Н У Х Т

Благодійна ініціатива студентської ради факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка

15 березня 2024

Благодійна ініціатива студентської ради факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка

Студентська рада факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка у рамках великого збору коштів НУХТ на підтримку ЗСУ ініціювала благодійну лотерею.

Розіграш проходив на сторінці факультету у соціальній мережі Instagram @hrtb_official. Зробивши донат, можна було виграти неймовірні смаколики від талановитих кондитерів факультету.

Благодійні лоти – ніжне французьке печиво «Мадлен», десерт «Ескімо», сет патріотичних імбирних пряників «Слава ЗСУ! Слава Україні!» приготували студентки Анастасія Заєць, Поліна Ляхович та Ірина Сич.

До благодійної ініціативи долучились здобувачі освіти, викладачі факультету та університету. Завдяки спільним зусиллям вдалося зібрати понад 3 000 грн. Кошти будуть використані для потреб Захисників і Захисниць, які перебувають на лікуванні у військовому шпиталі.

Дякуємо всім за ваші донати. Це – наше «Дякую» Захисникам і Захисницям України!

Опублікований: 15-03-2024
Читайте також:
Як профорієнтацію у Яготині проводили

На вулиці нині друга половина квітня і добігає до закінчення цей навчальний рік. У студентів невдовзі розпочнеться звичний для всіх модульний контроль і настануть довгоочікувані канікули. А у школярів і абітурієнтів лише розпочнеться «гаряча» пора щодо подальшого вибору: чим займатися, куди вступати? Саме тому, аби трішечки полегшити вибір і розпо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як профорієнтацію у Яготині проводили 19 квітня 2019

Звітує ректор: відбулася Конференція трудового колективу університету

Добігає кінця календарний рік, а отже настав час ректорові Олександру Шевченку звітувати перед колективом університету щодо виконання умов контракту №1-47 від 23 грудня 2020 року з Міністерством освіти і науки України та основних показників діяльності НУХТ за 2023 рік. Тож, 21 грудня у актовій залі відбулася Конференція трудового колективу універси...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Звітує ректор: відбулася Конференція трудового колективу університету 21 грудня 2023

Харчова безпека у фокусі: міждисциплінарний діалог Києва і Харкова

6 травня 2025 року доктор технічних наук, професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін прочитав гостьову лекцію на тему «Методологічні концепції системи управління безпечністю харчової продукції – системи HACCP» магістрантам Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна у межах вивчення ними дисципліни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Харчова безпека у фокусі: міждисциплінарний діалог Києва і Харкова 07 травня 2025

Фахівці Інституту післядипломної освіти НУХТ підвищили кваліфікацію працівників виноробної галузі

Літо у навчальних закладах – пора канікул і відпусток. Але не для фахівців інститутів післядипломної освіти нашого університету. Нагадаємо, їх у структурі нашого навчально-наукового комплексу два – у Києві і в Одесі. Одеський інститут післядипломної освіти НУХТ активно проводить курси підвищення кваліфікації для працівників харчових підприємств вп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці Інституту післядипломної освіти НУХТ підвищили кваліфікацію працівників виноробної галузі 20 липня 2018