Н У Х Т

Черговий теплий День відкритих дверей факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

22 лютого 2021

Черговий теплий День відкритих дверей факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

На факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу вже стало доброю традицією зустрічатися з абітурієнтами щодватижні по суботах.

20 лютого інформаційно-консультаційну підтримку майбутнім здобувачам вищої освіти забезпечували в.о. декана факультету Віта Цирульнікова, відповідальна за профорієнтаційну роботу факультету Віра Зуйко, заступниця декана по роботі зі студентами Олена Тищенко, завідувачка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олександра Нєміріч і доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяна Мірзодаєва.

На відеозв’язку цього дня були понад 80 слухачів із різних куточків нашої країни – міст Дніпро, Умань, Миколаїв, Кривий ріг, Славутич, Черкаси, Біла Церква, Маріуполь, Полтава, Вінниця, Львів, Київ і населених пунктів Львівської, Херсонської та Сумської областей.

Гостей профорієнтаційного онлайн-заходу об’єднало бажанням здобути освіту у сфері гостинності за спеціальностями 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм» і 181 «Харчові технології» (освітня програма «Технології харчування»).

Представники адміністрації факультету і гаранти освітніх програм познайомили присутніх в онлайні з особливостями організації навчального процесу, теоретичною і практичною підготовкою та перспективами працевлаштування у кращих засобах розміщення, ресторанних підприємствах і туристичних компаніях, а також крафтових виробництвах, кейтерингових компаніях, оздоровчих і аюрведичних центрах.

Звісно, найяскравіше представлення навчального процесу, можливостей для професійного, творчого і особистого розвитку в університеті може бути лише від студентів, тому до знайомства майбутніх вступників із факультетом долучилася Дарина Юрченко, яка лише минулого тижня успішно захистила кваліфікаційну магістерську роботу на «відмінно» (освітня програма «Технології в ресторанному господарстві») і отримала рекомендацію на отримання диплому з відзнакою. Вона щиро і яскраво згадала про неймовірні миті та події свого студентського життя, що навіть розчулила викладачів: про інститут кураторства факультету і психологічну-моральну підтримку першачків на кожному кроці під час адаптації до навчання, День першокурсника і Вечори факультетів, участь у студентських наукових конференціях і олімпіадах, Конкурсі на кращу академічну групу НУХТ, Кулінарному конкурсі й міжнародних кулінарних конкурсах у режимі онлайн під час адаптивного карантину, спортивних змаганнях, адже впродовж декількох років Дарина була капітаном волейбольної команди факультету і університету.

У другій частині зустрічі представники факультету детально та доступно відповідали на питання занепокоєних абітурієнтів.

Факультетська спільнота вдячна кожному, хто був цього дня з ними, а також відповідальному за профорієнтаційну роботу кафедри готельно-ресторанної справи Артему Ущаповському за технічну підтримку відеоконференції з нагоди Дня відкритих дверей і всім відповідальним, залученим від випускових кафедр до запрошення майбутніх вступників.

Організатори заходу сподіваються на продуктивність цієї профорієнтаційної зустрічі та з нетерпінням чекають на своїх сьогоднішніх гостей у рядах успішних студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу завтра! 

Опублікований: 22-02-2021
Читайте також:
Змістовне доповнення до професійної підготовки здобувачів

Здобувачі групи ХЕ-3-11 разом із своєю кураторкою, доценткою кафедри експертизи харчових продуктів Оксаною Мельник здійснили пізнавальну екскурсію до Національного музею медицини України, де ознайомилися з історією розвитку медичної науки в Україні – від найдавніших часів до сьогодення. Унікальна експозиція музею включає історичні фотографії, стар...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Змістовне доповнення до професійної підготовки здобувачів 16 квітня 2025

Активне дозвілля здобувачів-менеджерів: екскурсія на Recast Plastic і мінна безпека

Другокурсники освітньої програми «Менеджмент» разом із доценткою кафедри економіки праці та менеджменту Іриною Тюхою відвідали соціальне підприємство Recast Plastic. Екскурсія виявилася надзвичайно нестандартною, захопливою, в стилі «отримання вражень». Крім нових знань зі створення стартапів, особливостей сучасної кругової економіки, соціального ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Активне дозвілля здобувачів-менеджерів: екскурсія на Recast Plastic і мінна безпека 28 жовтня 2024

Вражаюче плідно працюють на карантині учасники наукового гуртка «Biotech»

Карантин – не час засмучуватися і байдикувати. Це унікальна можливість нарешті знайти час на давно забуті хобі, переглянути улюблений серіал чи фільм ще раз або, взагалі, почати вивчати щось нове, будь це іноземна мова чи гра на піаніно. Окрім цього перспектива «закрити усі хвости» здається все більш заманливою, і більшість студентів це успішно роб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вражаюче плідно працюють на карантині учасники наукового гуртка «Biotech» 24 квітня 2020

Поради від Стіва Джобса на черговому засіданні movie club

15 грудня відбулося обговорення промови Стіва Джобса перед студентами Стенфордського університету, яке організувала доцентка кафедри іноземних мов професійного спрямування Інна Форостюк. Кожний студент планує своє майбутнє, яке очікує його після закінчення університету. Що їм обрати? Яка робота буде цікава? Тож поради відомих людей завжди корисні....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Поради від Стіва Джобса на черговому засіданні movie club 16 грудня 2021