Н У Х Т

Час на проходження національного мультипредметного тесту збільшено

04 травня 2022

Час на проходження національного мультипредметного тесту збільшено

3 травня 2022 року міністр освіти і науки Сергій Шкарлет повідомив, що Український центр оцінювання якості освіти проаналізував перебіг демонстраційного тесту в онлайн-середовищі та відведений час на завдання. Комісія підтвердила, що певна частка учасників не встигає виконувати останні завдання тесту.

Також він зазначив, що освітяни та батьки впевнені, що тест є змістовим, комплексним, неперевантаженим і стане дієвим інструментом відбору вступників до закладів вищої освіти в умовах повномасштабної війни. Утім, педагоги та батьки вступників одноголосно зазначили, що відведеного на виконання трьох блоків завдань часу замало.

Застороги педагогів, абітурієнтів і їхніх батьків, а також реальні статистичні дані проходження тестування переконали організаторів, що тривалість тесту необхідно продовжити до 120 хвилин.

Нагадаємо, понад 400 тисяч осіб сформували реєстраційні картки для участі в національному мультипредметному тесті.

Протягом найближчих двох-чотирьох днів вони отримають смс-повідомлення від Centr_ZNО, де буде зазначене прізвище потенційного учасника національного мультипредметного тесту, а також логін і пароль – дані для входу на Інформаційну сторінку.

Цю інформацію необхідно зберегти, оскільки вона буде потрібна для входу на Інформаційну сторінку:

- у травні, коли буде потрібно підтвердити своє бажання проходити НМТ і повідомити організаторів про те, у якому регіоні учасник тестування перебуватиме в липні;
- напередодні тестування, щоб дізнатися про дату, час і місце проходження НМТ і  самостійно сформувати запрошення-перепустку;
- для отримання результатів НМТ.

Якщо хтось помилився, вказуючи номер свого мобільного телефону, і найближчим часом не отримає відповідне смс-повідомлення, то з 12 до 19 травня зможе зателефонувати на спеціальну «гарячу лінію» і дізнатися про логін і пароль.

Педагоги часто допомагають учням реєструватися на тестування, тож дехто замість свого номера телефону зазначив номер за зразком, тобто телефон учителя. Педагогів, які отримають повідомлення з даними для входу на інформаційні сторінки учасників тестування, просять переслати їх адресатам.

Опублікований: 04-05-2022
Читайте також:
Професор кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління зустрівся зі студентами київського коледжу

Професор кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління Вячеслав Іващук зустрівся зі здобувачами освітнього ступеню «молодший спеціаліст» Київського коледжу міського господарства, що навчаються за спорідненими зі спеціальностями нашого університету – 183 «Технології захисту навколишнього середовища» та 151 «Автоматизація та комп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професор кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління зустрівся зі студентами київського коледжу 24 грудня 2019

Першокурсники Навчально-наукового інституту харчових технологій знайомляться з гігантами галузі

Студенти  групи ТІ-1-4 Навчально-наукового інституту харчових технологій разом із доцентом кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Ольгою Чернюшок побували у виробничих цехах ПрАТ «Оболонь». ПрАТ «Оболо́нь» - корпорація з виробництва пива, безалкогольних і слабоалкогольних напоїв, мінеральної води. Окрім цього, компанія має дозволи на гуртову...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсники Навчально-наукового інституту харчових технологій знайомляться з гігантами галузі 12 грудня 2018

Усе про Технічний регламент на косметичну продукцію дізналася доцентка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Доцентка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Наталія Сабадаш взяла участь у онлайн-вебінарі, організованому Асоціацією «Парфумерія та Косметика України». Уже 3 серпня 2022 року Технічний регламент на косметичну продукцію (ТР) буде введений у дію, саме тому під час заходу розповідали про зміни, що ч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усе про Технічний регламент на косметичну продукцію дізналася доцентка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 07 липня 2021

Освітній ступінь «бакалавр» здобули заочники кафедри технології молока і молочних продуктів

На кафедрі технології молока і молочних продуктів відбувся захист дипломних робіт студентів заочної форми навчання на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» та 181 «Харчові технології», професійного спрямування «Технології зберігання, консервування та переробки молока». Екзаменаційн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Освітній ступінь «бакалавр» здобули заочники кафедри технології молока і молочних продуктів 28 лютого 2019