14 червня в оnline-форматі на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів відбулися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Харчові технології та інженерія».
Екзаменаційну комісію очолив завідувач кафедри, професор Василь Пасічний. До складу комісії увійшли доценти Ігор Страшинський, Олександра Гащук та Олег Галенко (секретар ЕК).
Представлені здобувачами освіти роботи охопили широких спектр виробництв – птахопереробні підприємства, ковбасні та напівфабрикатні цехи.
Під час захисту своїх випускних робіт четвертокурсники продемонстрували уміння самостійно вирішувати практичні та інженерні питання; врахували досягнення науки і техніки, досвід роботи провідних підприємств, а також використали основні норми з проєктування промислових підприємств, впровадження ресурсозберігаючих технологій, зуміли спроєктувати виробництва з урахуванням вимог охорони праці та охорони навколишнього середовища.
Члени екзаменаційної комісії відзначили високий рівень теоретичної підготовки студентів, актуальність і практичну спрямованість їхніх робіт, вільне володіння матеріалом і впевнені відповіді на запитання. За результатами успішного захисту кваліфікаційних бакалаврських робіт усім здобувачам-випускникам присвоєно освітньо-кваліфікаційний рівень «Бакалавр».
Після оголошення результатів, голова ЕК, професор Василь Пасічний побажав випускникам мирного неба, плідних звершень, міцного здоров’я та висловив надію зустрітися з кожним із них на вступних іспитах до магістратури кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів.