Н У Х Т

НУХТ – простір, що надихає на досягнення!

14 грудня 2024

НУХТ – простір, що надихає на досягнення!

Жодні виклики не стануть на заваді нашим майбутнім вступникам отримати інформацію, що допоможе остаточно визначитися з майбутньою спеціальністю й освітньою програмою, за якою її здобувати, а колективові університету поділитися актуальною інформацією щодо вступу, корисними лайфхаками й посиланнями, які допоможуть уникнути зайвих стресів і максимально спростять шлях до омріяного статусу студента одного з кращих вітчизняних закладів вищої освіти. Якщо ми не можемо зустрітися очно, на допомогу приходять цифрові технології. Ось і сьогодні яскраві презентації навчальних підрозділів університету і широкого спектра можливостей, що мають здобувачі освіти нашого університету, чекали на гостей Дня вступника у онлайн просторі НУХТ.

Як підвищити конкурсний бал, ґрунтовно підготуватися до успішного складання НМТ-2025 на підготовчих курсах університету (до речі, саме триває набір на чотиримісячні курси), про спеціальності НУХТ, яким надається особлива підтримка держави, студентський кампус, потужний спорткомплекс університету й яскраве насичене дозвілля студентів наші гості дізналися від фахівця Приймальної комісії, уповноваженої особи консультаційного центру для абітурієнтів Артема Ущаповського. Також він анонсував Всеукраїнські олімпіади НУХТ для старшокласників, що відбудуться навесні, і роз’яснив, які бонуси матимуть їх учасники.

Що у Національному університеті харчових технологій є все, аби досягти успіху й стати лідером, а кожна наша освітньо-професійна програма відкриває двері до неймовірних можливостей переконливо довели керівники і викладачі наших факультетів та інститутів, презентувавши свої підрозділи.

Факультет автоматизації і комп’ютерних систем представив декан Андрій Форсюк, факультет біотехнології та екологічного контрою – деканка Наталія Грегірчак, факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка – деканка Віта Цирульнікова, Навчально-науковий інститут економіки і управління – відповідальна за профорієнтацію, старша викладачка Ірина Ніколаєнко, Навчально-науковий інститут харчових технологій – директорка Оксана Кочубей-Литвиненко, Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І.С. Гулого – директор Сергій Блаженко.

Майбутні вступники дізналися про актуальні на ринку праці креативні спеціальності, адаптованість освітніх програм до кращих європейських практик, сучасну навчальну базу університету, потужну підтримку роботодавців, зарубіжні стажування наших здобувачів освіти, кар’єрні перспективи, які відкриваються перед ними з першого дня навчання, наших успішних випускників та багато іншого.

Навчаєшся у кращих – сам стаєш кращим! Тож, обирайте своє майбутнє з НУХТ – закладом вищої освіти зі 140-річною історією успіху, інноваційними підходами до навчального процесу та практичною орієнтованістю навчання!

Усіх, хто не зміг бути з нами сьогодні, чекаємо на наших наступних активностях. Слідкуйте за нашими анонсами, приєднуйтеся до комунікаційних каналів Приймальної комісії, факультетів та інститутів НУХТ! І вже зараз заплануйте собі нашу наступну зустріч – 25 січня 2025 року об 11:00 за київським часом!

Опублікований: 14-12-2024
Читайте також:
Зразок викладацької майстерності: відкрита лекція завідувачки кафедри харчової хімії

«Простота – це те, що найскладніше в світі; це остання межа досвідченості та останнє зусилля генія». Так сказав видатний митець Леонардо да Вінчі. Цим золотим правилом керуються викладачі кафедри харчової хімії, що іще раз підтвердила на своїй відкритій лекції завідувачка кафедри Світлана Бондаренко. Професорка вкотре підтвердила майстерність викла...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зразок викладацької майстерності: відкрита лекція завідувачки кафедри харчової хімії 19 березня 2024

У обговоренні співпраці закладів вищої освіти з ринком та їх інтеграції в ринкові програми взяли участь наші викладачі

На базі арт-простору НТУУ «КПІ ім. Ігоря Сікорського» «Білка» відбулася Конференція «ЗВО: Співпраця в епоху 4.0», присвячена питанням співпраці закладів вищої освіти з ринком та між собою, інтеграції в ринкові програми, що пропонують бізнес-асоціації та адаптації закладів вищої освіти до ринкових змін. Участь у заході взяв доцент кафедри автоматиза...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У обговоренні співпраці закладів вищої освіти з ринком та їх інтеграції в ринкові програми взяли участь наші викладачі 20 січня 2020

Цікаво про автоматизацію та робототехніку

Нещодавно цікаве про автоматизацію та робототехніку послухали здобувачі Полтавського та Вінницького фахових коледжів НУХТ. А розповів їм про це доцент кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка Микола Романов. Спікер виклав інформацію про системи автоматики різного рівня та їх призначення, починаючи ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікаво про автоматизацію та робототехніку 17 квітня 2025

Підвищують кваліфікацію в сфері HoReCa викладачі кафедри готельно-ресторанної справи

Контроль за безпекою харчування для підприємств ресторанного господарства з 20 вересня 2019 року здійснюється за новими правилами. Зокрема, найважливішим нововведенням для операторів, які надають послуги харчування, стало впровадження системи НАССР. Така вимога передбачена законом України «Про основні засади та вимоги до безпеки і якості харчових п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підвищують кваліфікацію в сфері HoReCa викладачі кафедри готельно-ресторанної справи 16 листопада 2020