Н У Х Т

Будапештський технологічно-економічний університет пропонує допомогу…

04 березня 2022

Будапештський технологічно-економічний університет пропонує допомогу…

Дорогі колеги, перш за все, дозвольте висловити наші співчуття. Ми вражені тим, що відбувається у вашій країні. Нам майже неможливо уявити, що ви, ваші близькі та громадяни країни щодня переживаєте. Ми усвідомлюємо, що зараз головне – це захистити життя, головна мета – пережити це божевілля.

Керівництво Будапештського технологічно-економічного університету та співробітники нашого університету також намагаються координувати свої дії з українськими університетами-партнерами та пропонують безпосередню допомогу студентам і співробітникам закладів, які вимушені покинути Україну. Ми, як одна з дослідницьких груп на кафедрі прикладної біотехнології та харчової науки нашого університету, намагаємося підтримувати цю координацію та якнайшвидшу допомогу в галузі, у якій ми спеціалізуємося. Члени нашої дослідницької групи працюють над аналізом харчових продуктів, безпекою харчових продуктів, алергенів і різних галузей зернових наук. (http://www.ch.bme.hu/en/research/department/abet/).

Наш заклад надає відомчі робочі місця та інфраструктуру для науковців із університетів-партнерів, які приїжджають з України, здійснює прийом, наставництво та інтеграцію їх студентів у освіту, надаючи семестрове прослуховування, отримання кредитів і спортивні можливості. Робоча група з плану гендерної рівності BME та Рада підтримки талантів організовують програми розвитку для маленьких дітей із сімей біженців.

Якщо у вас є якісь особливі запитання або запити на додаток до вищезазначеного, будь ласка, повідомте нам. Ми намагаємося допомогти вам у міру своїх можливостей. Бережіть себе!

Всього найкращого від імені всіх моїх колег,

Шандор Тьомоськозі кандидат наук, керівник наукової групи Будапештського університету технологій та економіки, кафедра прикладної біотехнології та харчової науки, дослідницька група науки про зернові та якість їжі

Опублікований: 04-03-2022
Читайте також:
Доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів познайомив магістрів із функціонуванням найкращого делікатес-маркету України

Доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Олег Галенко організував виїзне заняття магістрантам кафедри в найкращому делікатес-маркеті України Le Silpo. Керуюча компанії Галина Дрейт особисто провела розширену екскурсію для наших студентів по всіх відділах і виробництвах маркету та ознайомила їх із ноу-хау, які впроваджені в останні роки ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів познайомив магістрів із функціонуванням найкращого делікатес-маркету України 17 травня 2018

Особливості бухгалтерського обліку в Канаді на гостьовій лекції для наших здобувачів

3 червня на кафедрі обліку і аудиту Навчально-наукового інституту економіки і управління відбулася зустріч викладачів і здобувачів спеціальності 071 «Облік і оподаткування» з аналітиком із управління грошовими засобами AGS Automotive Systems (Торонто, Канада) Мариною Морозов. Фахівчиня розповідала про особливості роботи бухгалтера в Канаді, окресл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Особливості бухгалтерського обліку в Канаді на гостьовій лекції для наших здобувачів 06 червня 2022

Свою фахову кваліфікацію підтвердили бакалаври і магістри кафедри технології цукру і підготовки води

На кафедрі технології цукру і підготовки води завершилися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «Бакалавр» заочної скороченої форми навчання і здобувачів вищої освіти освітнього ступеню «Магістр» денної та заочної форм навчання. Роботу Екзаменаційної комісії по захисту кваліфікаційних робіт бакалаврів зі спеціаль...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свою фахову кваліфікацію підтвердили бакалаври і магістри кафедри технології цукру і підготовки води 24 лютого 2021

Досвід колег у диджиталізації освіти вивчали викладачі кафедри технології молока і молочних продуктів

Доцентки Тетяна Осьмак і Ульяна Кузьмик та асистентка Оксана Басс кафедри технології молока і молочних продуктів відвідали вебінар у рамках проєкту «Ініціатива академічної доброчесності та якості освіти» по обміну досвідом у диджиталізації освіти «The Unicheck educational community», що відбувся за участі спікерів із провідних закладів освіти Харко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвід колег у диджиталізації освіти вивчали викладачі кафедри технології молока і молочних продуктів 02 листопада 2020