Н У Х Т

Будапештський технологічно-економічний університет пропонує допомогу…

04 березня 2022

Будапештський технологічно-економічний університет пропонує допомогу…

Дорогі колеги, перш за все, дозвольте висловити наші співчуття. Ми вражені тим, що відбувається у вашій країні. Нам майже неможливо уявити, що ви, ваші близькі та громадяни країни щодня переживаєте. Ми усвідомлюємо, що зараз головне – це захистити життя, головна мета – пережити це божевілля.

Керівництво Будапештського технологічно-економічного університету та співробітники нашого університету також намагаються координувати свої дії з українськими університетами-партнерами та пропонують безпосередню допомогу студентам і співробітникам закладів, які вимушені покинути Україну. Ми, як одна з дослідницьких груп на кафедрі прикладної біотехнології та харчової науки нашого університету, намагаємося підтримувати цю координацію та якнайшвидшу допомогу в галузі, у якій ми спеціалізуємося. Члени нашої дослідницької групи працюють над аналізом харчових продуктів, безпекою харчових продуктів, алергенів і різних галузей зернових наук. (http://www.ch.bme.hu/en/research/department/abet/).

Наш заклад надає відомчі робочі місця та інфраструктуру для науковців із університетів-партнерів, які приїжджають з України, здійснює прийом, наставництво та інтеграцію їх студентів у освіту, надаючи семестрове прослуховування, отримання кредитів і спортивні можливості. Робоча група з плану гендерної рівності BME та Рада підтримки талантів організовують програми розвитку для маленьких дітей із сімей біженців.

Якщо у вас є якісь особливі запитання або запити на додаток до вищезазначеного, будь ласка, повідомте нам. Ми намагаємося допомогти вам у міру своїх можливостей. Бережіть себе!

Всього найкращого від імені всіх моїх колег,

Шандор Тьомоськозі кандидат наук, керівник наукової групи Будапештського університету технологій та економіки, кафедра прикладної біотехнології та харчової науки, дослідницька група науки про зернові та якість їжі

Опублікований: 04-03-2022
Читайте також:
Зі сучасними тенденціями у сфері фінансових технологій знайомляться викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Асистентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Марія Омельченко долучилася до семінару «FinTech Soft-landing», організованого за підтримки Erasmus Centre for Entrepreneurship і присвяченого сучасним тенденціям у сфері фінансових технологій та їхньому впливу на освіту й бізнес. Захід мав на меті надати учасникам глибоке розуміння ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зі сучасними тенденціями у сфері фінансових технологій знайомляться викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 03 березня 2025

Підтримання імунітету завдяки правильному харчуванню – майстер-клас від Міжнародного інституту інтегративної нутриціології

18 і 19 січня викладачі та магістранти кафедри технології оздоровчих продуктів мали нагоду долучитися до майстер-класу «Нутрикухня імунітету», проведеного у онлайн-форматі фахівцями Міжнародного інституту інтегративної нутриціології. Основне завдання майстер-класу організатори сформулювали так: «Розкриваємо секрети та вміння керувати своїм здоров’...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підтримання імунітету завдяки правильному харчуванню – майстер-клас від Міжнародного інституту інтегративної нутриціології 21 січня 2022

Діалог на рівних: насичений перший день NUFT Career Chance 2024

На календарі – середина березня, а отже в нашому університеті настав час кар’єрних інтенсивів від відділу працевлаштування випускників. Попри всі виклики й труднощі воєнного часу, весняний NUFT Career Chance стартував, як і було заплановано, 19 березня. Захід відкрив ректор, професор Олександр Шевченко, який тепло привітав роботодавців в нашому ун...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Діалог на рівних: насичений перший день NUFT Career Chance 2024 19 березня 2024

Навчання – триває!

11 квітня 2022 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулися успішні захисти курсових проєктів із дисципліни «Основи проєктування закладів ресторанного господарства» здобувачами освітнього ступеня «бакалавр» другого курсу спеціальності «Харчові технології», освітньої програми «Технології харчування» скороченого терміну на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навчання – триває! 14 квітня 2022