Н У Х Т

Біотехнологи відкрили марафон профорієнтаційних зустрічей

14 вересня 2023

Біотехнологи відкрили марафон профорієнтаційних зустрічей

Щоб зацікавити майбутніх вступників нашим університетом і допомогти з вибором майбутньої професії студенти-біотехнологи групи БТ-2-1 Максим Клименко та Вікторія Самойленко відкрили марафон профорієнтаційних зустрічей із випускною групою біохімічного напрямку Технічного ліцею міста Києва та запросили їх до дружної сім’ї факультету біотехнології та екологічного контролю (БТЕК).

Зустріч розпочалась із ознайомленням майбутніх вступників із історією нашого університету та факультету БТЕК. Були продемонстровані презентаційні матеріали. Доповідачі проінформували ліцеїстів про переваги навчання за спеціальностями 162 «Біотехнології та біоінженерія» та 101 «Екологія» саме у НУХТ. А це і висока якість освіти, яка була підтверджена акредитацією на найвищу оцінку А, і співпраця університету з різними відомими фармацевтичними та промисловими компаніями, що пропонують стажування та працевлаштування студентам факультету. Розповіли також і про дослідні лабораторії кафедр, ґрунтовну практичну підготовку та про гуртки, що функціонують на кафедрі біотехнології і мікробіології (Cella mirabilis та BIOTECH).

Ліцеїсти уважно вислухали наших другокурсників, й задали свої запитання, зокрема про власний досвід навчання в університеті і отримали чесні та ґрунтовні відповіді на них. Учням роздали буклети для ознайомлення з університетом, факультетом БТЕК і кафедрою біотехнології і мікробіології.

Впевнені, що ця зустріч була корисною для ліцеїстів і в майбутньому будемо раді зустріти їх уже студентами НУХТ.

Вдячні педагогічному складу Технічного ліцею м. Києва за можливість проведення профорієнтаційного заходу!

Опублікований: 14-09-2023
Читайте також:
Усе про прянощі в аюрведичній дієтології на гостьовій лекції

Лікарка-дієтологиня, спеціалістка з аюрведичної медицини та дієтології Центру здоров’я «Аюрведа-192» Анна Осипенко в межах навчальних дисциплін «Технології аюрведичної харчової продукції» та «Інноваційні ресторанні технології» прочитала лекцію для здобувачів освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійних програм «Технології дієтичної та аюрведич...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усе про прянощі в аюрведичній дієтології на гостьовій лекції 22 грудня 2022

До вершин uniRank

Згідно з черговим uniRank University Ranking  (4 International Colleges&Universities) наш навчальний заклад у 2024 році посідає 35 місце серед українських і 4754-е  місце серед світових університетів. Однойменна австралійська компанія 4ICU публікує свій рейтинг з 2005 року, оцінюючи понад 11 тисяч закладів вищої освіти світу за популярністю їх...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До вершин uniRank 26 серпня 2024

Зони елітарної освіти на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

У межах вивчення дисципліни «Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства. Модуль 1. Якість та безпечність харчових продуктів з основами НАССР» здобувачі бакалаврської освітньої програми «Технології харчування» під керівництвом гаранта програми, професора кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олега Кузьміна взяли...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зони елітарної освіти на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 20 грудня 2023

Першокурсники-менеджери гуляють столицею…

Здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» групи МН-1-6, що навчаються за спеціальністю 073 «Менеджмент», освітньо-професійною програмою «Менеджмент» побували на екскурсії по історичних пам’ятках м. Києва. Зокрема, студенти подолали маршрут від Золотих воріт до Софії Київської, пройшли до Андріївської церкви, Київського дитинця й Десятинної церкви, а...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсники-менеджери гуляють столицею… 29 вересня 2023