Н У Х Т

Завідувач Підготовчого відділення поспілкувалася з батьками випускників київської гімназії «Потенціал»

03 жовтня 2018

Завідувач Підготовчого відділення поспілкувалася з батьками випускників київської гімназії «Потенціал»

З 1 жовтня стартував навчальний рік на Підготовчому відділенні Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету. Триває активна профорієнтаційна робота серед учнівської молоді та їх батьків. У вересні завідувач Підготовчого відділення Валентина Кудіна  відвідала батьківські збори в гімназії «Потенціал» (співпраця з цим закладом триває вже 14 років).

Зустріч розпочалася з розповіді про історію створення університету та ознайомлювальної профорієнтаційної презентації про Національний університет харчових технологій, його інститути і факультети, спеціальності та спеціалізації, підготовку з яких здійснює університет. Фахівець наголосила, що НУХТ є одним із провідних вишів країни у галузі технологій харчового виробництва, біотехнологій, інформаційних технологій та туристичного бізнесу, а також механічного інжинірингу та енергетичного менеджменту тощо. Також завідувач Підготовчого відділення дала відповіді на численні питання щодо організації роботи профільного класу та перспектив навчання в університеті.

Наприкінці батьки отримали рекламні буклети про університет і кафедри, тож тепер мають всю необхідну інформацію, щоб зважено підійти до вибору спеціальності, за якою вступатимуть на навчання їх діти. 

Крім того, завідувач Підготовчого відділення запросила вчителів, батьків та їх дітей відвідати День відкритих дверей НУХТ, який відбудеться 6 жовтня 2018 р.

 

Опублікований: 03-10-2018
Читайте також:
Мистецька мандрівка здобувачів

Сонячним вересневим днем здобувачі групи ТХ-3-5ск разом зі своєю  наставницею, доценткою кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Оленою Кохан відвідали виставковий простір PinchukArtCentre, що розташований в самому серці столиці України, неподалік від НУХТ. По дорозі до локації здобувачі натрапили на ще один арт-об’єкт – мініатю...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мистецька мандрівка здобувачів 25 вересня 2023

Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ нагороджений золотою медаллю за міжнародне співробітництво

19-21 квітня 2018 року Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ взяв участь у 33-й міжнародній спеціалізованій виставці «Освіта та кар’єра-2018», яка працювала у Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім» (м. Київ). Коледж представили заступник директора з навчально-виховної роботи Олеся Стах...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ нагороджений золотою медаллю за міжнародне співробітництво 23 квітня 2018

Вибір хімічного реактора – від теорії до практики: гостьова лекція для здобувачів освіти спеціальності «Хімічна технологія»

Днями відбулася гостьова лекція для студентів освітньо-професійної програми «Хімічна технологія» спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія», яку на запрошення  доцентки Тетяни Бойчук прочитав генеральний директор ТОВ «УКРІНТЕКС» Олександр Топка. Лекція від фахівця-практика була надзвичайно цінною та корисною для здобувачів і викладачів, а...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вибір хімічного реактора – від теорії до практики: гостьова лекція для здобувачів освіти спеціальності «Хімічна технологія» 10 листопада 2022

Продукцію вітчизняних виробників пива і безалкогольних напоїв оцінюють наші фахівці

5-6 серпня 2021 року відбувся ХХІV професійний Міжнародний конкурс пива, безалкогольних, слабоалкогольних напоїв, зброджених напоїв, мінеральних і питних вод, солоду пивоварного, який щорічно у серпні проводить Приватне акціонерне товариство «УКРПИВО». У конкурсі взяли участь 32 підприємства галузі, які подали 128 зразків своєї продукції, в т.ч. п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продукцію вітчизняних виробників пива і безалкогольних напоїв оцінюють наші фахівці 09 серпня 2021