Н У Х Т

Черговий теплий День відкритих дверей факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

22 лютого 2021

Черговий теплий День відкритих дверей факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

На факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу вже стало доброю традицією зустрічатися з абітурієнтами щодватижні по суботах.

20 лютого інформаційно-консультаційну підтримку майбутнім здобувачам вищої освіти забезпечували в.о. декана факультету Віта Цирульнікова, відповідальна за профорієнтаційну роботу факультету Віра Зуйко, заступниця декана по роботі зі студентами Олена Тищенко, завідувачка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олександра Нєміріч і доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяна Мірзодаєва.

На відеозв’язку цього дня були понад 80 слухачів із різних куточків нашої країни – міст Дніпро, Умань, Миколаїв, Кривий ріг, Славутич, Черкаси, Біла Церква, Маріуполь, Полтава, Вінниця, Львів, Київ і населених пунктів Львівської, Херсонської та Сумської областей.

Гостей профорієнтаційного онлайн-заходу об’єднало бажанням здобути освіту у сфері гостинності за спеціальностями 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм» і 181 «Харчові технології» (освітня програма «Технології харчування»).

Представники адміністрації факультету і гаранти освітніх програм познайомили присутніх в онлайні з особливостями організації навчального процесу, теоретичною і практичною підготовкою та перспективами працевлаштування у кращих засобах розміщення, ресторанних підприємствах і туристичних компаніях, а також крафтових виробництвах, кейтерингових компаніях, оздоровчих і аюрведичних центрах.

Звісно, найяскравіше представлення навчального процесу, можливостей для професійного, творчого і особистого розвитку в університеті може бути лише від студентів, тому до знайомства майбутніх вступників із факультетом долучилася Дарина Юрченко, яка лише минулого тижня успішно захистила кваліфікаційну магістерську роботу на «відмінно» (освітня програма «Технології в ресторанному господарстві») і отримала рекомендацію на отримання диплому з відзнакою. Вона щиро і яскраво згадала про неймовірні миті та події свого студентського життя, що навіть розчулила викладачів: про інститут кураторства факультету і психологічну-моральну підтримку першачків на кожному кроці під час адаптації до навчання, День першокурсника і Вечори факультетів, участь у студентських наукових конференціях і олімпіадах, Конкурсі на кращу академічну групу НУХТ, Кулінарному конкурсі й міжнародних кулінарних конкурсах у режимі онлайн під час адаптивного карантину, спортивних змаганнях, адже впродовж декількох років Дарина була капітаном волейбольної команди факультету і університету.

У другій частині зустрічі представники факультету детально та доступно відповідали на питання занепокоєних абітурієнтів.

Факультетська спільнота вдячна кожному, хто був цього дня з ними, а також відповідальному за профорієнтаційну роботу кафедри готельно-ресторанної справи Артему Ущаповському за технічну підтримку відеоконференції з нагоди Дня відкритих дверей і всім відповідальним, залученим від випускових кафедр до запрошення майбутніх вступників.

Організатори заходу сподіваються на продуктивність цієї профорієнтаційної зустрічі та з нетерпінням чекають на своїх сьогоднішніх гостей у рядах успішних студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу завтра! 

Опублікований: 22-02-2021
Читайте також:
Перший випуск 2018 року відбувся у Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

30 січня 2018 року в актовій залі Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбулася урочиста подія – перший випуск груп 2018 року. Із привітальним словом до випускників звернулися  директор коледжу Віра Кузнецова,  духовний наставник,отець Михайло, голова державної кваліфікаційної комісії Володимир Васьків, батьки, викладач...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший випуск 2018 року відбувся у Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ 31 січня 2018

Викладачі й випускники кафедри управління персоналом та економіки праці зустрілися на професійному івенті

Викладачі й випускники кафедри управління персоналом та економіки праці зустрілися на професійному івенті – проекті «BICYCLE» від компанії HeadHunter Україна, провідного провайдера комплексних HR-рішень. Цього разу зустріч була організована за підтримки Deloitte Ukraine, а ключовими темами обговорень для ейчарів стали кращі практики роботодавців у ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі й випускники кафедри управління персоналом та економіки праці зустрілися на професійному івенті 10 травня 2018

В акредитованій лабораторії ДП «Укрметртестстандарт» провели лабораторне заняття викладачі кафедри експертизи харчових продуктів

У межах навчальної дисципліни «Вступ до харчових технологій» старші викладачі кафедри експертизи харчових продуктів Анастасія Чорна та Есма Халікова провели виїзне лабораторне заняття для студентів групи ХЕ 1-7 спеціальності «Технологічна експертиза та безпека харчових продуктів» в акредитованій лабораторії ДП «Укрметртестстандарт». ДП «Укрметртес...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В акредитованій лабораторії ДП «Укрметртестстандарт» провели лабораторне заняття викладачі кафедри експертизи харчових продуктів 05 грудня 2019

Формуємо культуру якості

27-28 червня в університеті з метою формування культури якості та підготовки до проведення акредитацій освітніх програм у 2022-2023 н. р. відбулися тренінги для гарантів. Організатори івентів – фахівці Центру моніторингу якості і координації освітньої діяльності НУХТ. Спікерами виступили гаранти освітніх програм, що пройшли акредитацію за новими ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Формуємо культуру якості 29 червня 2022