18 лютого на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулася атестація здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» заочної скороченої форми навчання спеціальності 181 «Харчові технології».
Єдиний державний кваліфікаційний іспит зі спеціальності відбувся у письмовій формі.
Головою Екзаменаційної комісії виступила доктор технічних наук, завідувачка кафедри Олександра Нєміріч. До складу комісії для оцінювання рівня підготовки здобувачів увійшли доценти кафедри Андрій Гавриш, Віра Зуйко та Олена Павлюченко. Секретар комісії – асистент Тетяна Роман.
11 здобувачів успішно склали іспит. Екзаменаційна комісія присудила їм освітню кваліфікацію «Бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології».
Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції вітає своїх випускників із здобутим першим рівнем вищої освіти та бажає не зупинятися і досягти професійних, наукових висот, здобувши освітній ступінь «Магістр».