Н У Х Т

Бакалаври освітньо-професійної програми «Технології харчування» підвищують свої компетенції

11 жовтня 2023

Бакалаври освітньо-професійної програми «Технології харчування» підвищують свої компетенції

З 5 жовтня 2023 року здобувачі 4-го курсу освітнього ступеня «Бакалавр» освітньо-професійної програми «Технології харчування» під керівництвом професора кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олега Кузьміна у межах вивчення дисципліни «Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства. Модуль 1. Якість та безпечність харчових продуктів з основами НАССР» розпочали участь у сертифікатному курсі «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач».

Курс викладається на платформі Prometheus за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України, проєкту ЄС «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні». Він розрахований на 4 тижні та складається із 15 лекцій, що дозволяє здобувачам ознайомитись із міжнародним і харчовим законодавством України; вимогами щодо операторів ринку харчових продуктів; вимогами гігієни до харчових продуктів; механізмом перевірки державою операторів ринку харчових продуктів; вимогами законодавства щодо впровадження системи управління безпечністю харчової продукції і послідовністю впровадження НАССР; проведенням аудиту постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР.

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції бажають здобувачам успішно опанувати курс і підвищити свої компетенції!

Опублікований: 11-10-2023
Читайте також:
Випускники Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ попрощалися з Альма матер

30 січня 2018 року в Полтавському коледжі харчових технологій нашого університету відбувся випускний вечір для студентів комп'ютерно-технологічного відділення. Це свято зібрало разом дружну родину студентів, викладачів і батьків. Із вітальним словом звернувся до всіх присутніх директор коледжу, кандидат технічних наук Анатолій Палаш. В урочистій о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускники Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ попрощалися з Альма матер 31 січня 2018

Є чим пишатися: кафедра біотехнології і мікробіології підвела підсумки своєї роботи та здобутків за минулий рік

Кафедра біотехнології і мікробіології підвела підсумки своєї роботи та здобутків за минулий рік. А пишатися є чим. Наукові та освітянські досягнення викладачів були оцінені на найвищому рівні. Завідувачу кафедри Тетяні Пирог присвоєне почесне звання «Заслужений діяч науки і техніки України» (Указ Президента України від 3 жовтня 2019 року № 731/201...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Є чим пишатися: кафедра біотехнології і мікробіології підвела підсумки своєї роботи та здобутків за минулий рік 14 січня 2020

Профком погодив пакет положень щодо організації виборів ректора НУХТ

25 лютого 2020 року відбулося засідання профкому за участю голови Організаційного комітету з виборів ректора НУХТ Володимира Ярового. У порядку денному були питання: про погодження положень з організації і проведення виборів ректора НУХТ; обговорення та затвердження планів роботи комісій профкому та плану роботи профкому  ППО НУХТ на 2020 рік; при...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профком погодив пакет положень щодо організації виборів ректора НУХТ 26 лютого 2020

НУХТ – гідно представлений на Young Chefs. Urban

Нещодавно у Конгресно-виставковому центрі «Парковий» відбулася ключова гастрономічна подія року – Young Chefs. Urban, який зібрав молодих шефів, рестораторів, дослідників і представників кулінарної освіти з усієї країни. Наш університет представляли старший викладач кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Артем Ущаповський і четверт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ – гідно представлений на Young Chefs. Urban 22 вересня 2025