Н У Х Т

Бум на факультативний курс англійської мови з підготовки до вступу в магістратуру на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

11 квітня 2019

Бум на факультативний курс англійської мови з підготовки до вступу в магістратуру на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

Цьогоріч на кафедрі іноземних мов професійного спрямування своєрідний бум на факультативний курс з англійської мови з підготовки студентів-бакалаврів до вступу в магістратуру нашого університету. Кількість бажаючих вже сягнула 54! Задіяні кращі сертифіковані викладачі кафедри.

Слухачі факультативних занять – це студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій, факультету біотехнології та екологічного контролю, факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, Навчально-наукового інженерно-технічного інститут ім. акад. І.С.Гулого.

Сучасні вимоги до вступного екзамену з іноземної мови  для зарахування на навчання для здобуття освітнього ступеня «магістр» базуються на вимогах рівня володіння іноземною мовою В2, який є стандартом для ступеня «бакалавр» і є загальним для студентів різних спеціальностей.

Саме тому слухачі факультативних занять під керівництвом в.о. завідувача кафедри Олени Галинської активно розвивають і «відшліфовують» свої вміння і навички читання, перекладу та розуміння оригінальних текстів як загальної, так і професійної тематики, формують граматичні навички, мовленнєві компетенції, і матимуть усі шанси вступити до магістратури, отримавши високі бали з іноземної мови, та бути зарахованими на місця державного замовлення.

Опублікований: 11-04-2019
Читайте також:
Принципи досліджень за допомогою «електронного носа» вивчали викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся науковий семінар «Інтелектуальна мультисенсорна система для вирішення задачі оцінки якості харчових продуктів» за участю асистента кафедри експертизи харчових продуктів Асі Калініченко. Під час семінару Ася Калініченко пояснила схему аналізу даних «електронного носа» на базі п’...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Принципи досліджень за допомогою «електронного носа» вивчали викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 28 листопада 2019

Аспіранти спеціальності «Харчові технології» продовжують ділитися зі здобувачами науковими знаннями та досвідом

Аспірант кафедри технології молока і молочних продуктів Анатолій Лукащук, який має значний науково-практичний досвід роботи на посаді головного технолога ТОВ «Науково-виробнича організація «Лактол Інтернейшнл», був запрошений лекторкою вибіркової освітньої компоненти «Натуральні технологічно-функціональні інгредієнти у харчових технологіях», профес...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Аспіранти спеціальності «Харчові технології» продовжують ділитися зі здобувачами науковими знаннями та досвідом 26 березня 2025

Новий науковий рік із «Cella mirabilis»

Науково-дослідна робота студентів є тим особливим компонентом освітнього процесу на кафедрі біотехнології і мікробіології, який дозволяє не тільки підвищити якість підготовки фахівців-біотехнологів, здатних творчо мислити і самостійно вирішувати складні завдання, пов’язані з невизначеністю умов біотехнологічних систем, але також є одним із найважли...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий науковий рік із «Cella mirabilis» 20 січня 2023

До вебінарів науковців Копенгагенського університету (Данія) долучилися викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

18 листопада 2021 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін, доценти Ірина Корецька, Людмила Дейниченко, Олена Павлюченко, Ігор Устименко, старший викладач Володимир Захаров та асистентка Марина Гулевата взяли участь у серії вебінарів кафедри харчових наук Копенгагенського університету «Стійке пиво...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До вебінарів науковців Копенгагенського університету (Данія) долучилися викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 19 листопада 2021