Н У Х Т

Біотехнологи відкрили марафон профорієнтаційних зустрічей

14 вересня 2023

Біотехнологи відкрили марафон профорієнтаційних зустрічей

Щоб зацікавити майбутніх вступників нашим університетом і допомогти з вибором майбутньої професії студенти-біотехнологи групи БТ-2-1 Максим Клименко та Вікторія Самойленко відкрили марафон профорієнтаційних зустрічей із випускною групою біохімічного напрямку Технічного ліцею міста Києва та запросили їх до дружної сім’ї факультету біотехнології та екологічного контролю (БТЕК).

Зустріч розпочалась із ознайомленням майбутніх вступників із історією нашого університету та факультету БТЕК. Були продемонстровані презентаційні матеріали. Доповідачі проінформували ліцеїстів про переваги навчання за спеціальностями 162 «Біотехнології та біоінженерія» та 101 «Екологія» саме у НУХТ. А це і висока якість освіти, яка була підтверджена акредитацією на найвищу оцінку А, і співпраця університету з різними відомими фармацевтичними та промисловими компаніями, що пропонують стажування та працевлаштування студентам факультету. Розповіли також і про дослідні лабораторії кафедр, ґрунтовну практичну підготовку та про гуртки, що функціонують на кафедрі біотехнології і мікробіології (Cella mirabilis та BIOTECH).

Ліцеїсти уважно вислухали наших другокурсників, й задали свої запитання, зокрема про власний досвід навчання в університеті і отримали чесні та ґрунтовні відповіді на них. Учням роздали буклети для ознайомлення з університетом, факультетом БТЕК і кафедрою біотехнології і мікробіології.

Впевнені, що ця зустріч була корисною для ліцеїстів і в майбутньому будемо раді зустріти їх уже студентами НУХТ.

Вдячні педагогічному складу Технічного ліцею м. Києва за можливість проведення профорієнтаційного заходу!

Опублікований: 14-09-2023
Читайте також:
Про якість та безпечність харчових продуктів

Ще одна подія відбулася на кафедрі біотехнології і мікробіології – доцент кафедри Ольга Слободян прочитала відкриту лекцію «Забезпечення якості та безпечності харчових продуктів» з дисципліни «Біобезпека та якість продуктів харчування» для здобувачів-магістрів спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія». Лектор із використанням мультимедійно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про якість та безпечність харчових продуктів 04 листопада 2019

Висока мета магістрантів освітньо-професійної програми «Технології аюрведичних харчових продуктів»

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 15 та 16 лютого відбулися довгоочікувані захисти кваліфікаційних робіт освітньо-професійної програми «Технології аюрведичних харчових продуктів». В умовах впровадженого на час карантину дистанційного навчання, захисти відбувалися у форматі відеоконференції за допомогою Zoom-платформи. Робот...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Висока мета магістрантів освітньо-професійної програми «Технології аюрведичних харчових продуктів» 19 лютого 2021

День захисників і захисниць України вшанувала кафедра гуманітарних дисциплін

Протягом минулого тижня колектив кафедри гуманітарних дисциплін провів низку заходів, присвячених Дню захисників і захисниць України, що традиційно відзначається 14 жовтня водночас зі святами Покрови Пресвятої Богородиці та Днем Українського козацтва. Професорка Надія Левицька знайомила здобувачів із історією вшанування цього свята та його значенн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День захисників і захисниць України вшанувала кафедра гуманітарних дисциплін 17 жовтня 2022

Продуктивна робота над вдосконаленням педагогічної майстерності доцентів кафедри туристичного та готельного бізнесу

Літо-2020 для викладачів кафедри туристичного та готельного бізнесу відзначилося продуктивною роботою над вдосконаленням педагогічної майстерності. Зокрема, доценти Тетяна Мірзодаєва і Юрій Сологуб успішно пройшли онлайн-стажування для педагогічних і науково-педагогічних працівників ЗВО України на тему «Інноваційні освітні технології: європейський ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продуктивна робота над вдосконаленням педагогічної майстерності доцентів кафедри туристичного та готельного бізнесу 18 вересня 2020