Н У Х Т

Бути грамотним – модно, престижно!

29 жовтня 2024

Бути грамотним – модно, престижно!

Доцентка кафедри гуманітарних дисциплін Людмила Приблуда взяла участь у онлайн-семінарі «Інноваційні підходи до вдосконалення мовної грамотності, підвищення володіння державною мовою через сучасні інструменти», який проходив у рамках Дня української писемності та мови.

Семінар, організований Вищою школою публічного управління спільно з Національним агентством України з питань державної служби та Національною комісією зі стандартів державної мови, було присвячено інноваційним підходам щодо вдосконалення володіння державною мовою, підвищення ефективності роботи з документами за допомогою сучасних технологій.

Наша викладачка ознайомила учасників семінару з практичними підходами до перевірки правопису, стилістики текстів, звернула увагу на новітні інструменти вдосконалення мовних навичок.

Плекаймо мову!

Опублікований: 29-10-2024
Читайте також:
Незабутні враження отримали студенти й викладачі кафедри технології цукру та підготовки води

Важливою складовою успішного навчання є правильний відпочинок. Викладачі кафедри технології цукру та підготовки води намагаються давати студентам всебічні знання, які стосуються не тільки обраних предметів. Студенти та викладачі часто відвідують події культурно-освітнього спрямування: вистави, виставки, літературно-мистецькі презентації, дискусії, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Незабутні враження отримали студенти й викладачі кафедри технології цукру та підготовки води 01 квітня 2019

Атестація здобувачів вищої освіти бакалаврського рівня за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» заочної форми навчання

На кафедрі готельно-ресторанної справи у формі атестаційного екзамену відбулася атестація здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» бакалаврського рівня заочної та заочної скороченої форм навчання. Привітали студентів і побажали їм успішно продемонструвати наб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Атестація здобувачів вищої освіти бакалаврського рівня за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» заочної форми навчання 18 лютого 2022

Моніторинг, звітність і верифікація викидів парникових газів – фахівці НУХТ обговорюють перспективи закону

20 листопада на платформі Міжнародного форуму для сталого розвитку бізнесу відбулося спільне засідання Комітету підприємців з питань природокористування та охорони довкілля при Торгово-промисловій палаті України, громадської ради Мінекоенерго, експертів та аудиторів. Це була дуже динамічна та цікава дискусія щодо законопроекту «Про засади монітори...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Моніторинг, звітність і верифікація викидів парникових газів – фахівці НУХТ обговорюють перспективи закону 22 листопада 2019

Магістранти з інжинірингу фармацевтичних виробництв планують свою освітню й наукову траєкторію

Доцент кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв Олексій Губеня та фахівці Центру моніторингу якості і координації освітньої діяльності університету разом із магістрантами з інжинірингу фармацевтичних виробництв обговорили вибір дисциплін, які вивчатимуться в магістратурі. Далі, на ряді позитивних і негативних прикладів діяльно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти з інжинірингу фармацевтичних виробництв планують свою освітню й наукову траєкторію 07 вересня 2021