16-20 червня 2025 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, освітньо-професійної програми «Технології в харчування», денної та денної скороченої форм здобуття вищої освіти.
До складу екзаменаційної комісії увійшли завідувачка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професорка Олександра Нєміріч (голова ЕК), професор Олег Кузьмін, доцентки Людмила Мамченко та Наталія Стукальська, асистентка Марія Омельченко (секретарка ЕК).
На захистах також бути присутні стейкхолдери – к.е.н., засновниця і директорка проєктів «Незалежний професійний дегустаційний конкурс Favorite Food&Drinks» та галузевої премії Food Industry Solutions Олена Сініцина, керуючий і шеф-кухар Київської філії кейтерингової компанії «Essen» Дмитро Руденко, к.т.н., доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Університету митної справи та фінансів (м. Дніпро), шеф-лектор Кулінарної школи МХП Олександр Сабіров, старший викладач кафедри технологій в ресторанному господарстві, готельної і ресторанної справи та підприємництва Навчально-наукового інституту економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського, що є структурним підрозділом Криворізького національного університету Юрій Коренець, д.т.н., професор, лауреат державної премії України в галузі науки і техніки, фахівець Інституту садівництва Національної академії аграрних наук України Олександр Литовченко, директор Громадської організації «Ресторанна гільдія», який зараз боронить країну в рядах ЗСУ Богдан Михайлов, д.т.н., професор, завідувач кафедри харчових технологій та хімії Луцького національного технічного університету Ігор Дударєв, д.с.-г.н., професор, академік, в.о. секретаря академіка президії Національної академії аграрних наук Володимир Хареба.
Випускники-бакалаври продемонстрували високий рівень теоретичної підготовки та практичних умінь, представивши кваліфікаційні роботи, що відзначалися актуальністю, глибоким аналізом та інноваційним підходом. Тематика досліджень охоплювала широкий спектр напрямів – від упровадження сучасних технологій у виробництво кулінарної продукції до питань безпеки, якості та сталого розвитку у сфері харчування.
Щиро вітаємо наших здобувачів із гідним завершенням цього важливого етапу! Ваші роботи – яскраве свідчення професійної зрілості та бажання творити зміни у сфері харчування. Ви впевнено пройшли шлях навчання, заклавши надійну основу для подальшого професійного становлення!
Нехай отриманий диплом стане для вас ключем до нових можливостей, а пройдений шлях – натхненням для майбутніх звершень. Бажаємо вам невтомної жаги до розвитку, професійної самореалізації та впевненості у власних силах. Попереду – нові виклики, проєкти й перемоги. Успіхів вам на цьому шляху!