Н У Х Т

Блискучі захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів

14 червня 2024

Блискучі захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів

14 червня в оnline-форматі на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів відбулися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Харчові технології та інженерія».

Екзаменаційну комісію очолив завідувач кафедри, професор Василь Пасічний. До складу комісії увійшли доценти Ігор Страшинський, Олександра Гащук та Олег Галенко (секретар ЕК).

Представлені здобувачами освіти роботи охопили широких спектр виробництв – птахопереробні підприємства, ковбасні та напівфабрикатні цехи.

Під час захисту своїх випускних робіт четвертокурсники продемонстрували уміння самостійно вирішувати практичні та інженерні питання; врахували досягнення науки і техніки, досвід роботи провідних підприємств, а також використали основні норми з проєктування промислових підприємств, впровадження ресурсозберігаючих технологій, зуміли спроєктувати виробництва з урахуванням вимог охорони праці та охорони навколишнього середовища.

Члени екзаменаційної комісії відзначили високий рівень теоретичної підготовки студентів, актуальність і практичну спрямованість їхніх робіт, вільне володіння матеріалом і впевнені відповіді на запитання. За результатами успішного захисту кваліфікаційних бакалаврських робіт усім здобувачам-випускникам присвоєно освітньо-кваліфікаційний рівень «Бакалавр».

Після оголошення результатів, голова ЕК, професор Василь Пасічний побажав випускникам мирного неба, плідних звершень, міцного здоров’я та висловив надію зустрітися з кожним із них на вступних іспитах до магістратури кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів.

Опублікований: 14-06-2024
Читайте також:
Онлайн-екскурсії майбутніх експертів на виробництва

7-8 червня здобувачі групи ХЕ-1-9 разом зі своєю наставницею, доценткою кафедри експертизи харчових продуктів Анастасією Чорною відвідали в онлайн-форматі хлібопекарське виробництво і міжнародну компанію з виробництва харчових продуктів Danonе. 7 червня знайомилися як із безперервним виробництвом, так і періодичними способами виробництва; виготовл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Онлайн-екскурсії майбутніх експертів на виробництва 09 червня 2023

Інформація від дирекції Студмістечка НУХТ: графік поселення і перелік документів для поселення і для реєстрації та постановки на військовий облік

Дирекція і колектив Студентського містечка нашого університету щиро вітають усіх здобувачів із початком нового навчального року, а першокурсників зі вступом до НУХТ і надають графік поселення і перелік документів, необхідних для поселення у гуртожитки університету, а для першокурсників ще й перелік документів для реєстрації і постановки на військов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інформація від дирекції Студмістечка НУХТ: графік поселення і перелік документів для поселення і для реєстрації та постановки на військовий облік 21 серпня 2020

Тиждень циклової комісії загальноосвітніх дисциплін Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ

З 14 по18 травня 2018 року в Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ тривав тиждень циклової комісії загальноосвітніх дисциплін, який запам’ятався розмаїттям заходів і форм їх проведення. 14 травня викладач Еліна Романишина провела історичну подорож «Українські витоки космонавтики: безмежне майбутнє та історія сьогодення». Під час заходу сту...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тиждень циклової комісії загальноосвітніх дисциплін Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ 22 травня 2018

Наші спеціальності – у ТОПі за кількістю поданих вступниками заяв

Інформаційною системою «Вступ.ОСВІТА.UA» складений рейтинг спеціальностей за кількістю поданих вступниками заяв на навчання для здобуття ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти за всіма формами навчання. Серед найбільш популярних серед вступників майже всі спеціальності нашого університету. Зокрема, до ТОП-20 увійшли «Комп’ют...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші спеціальності – у ТОПі за кількістю поданих вступниками заяв 07 серпня 2023