олімпіади НУХТ для старшокласників, що відбудуться навесні, і роз’яснив, які бонуси матимуть їх учасники.

Що у Національному університеті харчових технологій є все, аби досягти успіху й стати лідером, а кожна наша освітньо-професійна програма відкриває двері до неймовірних можливостей переконливо довели керівники і викладачі наших факультетів та інститутів, презентувавши свої підрозділи.

Факультет автоматизації і комп’ютерних систем представив декан Андрій Форсюк, факультет біотехнології та екологічного контрою – деканка Наталія Грегірчак, факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка – деканка Віта Цирульнікова, Навчально-науковий інститут економіки і управління – відповідальна за профорієнтацію, старша викладачка Ірина Ніколаєнко, Навчально-науковий інститут харчових технологій – директорка Оксана Кочубей-Литвиненко, Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І.С. Гулого – директор Сергій Блаженко.

Майбутні вступники дізналися про актуальні на ринку праці креативні спеціальності, адаптованість освітніх програм до кращих європейських практик, сучасну навчальну базу університету, потужну підтримку роботодавців, зарубіжні стажування наших здобувачів освіти, кар’єрні перспективи, які відкриваються перед ними з першого дня навчання, наших успішних випускників та багато іншого.

Навчаєшся у кращих – сам стаєш кращим! Тож, обирайте своє майбутнє з НУХТ – закладом вищої освіти зі 140-річною історією успіху, інноваційними підходами до навчального процесу та практичною орієнтованістю навчання!

Усіх, хто не зміг бути з нами сьогодні, чекаємо на наших наступних активностях. Слідкуйте за нашими анонсами, приєднуйтеся до комунікаційних каналів Приймальної комісії, факультетів та інститутів НУХТ! І вже зараз заплануйте собі нашу наступну зустріч – 25 січня 2025 року об 11:00 за київським часом!

Опублікований: 14-12-2024
Читайте також:
Фінішували захисти бакалаврських робіт студентами кафедри біотехнології і мікробіології

З 11 по 19 червня на кафедрі біотехнології і мікробіології (БТМ) відбулися захисти дипломних бакалаврських проектів студентів денної форми навчання за напрямом підготовки «Біотехнологія». Екзаменаційну комісію очолювала завідувач кафедри БТМ, професор Тетяна Пирог. У складі комісії були доценти кафедри: Вікторія Красінько, Оксана Скроцька, Юрій Пе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фінішували захисти бакалаврських робіт студентами кафедри біотехнології і мікробіології 21 червня 2018

Особливості дистанційного навчання, або, як поєднати корисне з приємним

Період неочікуваного і, як виявляється, тривалого карантину змусив кожного з нас змінити свій робочий ритм, налаштуватися на роботу на відстані – модерація роботи викладачів кафедр, перегляд освітньо-професійних програм і навчальних планів, консультування і перевірка курсових тощо. Крім того, за умов карантину доводиться дистанціюватися, обмежуючи ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Особливості дистанційного навчання, або, як поєднати корисне з приємним 09 квітня 2020

Експерт Німецької міжнародної служби академічних обмінів SES завітав на факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

7 жовтня 2021 року на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу відбулася зустріч із експертом Німецької міжнародної служби академічних обмінів SES, доктором Хельмутом Блумбахом.  Гостя ознайомили з освітніми програмами кафедр, науковими і практичними здобутками, міжнародним досвідом викладачів і здобувачів вищої освіти факультету. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Експерт Німецької міжнародної служби академічних обмінів SES завітав на факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 08 жовтня 2021

Вийшов новий навчальний посібник, у авторському колективі якого доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін спільно з науковцями двох закладів вищої освіти – Національного авіаційного університету і Приватного акціонерного товариства «Вищий навчальний заклад «Міжрегіональна академія управління персоналом» підготував до друку навчальний посібник «Дизайн систем візуальної інформації...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вийшов новий навчальний посібник, у авторському колективі якого доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 16 жовтня 2019